Zase si nekdo stezuje na PvP system
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Wilson: ale on Byotch nemluvil právě o Cove, ale obecně. JInajestli si myslíš, že by úroveň pvp v Cove by měly zvednout praktiky jako loot atd, tak to stěží-už teď jsou to šmucky, čili spíš naopak)
Alassea: zatím už nic, časem se ozvu.
Alassea: zatím už nic, časem se ozvu.

Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Nic proti tobe, ale to bych pak to PvP Negr v akci ala craft sekajici drevo RK,HK chtel taky umet. V tom pripade mas pravdu.Wilson píše:pvp zona je vsude, krome cechu, trhu, help roomu ...
Ale to je ten rozdil ze jiny to tak treba nevideji a ac by zabiti snesli a oloupeni tez tak ten HK a pripadny RK a loot aj spinavych band je spis rozcili ze tomu rikaj praseni.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Vis co znamena zkratka pvp? Player vs Player, a Player = kraft,bastet,mage,war,....(proste kazdej char za kterej hraje nekdo)Byotch píše:Nic proti tobe, ale to bych pak to PvP Negr v akci ala craft sekajici drevo RK,HK chtel taky umet. V tom pripade mas pravdu.Wilson píše:pvp zona je vsude, krome cechu, trhu, help roomu ...
Ale to je ten rozdil ze jiny to tak treba nevideji a ac by zabiti snesli a oloupeni tez tak ten HK a pripadny RK a loot aj spinavych band je spis rozcili ze tomu rikaj praseni.
takze tu brecis na spatnym hrobe a ano i to kdyz pk zabije krafta je pvp a ma na to narok a praseni to neni ...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ano, a právě na takové pvpery pomůže už jediné slovo: 'guards'!Wilson píše:Vis co znamena zkratka pvp? Player vs Player, a Player = kraft,bastet,mage,war,....(proste kazdej char za kterej hraje nekdo)
takze tu brecis na spatnym hrobe a ano i to kdyz pk zabije krafta je pvp a ma na to narok a praseni to neni ...
Papez - The Vampire.
- Trollhammaren
- Paper Elemental
já prasil, on prasil, my neprasil, vy prasil, ty pvp, ona pvp,to ne pvp, ty lama, on lama, všici lama, to kraft pvp, on prase, já ne prase
už na to dlabte koukám na to vod 1 stránky a myslím že se fakt nikam nedoberete
edit: jo editl sem si to aby to bylo vtipnější

edit: jo editl sem si to aby to bylo vtipnější
Naposledy upravil(a) Trollhammaren dne 07.04.2008 21:24:51, celkem upraveno 2 x.
YHBT. YHL. HAND.
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
na tos prisel az ted? ja myslim ze krom papeze, mira, byotche, hajnaka a roda, to vedi vsichni :pTrollhammaren píše:já prasil, on prasil, my neprasil, vy prasil, ty pvp, ona pvp,to ne pvp, ty lama, on lama, všici lama, to kraft pvp, on pvp
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jejda, já že neznám tvůj způsob vyjadřování se?Wilson píše:na tos prisel az ted? ja myslim ze krom papeze, mira, byotche, hajnaka a roda, to vedi vsichni :pTrollhammaren píše:já prasil, on prasil, my neprasil, vy prasil, ty pvp, ona pvp,to ne pvp, ty lama, on lama, všici lama, to kraft pvp, on pvp

Ano, to že si jedni usurpují právo na fulla hk a podobné kratochvíle ještě neznamená, že to ti druzí musejí přecházet útrpným úsměvem- že mi to vadí pro mě neznamená nepřekonatelný problém (nevím proč nechápeš, že když mi něco vadí, že nejdu na jiný shard- pocit 'vadí' ještě nemusí být záchvat frustrace a neovladatelné zuřivosti

Už na to dlab Wilsone, nevím, proč je to pro Tebe tak důležité....
Naposledy upravil(a) Papez dne 07.04.2008 21:48:37, celkem upraveno 1 x.
Papez - The Vampire.
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ano mas pravo nesouhlasit s politkou na shardu, ale kdyz ti to uz i gm potvrdili ze ty veci co se ti nelibi, sou naprosto v poradku, tak ja nevim o co se tu furt pokousis ....Papez píše:Ano, to že si jedni usurpují právo na fulla hk a podobné kratochvíle ještě neznamená, že to ti druzí musejí přecházet útrpným úsměvem- že mi to vadí pro mě neznamená nepřekonatelný problém (nevím proč nechápeš, že když mi něco vadí, že nejdu na jiný shard- pocit 'vadí' ještě nemusí být záchvat frustrace a neovladatelné zuřivosti)
me na tom opravdu nezalezi, spis mi prijde usmevna tato diskuze a tak trochu mi tento topik pripomina topik: "Něco pro pobavení" ...Papez píše:Už na to dlab Wilsone, nevím, proč je to pro Tebe tak důležité....
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A mělo by to smysl? Linknuté věci by se mohly nastavit maximálně jako nelootitelné (sice by to mělo i své nevýhodyv non ress zónách při výpravách, ale budiž),Dave Lister píše:jen tak mimochodem, navrhl tady nekdo nejakej realnej zpusob jak osetrit aby se fully hk rk nedavali? (realnej =! zakazat loot uplne nebo cekat ze nejaky gm bude v jednom kuse vyrizovat page "on mi dal fula")
představa nb pytlíku byla okamžitě zamítnuta,
absolutní zákaz lootení je nesmysl (na některých shardech je řízen party systémem, ale tady se neprosadí)
a hk zakázat úplně taky neprojde.
Jediný problém je v lidech, kteří chtějí dělat výše zmíněné věci a zároveň chtějí, aby se za to nezlobili, protože "oni jsou pk a musejí to dělat". Poněkud protichůdné požadavky. Je to sice hra, jenže hra je o životě a život je hra, a všude fungují stejné zákony akce a reakce.
Papez - The Vampire.
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
jinymi slovy proste to nejde osetrit a jedinej zpusob jak to zaridit je presvedcit vsechny hrace ze je to spatny a ze by to nemeli delat.. a jestli si to z tech 24 stranek este nepochopil, tak te musim zklamat ale lidi na dp k necemu takovymu nedonutisPapez píše:...

jednim slovem: nePapez píše:hra je o životě a život je hra, a všude fungují stejné zákony akce a reakce.
hemeneks more gadzo vazelina!
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No jestli jsi myslel názor na tvoji definici pvp, tak to už není pk, ale spíš psychopat :p (ale jestli ti přijde normální, budiž )Wilson píše: ano mas pravo nesouhlasit s politkou na shardu, ale kdyz ti to uz i gm potvrdili ze ty veci co se ti nelibi, sou naprosto v poradku, tak ja nevim o co se tu furt pokousis ....
Papez - The Vampire.
[quote="Wilson"][/quote]A co slusne chovani? A nebo jsou PvPeri natolik prostí ze museji hrat styl hry kdyz oni tak i ja? Jen rikam ze na to jde koukaz i z jineho uhlu pohledu. Ovsem to by jsi nesmel brat ten tvuj jako nejdokonalejsi na zemekouli v cely galaxii tohodle pidi vesmiru.
Kdo chce psa biti hul si dycky najde. Asi tak. Uz je tu nuda se dohadovat jestli bylo driv vejce nebo slepice, ale mame uz 24 stran a tech postuuuu.
Kdo chce psa biti hul si dycky najde. Asi tak. Uz je tu nuda se dohadovat jestli bylo driv vejce nebo slepice, ale mame uz 24 stran a tech postuuuu.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz umres proste te kdokoliv zprasi*, kdyz nekoho das zprasis* ty jeho ( ikdyz v tvym pripade nevim nevim).Byotch píše:A co slusne chovani? A nebo jsou PvPeri natolik prostí ze museji hrat styl hry kdyz oni tak i ja? Jen rikam ze na to jde koukaz i z jineho uhlu pohledu.
A nebo taky ne a reknes si sem lepsi.
Pak te zase zprasi*.
Proste uz je to vice mene zazity. Obcas mas naladu na hk obcas ne. tak vyfulit .. proč si nerefnout zejo.
Kdyz uz sem si ho teda tak jako ze pondal jo a sem desnej ubah killer, ikdyz to byl jenom kraft sekajici drevo...
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ehm? Zajimavy jak se tu furt ohanite nakym slusnym chovanim, prasenim apod. Me by zajimalo furt kde na to chodite ze hk,rk, loceni je "provineni se" proti dobremu chovani ci "praseni" , fakt by me to zajimalo, protoze sem to nikde napsany nevidel ....Byotch píše:A co slusne chovani?Wilson píše:
Tim padem ja zas rikam ze proti slusnemu chovani je vybirani pokladu v dungu, ja pak du a nemam kuli tobe poklad, to je hrozne "sprosty"