Moooc dobra hra doporucuji.
Nic jako travian atd...
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Oximus píše:
Nemám rád cappoiru,ale pěkně udělaný.
capoeira je velmi pekna ale iba ak ju robia profici a nie novici... toto co vidis vo filmoch je iba pohyb ktory ovladaju ale capoeira je nieco ine.
Edit: ten film Protector z ktoreho to bolo vystrihnute je inak dost o nicom:p klasicky japonsky film, kde sa ti prasi z hrude, ked ti daju pecku.
Nevim me se ten film libil uz jenom proto, ze ten hlavni herec to doopravdy umi a nemusi si pomahat zadnyma pocitacovejma trikama kterych uz mam pokrk.
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
celkovo ten pribeh a tak... no neviem zas moc ma to nezaujalo:P ale skuste si pozriet tuto bojovu scenu:p to bolo aspon sado maso ako im praskali kosti:p
Ukacko v trenkach Asi proto ma vzdycky take blbe kecy
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?