Ach takNight Storm píše:Nehraju pk. Ale jakmile mam moznost zabit pk/sedaka a ta moznost se promeni v jeho smrt.. coz je velmi zridka.. tak ma jasny full servis..

Ach takNight Storm píše:Nehraju pk. Ale jakmile mam moznost zabit pk/sedaka a ta moznost se promeni v jeho smrt.. coz je velmi zridka.. tak ma jasny full servis..
Ahá, tak v tom je ta pointa, já vždycky myslel, že potěšení z PvP je z toho porovnání "klacků", kdo je lepší, zkrátka z radosti z boje a ono je to o tom toho druhého co nejvíc nasrat, tak proto mě to asi většinu času tolik nebavíNight Storm píše: A proc? Protoze kdybych ho nelootil a hned ho resnul ztratilo by pointu ho zabijet.. jde o to ho co nejvic nasrat prece.. nebo jde v pvp i o neco jineho?
dnes ale co zitra? :pNight Storm píše:Ja nebrecim ze pk prasi.
hm vyhledavani a zneuzivani bugu je trosku k premysleni to je pravda, jen styl jakym to podavaji jim nezaridi nakladani snimi v rukavickach, ale to je z jineho soudku.Night Storm píše: Dokonce smekam treba nad tim co ted vymysleli LAWaci.. podle me perfektni prace
Tak neco na tom bude, sam to hraju pro mamon a ani tak ne pro to nekoho na***t ale spis se pobavit. Ikdyz u nekterych vybranych jedincu je to vyjimka ;pNight Storm píše: A proc? Protoze kdybych ho nelootil a hned ho resnul ztratilo by pointu ho zabijet.. jde o to ho co nejvic nasrat prece.. nebo jde v pvp i o neco jineho?
znas to kazdy je z jineho testa:PPapez píše:Nevím jak mágům, ale ne každé povolání si vystačí s ress robou.
Jinak znáš to, ať děláš co děláš, stejně sem tam něco padne a s každým itemem mě nebaví běhat do banky. Občas nějaké pk je schopné ukrást i rose chain komplet - a to jsem prosím nebyl já! (Ani oběť ani pachatel
)
Proc to oddelovat? Prasici hrace z naproste vetsiny spojuje to, ze se bavi tim kdyz nekoho nastvou protoze to buh vi proc povazuji za znak sve odvahy a drsnosti. Dale je spojuje fakt, ze nemaji zadne (nebo hodne siroke) moralni zabrany => nechapou pasaze v pravidlech tykajici se slusneho chovani => pak jsou desne nastvani a ublizeni, kdyz je podle nich potrestame.Lucky píše: Tak neco na tom bude, sam to hraju pro mamon a ani tak ne pro to nekoho na***t ale spis se pobavit. Ikdyz u nekterych vybranych jedincu je to vyjimka ;p
Nevim no, ja bych to oddělil uz jenom z toho duvodu ze kazdymu neudela dobre kdyz to 'nekomu nanda!' treaba sme jednou pojel nekoho ze Silmarilionu a bylo me to litoKaj píše: Proc to oddelovat? Prasici hrace z naproste vetsiny spojuje to, ze se bavi tim kdyz nekoho nastvou protoze to buh vi proc povazuji za znak sve odvahy a drsnosti.
i jiny pasaze např chudaci LAW a KovaRen. Ja jsem nebugoval, ja jsem jenom zjistil ze tu neni gz tak sem zakempil cechKaj píše: Dale je spojuje fakt, ze nemaji zadne (nebo hodne siroke) moralni zabrany => nechapou pasaze v pravidlech tykajici se slusneho chovani => pak jsou desne nastvani a ublizeni, kdyz je podle nich potrestame.
Tohle se me taky stavalo, cim to je nevim, ale okamzity relog dycky pomohl. Aspon me.Raona píše: pvpuju, pak divnej zasek, zadna para, jen zasek na miste, nejde carovat, behat, mluvit jde, cimpak to je?
to sa mi stava, ked drzim prave tlacitko na misi pri behu a kurzor mi zajde mimo hernu obrazovku ultimy (na ten cierny priestor okolo herneho okna) pomaha nasledne kliknutie lavym tlacitkom do toho cierneho priestoru a nasledne uz sa da znova v hre hybatRaona píše: pvpuju, pak divnej zasek, zadna para, jen zasek na miste, nejde carovat, behat, mluvit jde, cimpak to je?
me dycky v tomhle pripade pomohlo jednou klik na sebe a zas se to rozjede..Castian píše:to sa mi stava, ked drzim prave tlacitko na misi pri behu a kurzor mi zajde mimo hernu obrazovku ultimy (na ten cierny priestor okolo herneho okna) pomaha nasledne kliknutie lavym tlacitkom do toho cierneho priestoru a nasledne uz sa da znova v hre hybatRaona píše: pvpuju, pak divnej zasek, zadna para, jen zasek na miste, nejde carovat, behat, mluvit jde, cimpak to je?
Lucky píše:Nevim no, ja bych to oddělil uz jenom z toho duvodu ze kazdymu neudela dobre kdyz to 'nekomu nanda!' treaba sme jednou pojel nekoho ze Silmarilionu a bylo me to litoKaj píše: Proc to oddelovat? Prasici hrace z naproste vetsiny spojuje to, ze se bavi tim kdyz nekoho nastvou protoze to buh vi proc povazuji za znak sve odvahy a drsnosti.+ zalezi na real nalade.
i jiny pasaze např chudaci LAW a KovaRen. Ja jsem nebugoval, ja jsem jenom zjistil ze tu neni gz tak sem zakempil cechKaj píše: Dale je spojuje fakt, ze nemaji zadne (nebo hodne siroke) moralni zabrany => nechapou pasaze v pravidlech tykajici se slusneho chovani => pak jsou desne nastvani a ublizeni, kdyz je podle nich potrestame.))
Tohle se me taky stavalo, cim to je nevim, ale okamzity relog dycky pomohl. Aspon me.Raona píše: pvpuju, pak divnej zasek, zadna para, jen zasek na miste, nejde carovat, behat, mluvit jde, cimpak to je?
LAWaci pojeli jednoho modráka kde neměli. Kovárníci toho špehování a kdovíčeho zneužívali asi o něco dýlGodon píše: Jenze Lawakum smazali jen accounty na kterych meli Pkacka....Kovarne smazali uplne vse nemluve otom ze nektery lidi co dotoho vubec nebyli zapojeny taky prisli o accounty.
Uz sem cetl 18 knih definice moralnich zasad pro sirokou verejnost:DKaj píše:Dale je spojuje fakt, ze nemaji zadne (nebo hodne siroke) moralni zabrany => nechapou pasaze v pravidlech tykajici se slusneho chovani