Zase si nekdo stezuje na PvP system

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Night Storm píše:Nehraju pk. Ale jakmile mam moznost zabit pk/sedaka a ta moznost se promeni v jeho smrt.. coz je velmi zridka.. tak ma jasny full servis.. 8)
Ach tak :D.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Ja nebrecim ze pk prasi. Dokonce smekam treba nad tim co ted vymysleli LAWaci.. podle me perfektni prace ;-)

A proc? Protoze kdybych ho nelootil a hned ho resnul ztratilo by pointu ho zabijet.. jde o to ho co nejvic nasrat prece.. nebo jde v pvp i o neco jineho?
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Verdilith píše:
Perseus píše:Bo sou PK děsně zlýýýýýý :-)
behem hodiny 30 postu :ppppp
Se podívej na počet mých postů a na počet tvých postů. Píšu jen občas a tupě nekomentuju každou kravinu
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Night Storm píše: A proc? Protoze kdybych ho nelootil a hned ho resnul ztratilo by pointu ho zabijet.. jde o to ho co nejvic nasrat prece.. nebo jde v pvp i o neco jineho?
Ahá, tak v tom je ta pointa, já vždycky myslel, že potěšení z PvP je z toho porovnání "klacků", kdo je lepší, zkrátka z radosti z boje a ono je to o tom toho druhého co nejvíc nasrat, tak proto mě to asi většinu času tolik nebaví :roll:
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

v poctu 10 vs 1 se night stormovy dobre fuly to verim.Nevidel sem ze by nekdy sam neco zabil mozna tak smecku:)
kdyz chcipne pk vetsinou kope uz jen helpem protoze to nema cenu.
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

ja sam skoro nic nezabil.. moc mi to pvp nejde a jsem docela noobik.. vetsinou umre 5 vs 1 atd. ale pak uz to ma zajisteny.. :)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Night Storm píše:Ja nebrecim ze pk prasi.
dnes ale co zitra? :p
Night Storm píše: Dokonce smekam treba nad tim co ted vymysleli LAWaci.. podle me perfektni prace ;-)
hm vyhledavani a zneuzivani bugu je trosku k premysleni to je pravda, jen styl jakym to podavaji jim nezaridi nakladani snimi v rukavickach, ale to je z jineho soudku.
Night Storm píše: A proc? Protoze kdybych ho nelootil a hned ho resnul ztratilo by pointu ho zabijet.. jde o to ho co nejvic nasrat prece.. nebo jde v pvp i o neco jineho?
Tak neco na tom bude, sam to hraju pro mamon a ani tak ne pro to nekoho na***t ale spis se pobavit. Ikdyz u nekterych vybranych jedincu je to vyjimka ;p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Papez píše:Nevím jak mágům, ale ne každé povolání si vystačí s ress robou :D.

Jinak znáš to, ať děláš co děláš, stejně sem tam něco padne a s každým itemem mě nebaví běhat do banky :(. Občas nějaké pk je schopné ukrást i rose chain komplet - a to jsem prosím nebyl já! (Ani oběť ani pachatel :D)
znas to kazdy je z jineho testa:P
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Lucky píše: Tak neco na tom bude, sam to hraju pro mamon a ani tak ne pro to nekoho na***t ale spis se pobavit. Ikdyz u nekterych vybranych jedincu je to vyjimka ;p
Proc to oddelovat? Prasici hrace z naproste vetsiny spojuje to, ze se bavi tim kdyz nekoho nastvou protoze to buh vi proc povazuji za znak sve odvahy a drsnosti. Dale je spojuje fakt, ze nemaji zadne (nebo hodne siroke) moralni zabrany => nechapou pasaze v pravidlech tykajici se slusneho chovani => pak jsou desne nastvani a ublizeni, kdyz je podle nich potrestame.

Takovy Night Storm je skvely priklad. Nevim jak se chova ve hre, ale z jeho postu tady je celkem zrejme, ze pojem "slusne chovani" v pravidlech mu naprosto unika ...
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Kaj píše:Takovy Night Storm je skvely priklad. Nevim jak se chova ve hre, ale z jeho postu tady je celkem zrejme, ze pojem "slusne chovani" v pravidlech mu naprosto unika ...
lepe bych to nenapsal :wink:
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

pvpuju, pak divnej zasek, zadna para, jen zasek na miste, nejde carovat, behat, mluvit jde, cimpak to je?
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Kaj píše: Proc to oddelovat? Prasici hrace z naproste vetsiny spojuje to, ze se bavi tim kdyz nekoho nastvou protoze to buh vi proc povazuji za znak sve odvahy a drsnosti.
Nevim no, ja bych to oddělil uz jenom z toho duvodu ze kazdymu neudela dobre kdyz to 'nekomu nanda!' treaba sme jednou pojel nekoho ze Silmarilionu a bylo me to lito :? + zalezi na real nalade.
Kaj píše: Dale je spojuje fakt, ze nemaji zadne (nebo hodne siroke) moralni zabrany => nechapou pasaze v pravidlech tykajici se slusneho chovani => pak jsou desne nastvani a ublizeni, kdyz je podle nich potrestame.
i jiny pasaze např chudaci LAW a KovaRen. Ja jsem nebugoval, ja jsem jenom zjistil ze tu neni gz tak sem zakempil cech :)))
Raona píše: pvpuju, pak divnej zasek, zadna para, jen zasek na miste, nejde carovat, behat, mluvit jde, cimpak to je?
Tohle se me taky stavalo, cim to je nevim, ale okamzity relog dycky pomohl. Aspon me.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

nedokazu relognout do 10 vterin a vychlastat gh, t po me chces moc 8)
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Raona píše: pvpuju, pak divnej zasek, zadna para, jen zasek na miste, nejde carovat, behat, mluvit jde, cimpak to je?
to sa mi stava, ked drzim prave tlacitko na misi pri behu a kurzor mi zajde mimo hernu obrazovku ultimy (na ten cierny priestor okolo herneho okna) pomaha nasledne kliknutie lavym tlacitkom do toho cierneho priestoru a nasledne uz sa da znova v hre hybat ;)
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Castian píše:
to sa mi stava, ked drzim prave tlacitko na misi pri behu a kurzor mi zajde mimo hernu obrazovku ultimy (na ten cierny priestor okolo herneho okna) pomaha nasledne kliknutie lavym tlacitkom do toho cierneho priestoru a nasledne uz sa da znova v hre hybat ;)
me dycky v tomhle pripade pomohlo jednou klik na sebe a zas se to rozjede..
hemeneks more gadzo vazelina!
Godon
Inkless
Inkless

Příspěvek od Godon »

Lucky píše:
Kaj píše: Proc to oddelovat? Prasici hrace z naproste vetsiny spojuje to, ze se bavi tim kdyz nekoho nastvou protoze to buh vi proc povazuji za znak sve odvahy a drsnosti.
Nevim no, ja bych to oddělil uz jenom z toho duvodu ze kazdymu neudela dobre kdyz to 'nekomu nanda!' treaba sme jednou pojel nekoho ze Silmarilionu a bylo me to lito :? + zalezi na real nalade.
Kaj píše: Dale je spojuje fakt, ze nemaji zadne (nebo hodne siroke) moralni zabrany => nechapou pasaze v pravidlech tykajici se slusneho chovani => pak jsou desne nastvani a ublizeni, kdyz je podle nich potrestame.
i jiny pasaze např chudaci LAW a KovaRen. Ja jsem nebugoval, ja jsem jenom zjistil ze tu neni gz tak sem zakempil cech :)))
Tohle se me taky stavalo, cim to je nevim, ale okamzity relog dycky pomohl. Aspon me.

Jenze Lawakum smazali jen accounty na kterych meli Pkacka....Kovarne smazali uplne vse nemluve otom ze nektery lidi co dotoho vubec nebyli zapojeny taky prisli o accounty.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Godon píše: lidi co dotoho vubec nebyli zapojeny taky prisli o accounty.
S tim mas nakou zkusenost ze to vis? Ja zase slysel ze prej je vratili.
Hated

Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Godon píše: Jenze Lawakum smazali jen accounty na kterych meli Pkacka....Kovarne smazali uplne vse nemluve otom ze nektery lidi co dotoho vubec nebyli zapojeny taky prisli o accounty.
LAWaci pojeli jednoho modráka kde neměli. Kovárníci toho špehování a kdovíčeho zneužívali asi o něco dýl :roll:
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
GhostDogg
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od GhostDogg »

Kaj píše:Dale je spojuje fakt, ze nemaji zadne (nebo hodne siroke) moralni zabrany => nechapou pasaze v pravidlech tykajici se slusneho chovani
Uz sem cetl 18 knih definice moralnich zasad pro sirokou verejnost:D
Samozrejme, ze to pravidlo je naprosto nesmyslny...
DP: Každá postava má svojí specializaci Mág je na všechno - ostatní na nic
GhostDogg
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od GhostDogg »

Jinak, kdyby se udelalo to, ze pri sesilani kouzel musi stat postava treba vterinu na miste, tak by se hodne veci v pvp zmenilo a nebyla by to zalezitost dvou tri povolani...
DP: Každá postava má svojí specializaci Mág je na všechno - ostatní na nic
Odpovědět