Padání Yoka
Padání Yoka
Zdravím..
Po zakoupení nového dvoujádrového PC mi začalo padat Yoko. Někdy to hodí CC s ano/ne errorem a někdy jen přestane běžet skript a nejde znovu spustit (musím vždy znova vypnout a zapnout Yoko). Někde jsem si četl, že je to dvoujádrem, neměli jste s tím někdo podobný problém?
Systém mám Win XP Home, 32 bit verzi. YokoInjection mám 505.18, klienta klasického 1.26.4b.
Po zakoupení nového dvoujádrového PC mi začalo padat Yoko. Někdy to hodí CC s ano/ne errorem a někdy jen přestane běžet skript a nejde znovu spustit (musím vždy znova vypnout a zapnout Yoko). Někde jsem si četl, že je to dvoujádrem, neměli jste s tím někdo podobný problém?
Systém mám Win XP Home, 32 bit verzi. YokoInjection mám 505.18, klienta klasického 1.26.4b.
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Neni to primo k tvemu problemu, ale zkus tohle.

Edit: Jo, promin, ted nevim, jestli to v XP jde pustit na jeden procak a ne jen ve Vista.. Snad event. poradi nekdo znalejsi.
Pokud uz si to zkousel, tak nevim..Bizon píše:No jestli máš dvou jádrový procesor, tak je to tím. Pokud Ti to dělá při makrování. Mě to dělalo a odstranil jsem to, tím, že jsem UO pustil jen na jeden procesor.Machlik píše:mohl by mi nekdo prosim cim je zpuseben tento problem? nebudu psat u ktereho mi to dela skriptu, protoze jich je vic a navic, mi to zaclo delat u skriptu, u ktereho to hodne dlouho vubec nedelalo...
predem dekuji za pomoc, ikdyby zadna neprisla

Edit: Jo, promin, ted nevim, jestli to v XP jde pustit na jeden procak a ne jen ve Vista.. Snad event. poradi nekdo znalejsi.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
No právě. Na to je nejspíš potřeba nějaký spešl program, protože v XPčkách jsem nikdy nikde žádné nastavení využití jáder procesoru nenašel, ale možná to tam někde je.Raegann píše:Neni to primo k tvemu problemu, ale zkus tohle.Pokud uz si to zkousel, tak nevim..Bizon píše:No jestli máš dvou jádrový procesor, tak je to tím. Pokud Ti to dělá při makrování. Mě to dělalo a odstranil jsem to, tím, že jsem UO pustil jen na jeden procesor.Machlik píše:mohl by mi nekdo prosim cim je zpuseben tento problem? nebudu psat u ktereho mi to dela skriptu, protoze jich je vic a navic, mi to zaclo delat u skriptu, u ktereho to hodne dlouho vubec nedelalo...
predem dekuji za pomoc, ikdyby zadna neprisla
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Správce úloh - karta Procesy, najít proces - pravým myšítkem - Nastavit spřažení a odškrtnout jeden procesor, (nebo na kartě Aplikace kliknout pravým na program a Přejít k procesu...)Minerva píše:No právě. Na to je nejspíš potřeba nějaký spešl program, protože v XPčkách jsem nikdy nikde žádné nastavení využití jáder procesoru nenašel, ale možná to tam někde je.Raegann píše:Neni to primo k tvemu problemu, ale zkus tohle.Pokud uz si to zkousel, tak nevim..Bizon píše: No jestli máš dvou jádrový procesor, tak je to tím. Pokud Ti to dělá při makrování. Mě to dělalo a odstranil jsem to, tím, že jsem UO pustil jen na jeden procesor.
podpis v rozporu s pravidly fora :D
DíkyPepik píše:Správce úloh - karta Procesy, najít proces - pravým myšítkem - Nastavit spřažení a odškrtnout jeden procesor, (nebo na kartě Aplikace kliknout pravým na program a Přejít k procesu...)Minerva píše:No právě. Na to je nejspíš potřeba nějaký spešl program, protože v XPčkách jsem nikdy nikde žádné nastavení využití jáder procesoru nenašel, ale možná to tam někde je.Raegann píše:Neni to primo k tvemu problemu, ale zkus tohle. Pokud uz si to zkousel, tak nevim..

- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem na to prisel 
staci si stahnout tohle: http://www.mental-collapse.cz/mc/mcutil/MCUtil_1_4.zip
nakopirovat to do slozky, ze ktere napriklad spoustite yoko nebo assist a nebo cisteho klienta( na tom pochybuju ze nekdo hraje:-) ) a vytvorit si zastupce na tenhle program a do prikazove radky napiste napriklad
"C:\Program Files\uo dp\injection\MCUtil.exe" ilaunch.exe CPU1
cesta k souboru : ilaunch je spoustec yoka a CPU1 znamena spřažení na procesor0, jelikoz se spřažení dědí z joka i na klienta tak ultima pobezi krasne jenom na jednom jadru. alespon me to tak funguje

staci si stahnout tohle: http://www.mental-collapse.cz/mc/mcutil/MCUtil_1_4.zip
nakopirovat to do slozky, ze ktere napriklad spoustite yoko nebo assist a nebo cisteho klienta( na tom pochybuju ze nekdo hraje:-) ) a vytvorit si zastupce na tenhle program a do prikazove radky napiste napriklad
"C:\Program Files\uo dp\injection\MCUtil.exe" ilaunch.exe CPU1
cesta k souboru : ilaunch je spoustec yoka a CPU1 znamena spřažení na procesor0, jelikoz se spřažení dědí z joka i na klienta tak ultima pobezi krasne jenom na jednom jadru. alespon me to tak funguje

-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Aby těch utilitek nebylo málo - ImageCFG. Ke stáhnutí například na http://www.robpol86.com/pages/imagecfg.php
Pomocí příkazu poté stačí modifikovat ilaunch.exe. Klient se příště bude spouštět už s nastavenou affinitou.
Pomocí příkazu
Kód: Vybrat vše
imagecfg -a 0x1 c:\path\to\file.exe
post++;