Jojo,já to řekl jen tak,abych se mohl pochválit jak je ta moje krásná ;pKelnor píše:Upřednostňuju funkce a ne vzhled brouku.Oximus píše:Zapomněls dodat,že Chatzilla je nejhezčí.Kelnor píše:vůbec žádný, je to uplně to samý jako třeba když si pustíš icq přes QIP nebo Mirandu nebo oficiálního icq klienta ... prostě různé klienty, mIRC, Miranda, ChatZilla, dá se to pustit i na netu, ale to občas kriplí, možností je spousta.
IRC
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak na #dp se nám opět začal objevovat knihovnik.
Zatím je to jenom malé děcko, nic to neumí, ale je to učenlivé a třeba vám to časem začne i počítat písmena / slova / smajlíky /bany / kicky. No prostě dělat takovou tu statistiku, kvůli které se nám to dva roky zpět (blahé paměti) zvrhávalo v takový wordhunt (viz posthunt).
Jinak je to klasický eggdrop a problém ani tak moc není v tom najít scripty, problém je spíše v tom vhodně je upravit, aby se zachovala nějaká konzistence v zadávání příkazů, zpětné vazbě, atp. Což je důvod proč to jde tak pomalu.
Příkazy - viz moje následující posty.
Zatím je to jenom malé děcko, nic to neumí, ale je to učenlivé a třeba vám to časem začne i počítat písmena / slova / smajlíky /bany / kicky. No prostě dělat takovou tu statistiku, kvůli které se nám to dva roky zpět (blahé paměti) zvrhávalo v takový wordhunt (viz posthunt).
Jinak je to klasický eggdrop a problém ani tak moc není v tom najít scripty, problém je spíše v tom vhodně je upravit, aby se zachovala nějaká konzistence v zadávání příkazů, zpětné vazbě, atp. Což je důvod proč to jde tak pomalu.
Příkazy - viz moje následující posty.
Naposledy upravil(a) Cpt.Rookie dne 04 led 2009 13:08, celkem upraveno 1 x.
post++;
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Em, zaroven se na #dp cas od casu objevi i DelaBot.
Je to velky kluk, sice neumi zrovna prehrsel uzitecnych veci, ale treba casem az nebudu liny si nahrat Visual Studio tak treba bude ucenlivy.
Prozatim jsou aktivni nasledujici prikazy:
Delabot hi
Delabot kve
Delabot gej
Delabot knihovnik
Delabot help
!roll
Je to ta nejstarsi verze delabota klasicky v delphi, scripty pro to tedy zadne nejsou a delphi nemam nahrane uz nejakou dobu. Coz je duvod, proc neumi nic noveho. Novy bot (DelaBot4_RC_4) v C# je funkcni, umi toho vic, ale je moc prace zkopirovat ho na server a DelaBot5 byla slepa vyvojova vetev ;p
Je to velky kluk, sice neumi zrovna prehrsel uzitecnych veci, ale treba casem az nebudu liny si nahrat Visual Studio tak treba bude ucenlivy.
Prozatim jsou aktivni nasledujici prikazy:
Delabot hi
Delabot kve
Delabot gej
Delabot knihovnik
Delabot help
!roll
Je to ta nejstarsi verze delabota klasicky v delphi, scripty pro to tedy zadne nejsou a delphi nemam nahrane uz nejakou dobu. Coz je duvod, proc neumi nic noveho. Novy bot (DelaBot4_RC_4) v C# je funkcni, umi toho vic, ale je moc prace zkopirovat ho na server a DelaBot5 byla slepa vyvojova vetev ;p
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme decentně pokročili.
Pozdrav je nyní vybírán náhodně, z dat, která uživatel zadá.
seznam příkazů:
přidá pozdrav
vypíše očíslovaný seznam pozdravů
smaže pozdrav s pořadovým číslem cislo_pozdravu
smaže všechny pozdravy
Maximální délka jednoho pozdravu je pořád 100 znaků, maximální počet pozdravů na jednoho člověka je 50.
Wizzy se na kanálu sice už neobjevuje, ale případné chyby bych prosil nahlásit (přes PM třeba nebo přímo na irc)
Na nějaké případné testování / oťukávání je tady kanál #laboratorium, kde je k. přítomen také.
Pozdrav je nyní vybírán náhodně, z dat, která uživatel zadá.
seznam příkazů:
Kód: Vybrat vše
/msg knihovnik !addGreet <text_pozdravu>
/msg knihovnik !showGreetings
/msg knihovnik !delGreet <cislo_pozdravu>
/msg knihovnik !eraseGreetings
Maximální délka jednoho pozdravu je pořád 100 znaků, maximální počet pozdravů na jednoho člověka je 50.
Wizzy se na kanálu sice už neobjevuje, ale případné chyby bych prosil nahlásit (přes PM třeba nebo přímo na irc)
Na nějaké případné testování / oťukávání je tady kanál #laboratorium, kde je k. přítomen také.
post++;
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
/msg knihovnik !stats <user>
Notice from knihovnik: 3 lines, 20 words, 0 kicks, 0 kicked, 0 bans, 0 banned, 3 joins, 0 nick changes
lines - počet řádků
words - počet slov
kicks - kolikrát někoho vyhodil
kicked - kolikrát byl vyhozen
bans - kolikrát udělil ban
banned - kolikrát byl zabanován
joins - počet vstupů do kanálu
nick changes - počet změn nicku
Statistika pro "banned" funguje jen při velice specificky nastavené masce (nick!*@*).
Pokud jsou nějaké návrhy, co by měl k. ještě počítat, sem s nimi.
Časem určitě dopíšu i nějaké top10, top20, atp. Nicméně v téhle chvíli bych rád věděl, že se to nechová nijak divně, proto to zveřejňuji v ještě relativně nedodělané fázi.
Mimochodem. Hodnota čísel, které vám k. sdělí rozhodně nemá co dělat s velikostí vašeho orgánu. Takže zcela jistě zde neplatí přímá úměra, že čím více slov, tím větší oko. Například.
post++;
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
bych tam taky chodil, nedat mi dycky naka spina ban jen tak :pAcarus píše:tim ze si tam zacal chodit ty huntr a wizzy ?Sir Artuhr píše:IRC se nam trosku rozjelo:p
Naposledy upravil(a) Wilson dne 29 led 2010 02:29, celkem upraveno 1 x.