Incognito a obcházení stráží

Vaše nápady a návrhy
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Duffy píše:...
Jo ahá, ty to chceš prosadit jako novou afk kotrolu? No hele, já sice chápu, že mě chorobně nesnášíš a že nejlepší na dp je, když něco funguje tak jak by nemělo, ale ještě jednu věc si neodpustím: že se budeš do mě navážet, mi fakt nedokážeš kdovíjak nejsi chytrej.
Buď tu všem vysvětli proč nechat Incognito jak je, anebo mlč. Ale do mě se navážet nebudeš, ať se ti to líbí nebo ne.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Je přesně vidět, jak nevíš vůbec nic...seš mi úplně jedno. :) Že to podle tebe funguje tak, jak by nemělo, to taky nikoho zajímat nemusí, podle druhého to třeba funguje tak, jak má. Pokud máš pocit, že se do tebe navážim, je mi líto. Ovšem nic ti dokazovat nemusim, ani to, jak jsem chytry. Ze se do tebe navazim je stale jen tvuj subjektivni pocit, ktery me vazne nebere.
podpis
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Duffy píše: to, co jsem napsal
No a nechces se trosku rozepsat co si tim vlastne myslel? asi ne jen konstatovani, ze se tady lidem libi, ze si kazdej je kde chce afk a nekomu se to nelibi
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Duffy píše:......
Duffy pravděpodobně trpíš nějákou závažnou chorobou. Tohle téme bylo založeno jako dotaz na to jak funguje Inkognito a jestli vůbec funguje jak má. Skočím z 1.stránky na 3.a už je tu klasický dp chování, kdy všichni dotyčnému co se optal napíšou ať nebrečí apod. ne-li jako ty duffy se rovnou do něj navezou jak je omezenej apod. Absolutně nechápu smysl tvého prvního příspěvku v tomhle topicu. Jediné co z něho vyplývalo bylo, že by jsi se zase rád rozhádal s kýmkoliv, kdo se toho chytne.
Fajn a teď čekám odpovědi o mé omezenosti....budu se těšit.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

nevim proč bych se měl hádat.Vim, že medině rozumíš, ale neměj strach, byl jsem na komplet vyšetření na jedné moc dobré klinice a jsem naprosto v pořádku.
podpis
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

hele, mne to zacina pripominat ten tradicny topick ktory vznikne po kazdej druhej zmene.
ako uz nepojde dungovat, ako to znicilo pvp, ako sa zacnu hromadne mazat magovia a zakladat ine chary, ako je to nassuportena zmena pre toho a hentoho a proste ako sa tu uz vobec neda hrat, ako bola na dp pred 10rokmi trava zelensia, regy lacnejsie a pk cervenejsie
8)
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Klid panove.

Muzu potvrdit, ze o potrebe zmeny v pripade tohoto kouzla se mluvilo uz na nejakem pred pred minulem GM srazu. Tudiz davno pred timto topicem.

Takze Duffy si da studenou sprchu a posty prosim neurazlive a bez silenych smailu.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Mir
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mir »

to JoeMoe:
pravda pravda :) teraz majú údajne support Pk upíry v morfe a temný panterovia ktorý hrajú raz za dva roky aj verejne :) Gm im asi chcú dať ako jediným možnosť zabíjať afk kraftov v Homare :)))))

to All:
teraz vážne síce trošku od témy.

1. človek popíše problém
2. pár análnych horolezcov mu vynadá že ako si to dovoluje kritizovať Status Quo (castian si kamoš, ale snaž sa diskutovať :) )
3. gm napíšu áno alebo nie.

Prosil by som moderátorov aby bod dva z tohoto topicu premazali a podla možnosti sa snažili od druhého bodu držať topicy čisté :!:

to Triglav:
podľa úrovne topicov budem a vždy som volil úroveň diskusie. pokial chcete konštruktívnu kritiku tak si dávajte pozor na to aby neprezentovali súčastný stav ako automaticky správny, alebo dokonca zámerný.
I believe in miracles.
Odpovědět