Tuning

Záležitosti hráčské komunity (srazy, IRC a podobně)
Odpovědět
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Oximus píše:Asi takhle ->
Fakt nevim,co bych si ybral,kdyby prede mnou stal nejakej Audi R8 V12,nebo nejakej krasne tuningovanej N Lancer.
Seriovky i tuningy maj kazda neco do sebe.
(Btw vase diskuze je uplne bezpredmetna,jen stret nazoru,nic vic.)
to já bych z tohohle nebral ani jedno:)
jinak jj bezpředmětná diskuse, ale sme v pokecu, tak poho:)
Lepší je bejt první v pekle než druhej v nebi
"Je lepší shořet, než vyhasnout"
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Ja bych zas nebral nejaky to Ferrari,protoze italsky auta nejsou pro me,fuj.Nej jsou pro me seversky.Ale je to vec nazoru,zejo..
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

nemyslel sem, že bych bral Ferrari...moc mi to neříká...
osobně bych bral M6 - to by mi stačilo:)
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velky Ero I »

Prafotr Morava píše:já mám golfa s modrým výfukem kolik mi to přidalo koní?

jinak můj názor na tuning

Líbí se mi desingovej tuning, prostě když to auto změní vzhled je krásně vyhlazené od hran a rohů to se mi libí ani to nepřijde tak draho

tunit motor abych z 250 koní měl 600 no řeknu to asi takhle to je jako bych si tunil procesor z 1.8 GhZ na 4.5 GhZ hezky se mi to poslouchá ale asi bych se bál že mi to jednou auto ujede pod prdelí a budu rád, že mi zbydou nohy na normalní chuzi. Navíc v české republice nebo na slovensku s tim můžeš leda machrovat, protže nemáš kde bys to provětral
Preto som pisal ze to jedna tuningova firma preveruje...ci je moj motor schopny takoveho upgradua ked ne tak vymenim motor za ten co sem psla vyssie ak to bdue mozne ho tam nahodit..co je v dnesnej dobe mozne. :)

Edit: a stim provetranim...no ja ziju v anglii a tady zase mas miesta kde take auto provetrat cize stim asi problem nebude... :wink:
Naposledy upravil(a) Velky Ero I dne 31.01.2008 14:21:52, celkem upraveno 1 x.
Ero Rulez are back! :p
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Pazdi píše:
Prafotr Morava píše:já mám golfa s modrým výfukem kolik mi to přidalo koní?
záleží na tom, jak velkou díru máš na konci a jak moc rezne kámo
ale na výfuk kašli...fofr pruhy sou lepší :lol:
hlavne zalezi na tom jak moc to dela bordel kdyz to na semaforu turujes :p
jinak ja sem si vytunil pinoyra, dokonce uz tam de zaradit i 3ka a zrcatka drzej ve spravny poloze takze kdyby se nekdo chtel hadat ze nejaka GSX-R1000 je lepsi tak s chuti do me (stejne vam to ale vubec nic nerekne protoze vo tom vubec nic nevite a nic ste nedokazali :p)
hemeneks more gadzo vazelina!
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Dave Lister píše:jinak ja sem si vytunil pinoyra, dokonce uz tam de zaradit i 3ka a zrcatka drzej ve spravny poloze takze kdyby se nekdo chtel hadat ze nejaka GSX-R1000 je lepsi tak s chuti do me (stejne vam to ale vubec nic nerekne protoze vo tom vubec nic nevite a nic ste nedokazali :p)
tssss mi to něco říká:ppp já na pionýru taky frčíval:) eště jsme zadní plechy ořezaly kolem kol....jakousi chromovou barvou jsme natřeli kotel blbostí :-DDD ale to mi bylo tak 15:-D
ale je fakt, že jediný, co jsme s tím dokázali tak to byl kamarád, kterej s tím skončil ve škarpě, jak se snažil frčet:-D
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Pazdi píše:tssss mi to něco říká:ppp já na pionýru taky frčíval:) eště jsme zadní plechy ořezaly kolem kol....jakousi chromovou barvou jsme natřeli kotel blbostí :-DDD ale to mi bylo tak 15:-D
ale je fakt, že jediný, co jsme s tím dokázali tak to byl kamarád, kterej s tím skončil ve škarpě, jak se snažil frčet:-D
tak jako novej lak to byla samozrejmost, koupil sem 3 spreje (cervenej, fialovej a takovej ten svitive zelenej) a hezky sem to cely pocmaral.. ted planuju koupit si strapecky na riditka a takovou tu trojuhelnikovou vlajecku dozadu.. a to budou teprv kluci na babetach cumet :p (btw taky na tom makam uz od 15 ale jako chci to nekam dotahnout tak to nezvdavam..)
hemeneks more gadzo vazelina!
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Dave Lister píše:
Pazdi píše:tssss mi to něco říká:ppp já na pionýru taky frčíval:) eště jsme zadní plechy ořezaly kolem kol....jakousi chromovou barvou jsme natřeli kotel blbostí :-DDD ale to mi bylo tak 15:-D
tak jako novej lak to byla samozrejmost, koupil sem 3 spreje (cervenej, fialovej a takovej ten svitive zelenej) a hezky sem to cely pocmaral.. ted planuju koupit si strapecky na riditka a takovou tu trojuhelnikovou vlajecku dozadu.. a to budou teprv kluci na babetach cumet :p (btw taky na tom makam uz od 15 ale jako chci to nekam dotahnout tak to nezvdavam..)
tak jak říkal ERO já su KING já už nic dotahovat nemusím:p estli chceš, můžeš být KING se mnou:-p
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Pazdi píše:
Dave Lister píše:
tak jak říkal ERO já su KING já už nic dotahovat nemusím:p estli chceš, můžeš být KING se mnou:-p
trapkovia :wink:
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Velky Ero I píše:
Pazdi píše:
Dave Lister píše: tak jako novej lak to byla samozrejmost, koupil sem 3 spreje (cervenej, fialovej a takovej ten svitive zelenej) a hezky sem to cely pocmaral.. ted planuju koupit si strapecky na riditka a takovou tu trojuhelnikovou vlajecku dozadu.. a to budou teprv kluci na babetach cumet :p (btw taky na tom makam uz od 15 ale jako chci to nekam dotahnout tak to nezvdavam..)
trapkovia :wink:
Kapka pravdy :wink:
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Me by stejne zajimalo, jak se pak takovehle uber auto ridi treba na snehu :wink: A jinak kdo nema respekt k moji ex Sierre, tak toho sem vzdycky zahalil oblakem cerneho dymu z vyfuku :lol: Dokud me nestihl predjet :lol:
Jinak podle me je to stejny, jak kdyz nekdo tuni compy, stejna blbost s vyznamem skoro nulovym, krome ukojeni sveho ega ze ja to dovedu a ja to mam a sem jiny a lepsi nez ostatni. Znam to sam na sobe.
Jinak jeste tu nikdo nezminil, kolik to pak bude zrat :wink: Tak 100 na 100 :lol:
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Ash píše:
Jinak jeste tu nikdo nezminil, kolik to pak bude zrat :wink: Tak 100 na 100 :lol:
Tak toto mozno prevas bude zniet ako blbost....ale ked tuto otazku polozis hociktoremu tipkovi co robi tuning ale vazny nie "nalepkari" ;p ..tak ti odpovie jednoducho: To ma trapy najmenej a vobec ma to nezaujima :lol:

Proste je to hoby do ktoreho ludia tlacia peniaze a uz ked si najebal do auta 500k tak ta spotreba urcite nebude trapit :D
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Ja si myslim Ero, ze by ses mel jit prezentovat na nejake forum o tuningu, my jsme prece tady neznabozi a tezko nam neco vysvetlovat :wink:
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Ash píše:Ja si myslim Ero, ze by ses mel jit prezentovat na nejake forum o tuningu, my jsme prece tady neznabozi a tezko nam neco vysvetlovat :wink:
neboj sa na nejakych som :wink:
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Ash píše:Me by stejne zajimalo, jak se pak takovehle uber auto ridi treba na snehu :wink:
No, to už pak máš zase další přivýdělek, jelikož tě najmou technické služby na shrnování sněhu ;)
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Vy jste zli na toho mocneho tuningare Era =[
Lazzarus
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lazzarus »

moje hobby je honit si ocas budem si o tom povidat prosim? :oops:
Lazzarus (prsk)
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Zaloz si na to vlastni topic ;P
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Lazzarus píše:moje hobby je honit si ocas budem si o tom povidat prosim? :oops:
leva nebo prava a jak se ty tvoje holky jmenujou?:)

ja mam levou anicku a pravou terezku ;-)
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Lazzarus píše:moje hobby je honit si ocas budem si o tom povidat prosim? :oops:
twe nikdo te tu nenuti nic psat do tohto topiku a ani ho otvarat ak ti to vadi.... je to proste pokec...klidne si tu mozem zalozit diskusi o mem curaku... ;p
Odpovědět