Je to jen můj subjektivní pocit, nebo je rychlostní omezení na našich silnicích 90 km/h a dálnicích 130 km/h. Takže vlastně tu všichni porušujete předpisy...
Já mám Géčkovou astru, jedinej tuning v ní, je rádio na cd s šesti menšími repráčky aby se vlezly do dveří, na léto hliníkový kola a chci si něco udělat s interiérem, ale jinak tuningy nijak nemusím. Na 160 to není problém vytáhnout, ale po obyč. silnicích(nejlíp po našich off-road silnicích) stejně víc jak těch 100-110 nejezdím, tak mě vůbec netrápí, že nemám nějakej cool ubah racing...
Srovnávat tuning a ferrari, to je jako hádat se jestli je lepší palát nebo warr.
Ero: Jestli ten tuning děláš jen proto, že se ti to líbí, tak nechápu proč se nám tu celou dobu snažíš nacpat do hlav, jak je to nejlepší a jak tomu strašně rozumíš(neříkám že nerozumíš) a jak umíš strašně dobře řídit a jak máš hrozně moc najeto...
Je fakt že autům a kor tuningu vůbec nerozumím, jsem rád že vím kude se do toho leje benzín a že si vyměním kolo, takže netuším jak moc se to dá potunit na množství koní, tudíž o tohle se hádat nebudu...
Ari píše:Krom nekolika malo useku nemas to Ferari kde davat do kapsy.
Asi tak... A nejen to Ferrari. V ČR těžko najdeš moc aut, před kterýma by sis mohl pohonit ego, žes je předjel ... to akorát tak ty tuningy ... a pak se divíme, že je tolik dopravních nehod...potkaj se dva tuneři a nenapadne je nic lepšího než se začít honit

(nedejbože Tuzeři...
http://www.tuzing.com/ )
edit(tohle mě pobavilo):
Rozloučím se naším heslem: Tuning, gel, techno, milujem to všechno, izolepou auto zpras, hurá na Mimoňský sraz.