si to vypozorujteDexxter píše:ja som to nehovoril ako fakt, ale s riadnou davkou pochybnosti, odpoved pytaj od Triglava :pPheme píše: Takze jestli to chapu dobre, kdyz sundam druidku, rychleji se me uvolni sloty?

si to vypozorujteDexxter píše:ja som to nehovoril ako fakt, ale s riadnou davkou pochybnosti, odpoved pytaj od Triglava :pPheme píše: Takze jestli to chapu dobre, kdyz sundam druidku, rychleji se me uvolni sloty?
Ja to spis chapu tak ze kdyz kouzlis suma s druidkou tak se ti k slotu c.1 prida timer treba 5min a ty musis cekat nez uplyne. Kdezto kdyz budes sumit bez ni tak budes mit timer jen 3min. To jestli pak budes sundavat nebo nandavat druidku by pak zadnou roli nehralo.Pheme píše:Takze jestli to chapu dobre, kdyz sundam druidku, rychleji se me uvolni sloty?
Na harvu si ho obcas klidne fizni.. a s nekromancerem mluvit o profizovanejch sumech, no nefim.. ten si neco hodi vzdycky..Castian píše:trebars.... ak mu to pomoze.
stava sa mi, ze si raz za cas fizznem summa z nepozornosti alebo hluposti ale stavy, ze nemozem kuzlit summona, kvoli prefizzovanym slotom som zazil iba raz aj to chvilu po zmene.
u maga a klera rly nevidim problem zed/kastiaci sa sum? imho zed... u klera ivm na prska/kastiaci sa sum ? rly sumCastian píše:ak sa magovi, clerovi alebo necrovi nad hlavou objavi hlaska, ze nemoze kuzlit dalsieho summona a ma prefizzovane vsety sloty, je to len a len chyba hraca.
Nelze rozlišit, že "slot je poslední". Je to jako nádoba do který při skoro každym vykouzlení summona liješ z nějaký mnší skleničky vodu a čas od času něco vody zase uleješ. Takže když leješ tu vodu moc náruživě, v určitou chvíli už máš nádobu prostě plnou a musíš čekat...bez ohledu na to kolik summonů máš, protože je to vázané na ten okamžik vykouzlení summona.Byotch píše:A co kdyby se udelalo ze posledni slot nejde ucpat. Tak by i neprofi hraci dycky dali jednoho suma a s tim by si museli vystacit.
tak ale existuju situacie, kedy su steny zbytocne, mag ma full hp a treba summovat, to je jasne aj tebe, hlavne ked sa ide vyprava v mensom pocte clenov (Deciet -1 alebo 2 ludia, Yomotsu mines - 2, 3 ludia, TK, etc...)Morlith píše:u maga a klera rly nevidim problem zed/kastiaci sa sum? imho zed... u klera ivm na prska/kastiaci sa sum ? rly sum
U nekra neni problem sum, u maga je, zkus si maga nebo clera a uvidime.Castian píše:tak ale existuju situacie, kedy su steny zbytocne, mag ma full hp a treba summovat, to je jasne aj tebe, hlavne ked sa ide vyprava v mensom pocte clenov (Deciet -1 alebo 2 ludia, Yomotsu mines - 2, 3 ludia, TK, etc...)Morlith píše:u maga a klera rly nevidim problem zed/kastiaci sa sum? imho zed... u klera ivm na prska/kastiaci sa sum ? rly sum
Hytl ted jde opravdu spatne, ice bohuzel taky ale tk, dec, water si za klera stale zasolujesNight Storm píše:a water a tk a ts a dec a ice a...Glorfindel píše:To hlavni co to omezeni prineslo je ze uz si clerove nechodej solovat Hylt.