Breznovej Velikonocni srazik v Mongolsku 2008
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Duffy: Nu, já jsem tedy LBC, no poptám se, jestli by někdo ještě nejel .. třeba Delarock je z LBC, Wilzn je z MB pocestě .. no ještě se to promyslí ;P
Ash: Njn, pětikilo za cestu je myslím naprosto standartní. Kolik myslíš, že to vyjde autobusem? Studentský jízdný StudentAgency LBC-PHA-Zlín máš za třeba 220,- jen to lupne a cesta na minimálně sedm hodin ;P Tak už to chodí no. Ostatně, v Brně a okolí jsou srazy pořád a jezděj na ně i lidi z druhýho konce republiky. Nu, jak jen se vám tedy bude chtít ;P
Dave Lister: Zas taková sranda to věru není. Když se stopuje ve dvou, tak se to ještě dá .. ale solo je to fakt opruz a těžká nuda. Ostatně - co jsem trochu projezdil stopem, tak když si to člověk přepočítá na hodiny a prachy, tak vyjde obvykle i jen časově výhodněji, pár hodin brigády+cesta busem. Ale pravda, to není takové dobrodrůžo ;P
Ash: Njn, pětikilo za cestu je myslím naprosto standartní. Kolik myslíš, že to vyjde autobusem? Studentský jízdný StudentAgency LBC-PHA-Zlín máš za třeba 220,- jen to lupne a cesta na minimálně sedm hodin ;P Tak už to chodí no. Ostatně, v Brně a okolí jsou srazy pořád a jezděj na ně i lidi z druhýho konce republiky. Nu, jak jen se vám tedy bude chtít ;P
Dave Lister: Zas taková sranda to věru není. Když se stopuje ve dvou, tak se to ještě dá .. ale solo je to fakt opruz a těžká nuda. Ostatně - co jsem trochu projezdil stopem, tak když si to člověk přepočítá na hodiny a prachy, tak vyjde obvykle i jen časově výhodněji, pár hodin brigády+cesta busem. Ale pravda, to není takové dobrodrůžo ;P
Nexios
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
no jo no, neni to zas tak super, ale kdyz chces usetrit tak je to nejlepsi zpusob dopravy :pHunter píše:Dave Lister: Zas taková sranda to věru není. Když se stopuje ve dvou, tak se to ještě dá .. ale solo je to fakt opruz a těžká nuda. Ostatně - co jsem trochu projezdil stopem, tak když si to člověk přepočítá na hodiny a prachy, tak vyjde obvykle i jen časově výhodněji, pár hodin brigády+cesta busem. Ale pravda, to není takové dobrodrůžo ;P
hemeneks more gadzo vazelina!
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Njn, tuhle jsem jel z LBC do Prahy (shodou náhod zrovna na nějakej uo sraz) a chtěl jsem vyhodit na Čerňáku .. no byl jsem rád, že jsem vystoupil na Zličíně ;PPrafotr Morava píše:pokud si nestopneš nějakýho magora
Jinak tedy máme Huntra, Ryka .. a možná Lewa .. no to auto, jestli se nepoláměš Duffy, tak naplníme ;P
Nexios
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
z Tebe bychom si museli delat celou cestu srandu a ty bys pak brecel
jinak jsi Wilsne porad 4. jestli dobre pocitam a to se porad vejdete, ne?
(pripadne dite do 50ti kg mozno nalozit do rakve na strechu)
Případné info u sekretářky Huntera.

jinak jsi Wilsne porad 4. jestli dobre pocitam a to se porad vejdete, ne?
(pripadne dite do 50ti kg mozno nalozit do rakve na strechu)
Případné info u sekretářky Huntera.

Naposledy upravil(a) Duffy dne 08.01.2008 16:34:33, celkem upraveno 1 x.
podpis
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Uz?Carolyn píše:No tak! Odvoz! Odvoz!
(Beeeheehe, já nechci jet sama autobusem, mně bude vosumnáct až v září :[[[ )

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?