to dělaj v mongolsku taky, jedný nejmenovaný guildě tam místo rumů močej do panáků... ;pTrakat píše:Ty bys šidil chlast.
Breznovej Velikonocni srazik v Mongolsku 2008
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Kruxminor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nebo chtels rict, ze jedes pres Zlin?Napospas píše:Bývorně, jedete přes VeselíMara z Acoma píše: Ja jedu ;p a zkusim i Zlinaky, at mam odvoz.. Ale zajimavy termin. Asi rovnou oslavim narozeniny..

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Tak já předběžně jedu. Dám vědět včas
Autem
Možnosti trasy: Praha --> Teplice --> Mikulov
Praha --> LBC --> Mikulov
Do LBC můžu mít cestu, takže když se mi tam přihlásej nějaký lidi, tak bych vzal...samo i zpět.
Jinak bych rad postel i s povlecenim (spacak beru taky, kdybych usnul nekde jinde
)
Autem
Možnosti trasy: Praha --> Teplice --> Mikulov
Praha --> LBC --> Mikulov
Do LBC můžu mít cestu, takže když se mi tam přihlásej nějaký lidi, tak bych vzal...samo i zpět.
Jinak bych rad postel i s povlecenim (spacak beru taky, kdybych usnul nekde jinde

podpis
Hele, do toho LBC je to stejne zajizdka, jak prase, ale vzhledem k tomu, ze se mi to vyplati tam jet, tak uz mi to bude asi jedno, hlavne, kdyz tam nekoho naberu, kdyz uz tam pojedu. Jinak bych si to poresil nejak postou a jel bych rovnou.
Jinak, jak psal Hunter, ze jsou lidi na foru jiny, nez v RL, tak ma recht. Ja jsem jeste vic arogantni a nadutej :p
Jinak, jak psal Hunter, ze jsou lidi na foru jiny, nez v RL, tak ma recht. Ja jsem jeste vic arogantni a nadutej :p
podpis
- Ricollast
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
eště čas no, se kdyžtak nějak dohodnemDuffy píše:Hele, do toho LBC je to stejne zajizdka, jak prase, ale vzhledem k tomu, ze se mi to vyplati tam jet, tak uz mi to bude asi jedno, hlavne, kdyz tam nekoho naberu, kdyz uz tam pojedu. Jinak bych si to poresil nejak postou a jel bych rovnou.
Naposledy upravil(a) Ricollast dne 07.01.2008 20:02:51, celkem upraveno 1 x.
tak to sorry
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Zivot se musi videt v cislech, aneb kolik by tak stal vyletek do Mongolska autem ze Zlina. Tak je to presne 400 kilometru... coz tam a zpatky je logicky 800, pri spotrebe 8 litru na 100 kilometru (holt mam auto s velkym objemem) a cene benzinu okolo 30 korun za litr to vychazi 1920 korunek ceskych, tudiz dva tisice... Krasa, krasa...
Nepocitam do toho dalnicni znamku ani podobne vylohy
Takze jeste popremyslim 

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
zkus stop, zadarmo odkudkoliv kamkoliv :p jen to chce trochu stesti a trpelivosti..Ash píše:Zivot se musi videt v cislech, aneb kolik by tak stal vyletek do Mongolska autem ze Zlina. Tak je to presne 400 kilometru... coz tam a zpatky je logicky 800, pri spotrebe 8 litru na 100 kilometru (holt mam auto s velkym objemem) a cene benzinu okolo 30 korun za litr to vychazi 1920 korunek ceskych, tudiz dva tisice... Krasa, krasa...Nepocitam do toho dalnicni znamku ani podobne vylohy
Takze jeste popremyslim
hemeneks more gadzo vazelina!
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
tak vem někoho cestou a složte se na benzín ne? .pAsh píše:Zivot se musi videt v cislech, aneb kolik by tak stal vyletek do Mongolska autem ze Zlina. Tak je to presne 400 kilometru... coz tam a zpatky je logicky 800, pri spotrebe 8 litru na 100 kilometru (holt mam auto s velkym objemem) a cene benzinu okolo 30 korun za litr to vychazi 1920 korunek ceskych, tudiz dva tisice... Krasa, krasa...Nepocitam do toho dalnicni znamku ani podobne vylohy
Takze jeste popremyslim
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe, na to bych nepriselPrafotr Morava píše: tak vem někoho cestou a složte se na benzín ne? .p