Zruseni timeru pri lootovani priser - mazani sekurek ...

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Zruseni timeru pri lootovani priser - mazani sekurek ...

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Zdravim, mel bych dva navrhy do hry:

1. Asi bych nebyl jediny, kdo by privital, zruseni timeru pri lootovani PRISER. Drive se to zavedlo kvuli lagovani serveru. Dnes jiz je toto lootovani upraveno pytlikem generujici obsah. Problemy nastavaji pokud chceme vzit skill point atd.. pokud by celkove zruseni nepripadalo v uvahu slo by alespon snizit pauzu natolik, aby odpovidala rucnimu lootovani? Ted je pauza snad 1000ms a navrhoval bych 500ms a nejlepe 250ms.

2. Nevim co je na tom pravdy, zatim se mi to nestalo, ale pry, kdyz se smaze postava smazou se s ni nasledujici

- double sekurka jenz ma prvni linknute jmeno shodne se smazanou postavou

- bezpecna bedna jenz je linkla na majitele (tomu komu se otevira menu). Vramci tohoto, nebot jsem clovek sdiljici majetek s vice hraci a neodpovidam za vedeni jejich uctu, jakozto ani nevim zda loguji sve postavy. Rad bych uvital kdyby v tomto pripade po smazani onoho uctu se na bezpecne bedne aktivoval timer pred zmizenim dane sekurky. Sekurka by mohla mit timer napr. cely mesic a tato sekurka by mohla pri nabihanem timeru zmenit svoji barvu, tak aby ocividne bylo jasne, ze je s ni za chvili amen. :)
U techto sekurek nevim jak to funguje v praxi a jen se tise bojim az kdyz priste lognu - pokud se nejak mylim, prosim o upresneni.

Dik za vyjadreni lidicek odpovednych za nastaveni herniho serveru DP.
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Odpovím jen na část:
- Obecně je u Securek a Double Securek problém, že když je smazaná jedna z postav na kterou je daná truhle linknutá a měla by se truhla smazat, může se stát, že se nesmaže a pak na serveru straší. Asi zavedeme něco, že když někdo pokliká na truhlu která by měla být smazána, smaže se (v případě securek jejichž majitel neexistuje), resp. dojde k nějakému varování a následnému smazání u double securek (aby si druhý majitel mohl vyndat věci). Nebo se to prostě ještě nějak dopiluje...každopádně nějaké mazání securek které už dávno nemají existovat mám v plánu.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

S tou pauzou bych souhlasil, nebyl by to vubec špatnej napad, už mě to celkem štve a teď když už je to zabezpečený pytlama tak by to ani snad neměl byt problem ne ?
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Paul Wall
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Paul Wall »

Triglav píše:Odpovím jen na část:
- Obecně je u Securek a Double Securek problém, že když je smazaná jedna z postav na kterou je daná truhle linknutá a měla by se truhla smazat, může se stát, že se nesmaže a pak na serveru straší. Asi zavedeme něco, že když někdo pokliká na truhlu která by měla být smazána, smaže se (v případě securek jejichž majitel neexistuje), resp. dojde k nějakému varování a následnému smazání u double securek (aby si druhý majitel mohl vyndat věci). Nebo se to prostě ještě nějak dopiluje...každopádně nějaké mazání securek které už dávno nemají existovat mám v plánu.
Nechci nejak rypat... Ale z toho co jsi napsal jsem pochopil ze, chcete dat sanci lidem kteri maji veci po securkach a po smazani jim je nejaky kamos, kdokoliv schova a pak zacnou znova?
Když mě miluješ twe, není co řešit..:pp

upozorňuji, že nemám prstík v zadečku.
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Nene, prostě jako že kdo má doma securku která je nalinkovaná na hráče který už neexistuje (tzn. securka už nijak nejde otevřít), po poklikání na ní ji prostě smázne (i když není její majitel). Protože taková truhla jen překáží a zabírá místo v savu.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Paul Wall
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Paul Wall »

Triglav píše:Nene, prostě jako že kdo má doma securku která je nalinkovaná na hráče který už neexistuje (tzn. securka už nijak nejde otevřít), po poklikání na ní ji prostě smázne (i když není její majitel). Protože taková truhla jen překáží a zabírá místo v savu.
Jasny... asi sem to blbe vycetl :)
Když mě miluješ twe, není co řešit..:pp

upozorňuji, že nemám prstík v zadečku.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Jen se chci dorázat, jestli jsou dobře nastavené dobře i double scurky-aby nedošlo k tomu, že zmizí, pokud neexistuje pouze jedna postava.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Zatím nic takového ještě ve hře není, takže netřeba mít strach. U dsecurek to asi uděláme s varováním, že po poklikání jedním z majitelů když druhý majitel je mrtvý to vyhodí hlášku, že by bylo dobré si věci přestěhovat do jiné truhly a že za X dní bude nepoužitelná a dojde při pokliku k jejímu smazání.
The First
Jagen
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jagen »

ja mam opacny problem, me se mazou securky u postav ktere jeste existuji, bohuzel to nikdo neresi
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Dr.Kruxminor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Kruxminor »

Jagen píše:ja mam opacny problem, me se mazou securky u postav ktere jeste existuji, bohuzel to nikdo neresi
asi si provedl něco špatnýho :p
Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
Člen Klubu přátel Absinthu
Nejhodnější hráč na DP
Klikni[url=http://krux.ada-net.cz/Krux.wmv]TADY![/url]
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jagen píše:ja mam opacny problem, me se mazou securky u postav ktere jeste existuji
A protoze gm veci nevraci(aspon sem to cetl) a koule je koule, musim doufam, ze ja budu mit stesti
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Shodl se už nějak GM Team ohledně toho timeru na lotování? Co to pustit jen na týden na zkušební provoz? :)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Vretoman
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vretoman »

Triglav píše:Zatím nic takového ještě ve hře není, takže netřeba mít strach. U dsecurek to asi uděláme s varováním, že po poklikání jedním z majitelů když druhý majitel je mrtvý to vyhodí hlášku, že by bylo dobré si věci přestěhovat do jiné truhly a že za X dní bude nepoužitelná a dojde při pokliku k jejímu smazání.
hmm a mne bolo povedane ked mi vyexpiroval account ktory zakladal bezpecnu bednu a dalsie postavy mali do nej kluc ze mam smolu , a to tam bol spotrebak za 2-3 mil :lol:
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

S tema securkama by to bylo dobry, pac v guilde pak strasej sekurky smazanych hracu, a nikdo poradne nevi zda jsou smazani nebo ne. Ovsem u tech double a bezpecnostnich by to opravdu chtelo az po poklikani majitele.

Jeste jsem se chtel zeptat u bezpecnostnich truhel, neslo by po pouziti MB na ni ze by to vypsalo jmeno majitele? Ono si pak do guildy nekdo da truhlu a zjistit pak koho je, je docela problem.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Odpovědět