Malchus Bliss píše:Neznám žádné GM, nevím kdo co dělá a nedělá pro shard, pro hráče, jak moc jsou pilní nebo féroví. Znám je jen z fóra, takže Triglav, protože se na fóru chová jako GM, na rozdíl od Acara, z jehož vystupování na fóru by blila i koza krmená ostnatým drátem.
tak ta si to musi davat, nechtel bych videt ten krk.
Piscot píše:Jinak nechápu proč je to v mimoherních aktivitách. Protože se to hry týká a jestli je tohle aktivita, nevím nevím...
To víš, Pokec příliš svádí k nepřiměřenému posthuntu a navíc když tu někdo bude dělat nepořádek, tak si pozvu moderátora. V Pokecu by mi pak určitě někdo plakal, že si tam moderátor vůbec dovolil vstoupit. ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Oximus píše:To je zajimavy jak vsechny oceneni "vyzerou" ti co jdou nejvic videt a ti nejschopnejsi dostanou houby s voctem =)
No, tak to holt je. Když nikdo neví, co vlastně děláš, tak pak tvoji práci těžko někdo může ocenit. Ale ti uvědomělí, kteří ví o např. Anansim víc, mu svoje hlasy určitě dali. ;]
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Carolyn píše:
No, tak to holt je. Když nikdo neví, co vlastně děláš, tak pak tvoji práci těžko někdo může ocenit. Ale ti uvědomělí, kteří ví o např. Anansim víc, mu svoje hlasy určitě dali. ;]
Triglav dle mého jedno z nej gm samo že jich je tu víc těch co se ge emkování věnují dobře a jsem s nimy spokojení ale Triglav je pro mě prostě ikona GM možná neni zas tak dlouho na tom postu ale zatim dělá vše špičkově a má příjemný vystupování
Pro mě je to jednoznačně Triglav!!!!Ne,že bych ho měl rád nebo tak něco,ale on jediný se zachoval "správně" pro shard,když vyřešil kauzu "Horimírek" jeho nezapomenutelným AMORÁLNÍM CHOVÁNÍM!!!!Takže tak
Chucka Norrise kousla kobra,po osmi hodinách krutých bolestí umřela!!!
Smrt je to jediné,co na nás čeká do konce života!!!!
Jaký si to uděláš,takový to máš!!!
Smrt si nevybírá,já ano!!!
Fotbal je jen záminka!