Potřebuji poradit proč mi nejde uo a co stím udělat aby šlo . Situace je taková že jsem přeinstalovával počitač a po opětovném nainstalovani všech možnych programů a i UO i yoky do uo tak mi to nejde dostanu se dofáze kdy mi po spuštění yoka naběhne tabulka po zadání acontu:"There is some problem communication with Origin. Pleas restart ultima online and try again." . Zkošel jsem vypnout zabespečení počítače ale problem je stejny prosim poradte. Děkuji
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
tak bud smazat desktopy anebo skusit spustit sphereclienta(je ke stazeni na webu dp) a skusit popojit
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Takže si po startu Yoka dal: Edit list (hned ten pod tlačítkem Change), vyplnil Name (Dark paradise), Adress (82.208.28.203.2593)? Username a Password vyplňovat nemusíš, ale docela to šetří čas...
Hojky tak děkuji za spolupraci už se nalognu sice mi to po chvilce hnedka spadne ale to už je jen prkotina Děkuji všem za pomoc jak lidem na foru tak i z icq
Tak ještě bych měl jeden dotaz už se normálně dostanu do UO ale problem je te že když jsem nalognul tak jsem byl na trhu a hned mi to hodilo neopravněnou činost clienta (prostě padlo mi to ) a padá mi to i když chci něco napsat do hry a nebo ještě po delším hraní hry.
Zdravim nechtel jsme zakladat novej topic tak to pisu sem. NEvi nekdo jakej je nejlepsi client do yoka?? A popripade sem hodit link kde bych ho stahnul. Proteze jsem jich vyzkousel fakt dost ale porad mi to pise nejakou chybu s klientem. www.ultima.cz jsme taky uz zkousel. Dik moc
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...