bych rekl ze trochu nesrovnatelne a kdyz uz, tak on by na ne mel, mas ho videt jak chodi, nohu v riti, vsude jezdi na kolobezce, kulha... prijde na parket a rozjede nejvetsi pekla
bych rekl ze trochu nesrovnatelne a kdyz uz, tak on by na ne mel, mas ho videt jak chodi, nohu v riti, vsude jezdi na kolobezce, kulha... prijde na parket a rozjede nejvetsi pekla
Jojo junior ač to není vidět tak je rád že chodí ale jeho síla je neuvěřitelná.
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
Lizard píše:Jojo junior ač to není vidět tak je rád že chodí ale jeho síla je neuvěřitelná.
Síla je neuvěřitelná právě z toho důvodu, že je rád, že vůbec chodí ;P
tak on uz od detstvi jel veci na rukach a navic to je dane telesnou stavbou, kdybys byl malej, mel siroky ramena, takova opice... tak taky mas jine predpoklady
Pallando píše:tak on uz od detstvi jel veci na rukach a navic to je dane telesnou stavbou, kdybys byl malej, mel siroky ramena, takova opice... tak taky mas jine predpoklady
mno spíš jsem měl na mysli to, že měl jako dítě obrnu nohy a právě z toho důvodu si nacvičil takovou prasečí sílu do rukou
Tyjo, tohle se stát mě, tak si sednu na silnici a rozbrečím se ...
I když teda já bych se možná domluvil, zvládám angličtinu a částečně i němčinu, ale ten chlap je fakt machr...