Flasky v debnickach/pytlikoch
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Flasky v debnickach/pytlikoch
Ahojte, stava sa vam niekedy, ked idete do dungu a mate ulozene flasky v pytliku/debnicke tak vam ich script nevie najst? Neviem cim to je, ale velmi cast (v poslednej dobe skoro stale) mi Yokok nenajde flasky ked ich nemam v zakladnom batohu ale dam ich do nejakej debnicky. Je na to nejaky dovod? Da sa to nejak osetrit? Ten isty script mi frci pri negrovi super a pri rangovi mi stale blbne. Skusal som aj viacej pytlikov...hybat s nimi, vypnut/pustit uo...nic nepomaha. Dakujem za odpovede.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Co já vím proč ti to nefunguje když ani nevím jak ten skript vypadá?
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
kdyz ti to u jedny funguje a u druhy ne tak to bude nejspis chyba v skriptu
jen tak mimo, http://www.darkparadise.cz/Forum/viewforum.php?f=10
jeden by rek ze kdyz to ma v popisu "Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku" ze by to mohlo patrit tam
jen tak mimo, http://www.darkparadise.cz/Forum/viewforum.php?f=10
jeden by rek ze kdyz to ma v popisu "Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku" ze by to mohlo patrit tam
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 02.12.2007 14:33:49, celkem upraveno 1 x.
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mno jak psali muže to být scriptem..mě to někdy děla taky ale staší pytlík znovuotevřít a už to jede..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
sub TR()
UO.findtype('0x0F0B','my')
if UO.findcount()==0 then
UO.Print('TR dosli!')
else
UO.usetype('0x0F0B')
uo.DeleteJournal()
repeat
wait(500)
until uo.InJournal('You put the empty') or uo.InJournal("You can't drink")
endif
end sub
Tuna: UO.findtype('0x0F0B','my') asi netreba to 'my'...mam ten pocit, vzdy to hlada automaticky na sebe...zeby to bolo tym?
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv, to "my" je v pořádku. Co v pořádku není, je to, že fce findType přebírá jeden povinný (type) a dva nepovinne(color a kde hledat) parametry. Doporučoval bych dopsat ten třetí, tj. barvu.
Ono se teoreticky může stát, že to "my" bere ta fce jako color.
edit: přehozeny slova
UO.findtype('0x0F0B', 'barva_TR', 'my')
edit: přehozeny slova
post++;
Pridej si do scriptu i barvu ty flasky
Kdyz mas jenom ID tak se muze stat ze treba diky nake pameti yoka nebo nevim proc to dela ti to misto TMR vypije treba GS.
sub tmr()
uo.usetype("0x0f09","0x0003")
end sub
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Typ maju niektore poty rovnake a lisia sa len farbou...Byotch píše:Kdyz mas jenom ID tak se muze stat ze treba diky nake pameti yoka nebo nevim proc to dela ti to misto TMR vypije treba GS.
Naposledy upravil(a) Dexxter dne 02.12.2007 16:09:08, celkem upraveno 1 x.
Rozlisujte ID a typ. Typ ma stejna skupina predmetu stejne - napriklad vsechny TR maji stejny typ. Barvou se muze lisit skoro nahodne - TMR ma jinou barvu nez MR a nez GS ale vsechny tri maji stejny typ. Vsechny necro svitky maji napriklad stejny typ ale jinou barvou a pri halucinacich ma uplne vsechno nahodnou barvu. ID je unikatni pro kazdy predmet. Nekdy se muzete setkat s nazvem Serial Number nebo seriove cislo. Nikdy se nemuze stat, ze dva ruzne predmety maji stejne ID, berte to jako rodne cislo itemu.
Ja jen pro upresneni, abyste pak treba do page nepsali, ze nejaky hrac ma ID '0x0190'.
K topicu: Pokud nechcete, aby nejaka funkce brala ohled na barvu, pouzijte '-1' a parametr nevynechavejte. Vyjimku tvori pretizene funkce, napriklad uo.usetype(), ktere maji druhy parametr volitelny, takze prezijou i nezadanou barvu.
Ja jen pro upresneni, abyste pak treba do page nepsali, ze nejaky hrac ma ID '0x0190'.
K topicu: Pokud nechcete, aby nejaka funkce brala ohled na barvu, pouzijte '-1' a parametr nevynechavejte. Vyjimku tvori pretizene funkce, napriklad uo.usetype(), ktere maji druhy parametr volitelny, takze prezijou i nezadanou barvu.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tak 2 body k tomu:
1. vsetky flasky mi to najde aj ich vypije ked ich mam v hlavnom batohu
2. ziadnu flasku mi to nenajde a ziadnu nevypije ked si ju dam do nejakeho dalsieho pytliku/debnicky.
pouzivam ten isty script s viacerymi postavami....pri jednej vsekto funguje pri druhej mi to nejde.
1. vsetky flasky mi to najde aj ich vypije ked ich mam v hlavnom batohu
2. ziadnu flasku mi to nenajde a ziadnu nevypije ked si ju dam do nejakeho dalsieho pytliku/debnicky.
pouzivam ten isty script s viacerymi postavami....pri jednej vsekto funguje pri druhej mi to nejde.
Ale Yoko si zmínil už v prvním postu, takže to patří sem (viz popis - Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku).Castian píše:Nevedel som najskor ze to bude neico so scriptom...
Říká se, že trvá minutu všimnout si někoho zvláštního, potřebuješ hodinu, aby sis ho vážil, den k tomu, abys ho miloval, ale potřebuješ celý život na to, aby si na něj zapomněl.