obchazeni banu? bacha na ingame accy ;)Nymir píše: Ale Kaji nebud zly.....bola to sranda
inak myslienka zeby sa dala ziskat postava (nemusi byt ani naka super alebo lepsa od ostatnych) je zaujimava
Werevolf
tym myslis ze by ma zmazali/banli v hre?....myslim ze prave ty si urobil nekedy neco podobne ak sa dobre pametam wizzy (:Wizzy píše:obchazeni banu? bacha na ingame accyNymir píše: Ale Kaji nebud zly.....bola to sranda
inak myslienka zeby sa dala ziskat postava (nemusi byt ani naka super alebo lepsa od ostatnych) je zaujimava
ha skoro si mi to dal, az na to ze to udelal shart kterymu pak balt zabanoval accy i ve hre ;)Nymir píše: tym myslis ze by ma zmazali/banli v hre?....myslim ze prave ty si urobil nekedy neco podobne ak sa dobre pametam wizzy (:
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 6203#26203
vzhledem k tomu ze mas nejspis sk telekom tak ban ip nepomaha, takze zabanovani accu je imoznej trest (a nebo zabanovat celej rozsah sk telekomu, zacoz ti bude spousta lidi urcite vdecno), have fun ;)
wizzy nerob mi to sakra tazse....us ted mam u kaja jeden piestik ked pojdem na zraz.....vazne klud nepostuj este ma privedes k bananuWizzy píše:ha skoro si mi to dal, az na to ze to udelal shart kterymu pak balt zabanoval accy i ve hreNymir píše: tym myslis ze by ma zmazali/banli v hre?....myslim ze prave ty si urobil nekedy neco podobne ak sa dobre pametam wizzy (:
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 6203#26203
vzhledem k tomu ze mas nejspis sk telekom tak ban ip nepomaha, takze zabanovani accu je imoznej trest (a nebo zabanovat celej rozsah sk telekomu, zacoz ti bude spousta lidi urcite vdecno), have fun
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
spravne, protoze ono to je "prokleti", a imho je to pre hracov ktory uz za clera maju skusenosti dost a chcu si tu hru nak ozivit/stazitEmpair píše:I kdyz clerika hravam nepříde werewolf jako výhoda ...
Pravda má sice hodně HP v základu a pri častém umírání hráč neztratí tak cený eqip + poměrně dost vydrží.
Ovšem pro top hráče to je spíš hendikep ... je pomalý oprti hráči na koni, máx xtremně málo many - při nějakém VDS od adamanty je bez many, odmorf v neprávnou chvily ho zabije jak když mágovy spadne drak mezi spoustou příšer a hlvně v dnešní době kamených zbraní můžeš mí clerik průběžně 250hp a při skokách i 300.
Vlka byl skill a je pro pár vyvolených ale dneska je to spíš hendikep.
jenže to hráče oslabí, lidi co si to dělají nebo to hrají to mají jen proto že to nemá každý ...Dexxter píše:spravne, protoze ono to je "prokleti", a imho je to pre hracov ktory uz za clera maju skusenosti dost a chcu si tu hru nak ozivit/stazitEmpair píše:I kdyz clerika hravam nepříde werewolf jako výhoda ...
Pravda má sice hodně HP v základu a pri častém umírání hráč neztratí tak cený eqip + poměrně dost vydrží.
Ovšem pro top hráče to je spíš hendikep ... je pomalý oprti hráči na koni, máx xtremně málo many - při nějakém VDS od adamanty je bez many, odmorf v neprávnou chvily ho zabije jak když mágovy spadne drak mezi spoustou příšer a hlvně v dnešní době kamených zbraní můžeš mí clerik průběžně 250hp a při skokách i 300.
Vlka byl skill a je pro pár vyvolených ale dneska je to spíš hendikep.
pokud by se našel čas ... navrhoval bych nějak znatejlně stížit dosažení a posílit ho. aby to měl clerik jako odměnu ne jako prokletí ...
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Klerik jo? myslel sem ze vlka muzou delat vsechna povolani, akorat kler je nejvhodnejsi, proto ho delaji vsichni
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Luxian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
asi tak no.. Emp nechape ze ten vlk tu neni proto aby udelal z klera "lepsiho klera" ale je tu proste pro srandu.. pro zabavu.. pro radost.. Vim minimalne o jednom vlk/palovi.. a treba byli i jiny povolani proklety do vlka no.. a proc si ty lidi udelali vlka z neceho jinyho nez z clera? A proc ne?:)Mulambo píše:Klerik jo? myslel sem ze vlka muzou delat vsechna povolani, akorat kler je nejvhodnejsi, proto ho delaji vsichni
Vse co v te hre je prece nemusi byt jen proto aby se hralo lip a pohodlneji a neporazitelneji a..

- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
to Mulambo:
ja som počul takú verziu že bol vlkodlak dávaný len klerikom a iné povolania proste mali smolu (či už kvôli RP, vyváženosti hry, alebo technickým obtiažam).
Viem že dávnejšie boli vlkodlakmi aj rangeri, nekromanti, mágovia a tak podobne (ešte v dobe keď bol prvý kvest zvlčenia aktívny), ale časom vraj Gm na to zmenili názor a už sa nimi mohli stať len klerici--- holt je to docela dávno čo som sa touto skupinou hráčov zaoberal.
ja som počul takú verziu že bol vlkodlak dávaný len klerikom a iné povolania proste mali smolu (či už kvôli RP, vyváženosti hry, alebo technickým obtiažam).
Viem že dávnejšie boli vlkodlakmi aj rangeri, nekromanti, mágovia a tak podobne (ešte v dobe keď bol prvý kvest zvlčenia aktívny), ale časom vraj Gm na to zmenili názor a už sa nimi mohli stať len klerici--- holt je to docela dávno čo som sa touto skupinou hráčov zaoberal.
I believe in miracles.
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
upresním. Dvaja členovia od nás mali o to kedysi záujem. Jeden klerik, ale ten časom záujem stratil (kvôli menšiemu klamstvu nemenovaného GM
) a ešte jeden člen, tuším paladin. Jemu bolo odkázané že nieje klerik (i ked neviem s kým som o tom hovoril, či gm alebo nejaký vlk...)

I believe in miracles.
Dál než na kleriky a paly to nešlo,Mir píše:to Mulambo:
mágové vampíři nemůžou kvůli morfům např,
a proč to vím? nevím, ale když jsem se "hlásil" za ranga tak mi bylo taktně naznačeno že bych si zkazil charakter a že možná někdy v budoucnu jestli budou nějaké změny ( hahaha )