Rrevize summonu 2. fáze

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Papez píše:V tom případě (bez komunikace s GM) už je forum jen zbytečností, kde se jen hádáme kdo je a není hlupák...
ano jsi
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Ne, slot nesprávně obsazený fizzem záměrem nebyl, naopak je to vedlejší fekt, co se tu z 90% řešilo. Proti samotnému omezení počtu sumonnu nic nemám.

To si vážně tak tupej nebo se mě akorát snažíš naštvat?
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Papez píše:Ne, slot nesprávně obsazený fizzem záměrem nebyl, naopak je to vedlejší fekt, co se tu z 90% řešilo. Proti samotnému omezení počtu sumonnu nic nemám.

a co tu teda vlastne resis?
Přeji pěkný den!
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

Papez píše:Ne, slot nesprávně obsazený fizzem záměrem nebyl, naopak je to vedlejší fekt, co se tu z 90% řešilo. Proti samotnému omezení počtu sumonnu nic nemám.

a zamer to mozno nebol. nic to nemeni na tom, ze tak to funguje a fungovat asi aj bude. hraju tak vsetci uz dost dlho a podla vsetkeho bez nejakych extra zasadnych problemov. takze ci hunterove poznamky o tvojom hernom skille nebudu na mieste
edit: a nech nedojde k omylu. podla mna na mieste su ;)

davaj si pozor na ban za urazky.
a mozno by nebolo od veci tento flame zamknut a precistit
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

A ať to nevypadá že se tu jenom urážím, tak stejně jsem s tím měl problémy, jen když jsem zkoušel hrát za mága a dělat elementály a vortexe s 70% magry...Třeba je to opravdu tak naschvál že mi potom nic nešlo :D.

Primárně stejně jen hraju za vampa :)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Snažim se tě naštvat, přijedeš na sraz mě zbít ?

Až ti milý papezi dojde, že jinak, než takhle (se zachováním původní koncepce) to tady vyřešit nejde a právě proto je to tak nastavené schválně, tak si sem zase postni. Doporučuji zprávu typu: "Aha, už mi to konečně došlo. Omlouvám se, že mi to trvalo tak dlouho."
Nexios
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Hunter píše:

Snažim se tě naštvat, přijedeš na sraz mě zbít ?

Až ti milý papezi dojde, že jinak, než takhle (se zachováním původní koncepce) to tady vyřešit nejde a právě proto je to tak nastavené schválně, tak si sem zase postni. Doporučuji zprávu typu: "Aha, už mi to konečně došlo. Omlouvám se, že mi to trvalo tak dlouho."
Promiň Huntere, už mi to došlo, že ty s tím opravdu nic neuděláš, krom že se mě budeš snažit zesměšnit. Ale když vznikl tenhle topic, tak docházelo k takovým extrémům, kdy hráči s nižším skillem mgry a necro nemohli v určitých okamžicích ani jeden summon. Naštěstí tyto extrémy se už podařilo odladit, byť to pořád ještě nefunguje jak by mělo. Ale jak jsi správně podotkl, ty ani já s tím nic sami neuděláme...snad jen přispět do fora, co ještě nefunguje :wink:

PS: Pokud se domníváš že na tebe kašlou, tak to nikdy nebyla pravda, protože na fóru se dá vyřešit hodně. Bohužel ne s tím přístupem, co právě aplikuješ.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Jsem rád, že se omlouváš.
Ono to totiž funguje tak, jak je chtěno, aby to fungovalo.

Pokud by tě to jinak zajímalo, tak slovo tady bylo použito ve významu "tady na tomto serveru - čili .51 sphere". A proto ne. Skutečně se nedomnívám ty věci, co se domníváš ty. A taktéž nepodotýkam to, co se mi snažíš přisoudit.

Ty totiž neupozorňuješ na žádnou chybu. Pouze si stěžuješ na stav, který je braný jako žádoucí. A to je rozdíl.
Nexios
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Hunter píše:Jsem rád, že se omlouváš.
Ono to totiž funguje tak, jak je chtěno, aby to fungovalo.

Pokud by tě to jinak zajímalo, tak slovo tady bylo použito ve významu "tady na tomto serveru - čili .51 sphere". A proto ne. Skutečně se nedomnívám ty věci, co se domníváš ty. A taktéž nepodotýkam to, co se mi snažíš přisoudit.

Ty totiž neupozorňuješ na žádnou chybu. Pouze si stěžuješ na stav, který je braný jako žádoucí. A to je rozdíl.
Hutnerovská logika- protože se jedná o neopravitelnou chybu na spehere 0.51, o chybu se nejedná ale o feauture, a tudíž si není na co stěžovat. (Děkujeme za pochopení. S úctou pí. Čápová...) Nepomýšlíš o kariéře uředníka?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Papez píše:Hunterovská logika- protože se jedná o neopravitelnou chybu na spehere 0.51, o chybu se nejedná ale o feauture, a tudíž si není na co stěžovat.
Ty považuješ za chybu, že tu nefunguje meditace, ale pijou se TMR? Potom jsi si ale bohužel vybral špatný server.

edit: Otázka by vlastně měla znít jinak. Proč stále neusiluješ o napravení i například výše zmíněného? Přeci jen to, že to opravit nikdy nepujde neznamená, že si na to nemáš 24/7 stěžovat.

edit druhý: Ok stačilo - až budeš mit v plánu konkrétně odpovědět alespoň na jeden podnět, tak mi odpovědi pošli třeba jako pm. Prozatím jsme se ocitli v bodě, kdy ja přímo reaguju na každou tvou větu a ty si vždycky vymyslíš odpověď, která na to, co píšu já, vůbec neodpovídá a vymýšlí si další a další výmysly, které zase musím vyvracet .. na to opět nereaguješ a tak pořád dokola. Čili - zbytečné (což tedy je už od začátku) a hlavné již nudné, když sem neplácneš jediný argument. To už je větší stranda s Mirem. Ten když už nic alespoň píše nesmírně zábavné hypotézy, postavené na JPP. Tam se človek skutečně pobaví nad tím, co všechno je někdo schopen vymyslet jen tak z hlavy a považovat za pravdu. Báj.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 24.10.2007 18:48:00, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Hunter píše:
Papez píše:Hunterovská logika- protože se jedná o neopravitelnou chybu na spehere 0.51, o chybu se nejedná ale o feauture, a tudíž si není na co stěžovat.
Ty považuješ za chybu, že tu nefunguje meditace, ale pijou se TMR? Potom jsi si ale bohužel vybral špatný server.

edit: Otázka by vlastně měla znít jinak. Proč stále neusiluješ o napravení i například výše zmíněného? Přeci jen to, že to opravit nikdy nepujde neznamená, že si na to nemáš 24/7 stěžovat.
Noo.. to by se řešilo jinak, třeba třeba že Blue Potion u vendorů by byl manaref, ale to bychom odbíhali od tématu. Zatím jaksi přežíváme :).
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Uz by ste toho mohli nechat panove, na blblou otazku blba odpoved a neb "Blby a blbejsi". Ted kdo je kdo ze.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

Papez píše:
Hunter píše:
Noo.. to by se řešilo jinak, třeba třeba že Blue Potion u vendorů by byl manaref, ale to bychom odbíhali od tématu. Zatím jaksi přežíváme :).
kristepane meditacia nefunguje prave tu a teraz. bugfix meditacie sa vola total mana refresh potion.
rovnako ako bugfix napr bojovych skillov su robky + naramky na skill.
vzhladom na to, ze su to neopravitelne chyby, tak sa to povazuje za feature. rovnako prikaz all kill nefunguje tak ako fungovat ma. a kedze je to neopravitelna chyba, je to povazovane za feature.
toto nieje hunterova logika, ono to je to tu vseobecne akceptovane

skus najprv rozmyslat co postis, alebo mlcat... :-/
Mir
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mir »

Hunter napísal:
Umění hrát spočívá právě v tom, že se TY přízpůsobíš podmínkám a naučíš se je zvládat. Tzn¨, že určitě tedy nespočívá v lobbování za změnu systému v jednodušší.
Je to pravda v určitom zmysle to áno, ale nieje to dovod preco Nbikovy nevysvetlit co je zámer a co nie.

Potom nech sa mi nikto nestazuje ze bugy niesu reportovane alebo brane vazne, lebo NBik reportoval beznu vec ako bug.

Hraci co uz maju nieco za sebou vobec niesu povinny niekomu nieco vysvetlovat, ale rozhodne zacat tu niekomu nadavat ohladne banality...

Tak to nevie. Ty uz asi hras UO natolko dlho ze take podstatne detaily ovladas, ale urcite ich nevies od prveho okamihu co si sa zjavil v hre.

Ja sa tiež nevysmejem ludom ktorý niesú schopný z SDRamiek vytiahnut 1,2 gb/s lebo v zivote neskusali hlbkovy tuning a diagnostiku biosu, ale docela rád sa s nimi o takú znalost podelim.
I believe in miracles.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Ok Mire. Co když ti řeknu, že revize summonů je stará maximálně třeba pul roku ?

1. nápověda: tzn. že vážně není nijak stará
2. nápověda: to ještě dále znamená, že všichni, kdo hrajou delší, než výše uvedenou dobu, jsou si v znalosti problematiky revize rovnocenní

edit: ale úplně jsem věděl, že tohle přesně bude někdo napadat, ale říkal jsem si, že snad jednou už příjde doba, kdy se tak nestane .. no nic, tak to nevyšlo, buď musim skutečně každou věc obepsat dvanácti přívlastky, nebo prostě takový komentáře ignorovat ;PP

tak konkrétně pro tebe: doplň si do inkriminované věty mezi "v" a "znalosti" slovo "možnostech" ;PP
Naposledy upravil(a) Hunter dne 24.10.2007 19:52:07, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Hunter píše:
2. nápověda: to ještě dále znamená, že všichni, kdo hrajou delší, než výše uvedenou dobu, jsou si v znalosti problematiky revize rovnocenní
to ti musim oponovat Iq určitých jedinců tuto rovnocenost trošku ruší
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

Mir: kazdy rad poradi nubikovy, ktory sa slusne spyta, a v pripade odpovede ktora sa mu nepaci sa nezacne hadat, nadavat a urazat.
ak nubik opakovane pouraza kazdeho kto by mu mohol poradit, nieje schopny si nic na forku najst (o google nehovorim), tak nech sa nedivy ze tu ludi nasiera.
samozrejme, wizzy ma "drobne" rezervy vo forme svojich postov. ale nubici na tom naozaj niesu nevinne.

a fakt si neviem predstavit toho nevinneho nubika, ktory si taha z jedneho policka jednu mapku za druhou, a napriek hlaske (tusim "tady neni zadna ryba") ho nenapadne, ze by to nemuselo byt uplne ok (ano viem ze uz je to davno opravene. to bol priklad)

1.2gigaBITU? to je dost malo :o)
Mir
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mir »

To JoeMoe:
Mám tu SDR ramky bežiace na frekvencii 156Mhz. (taktované z 133Mhz. Priemerne mi tvrdili že ich priepustnosť je 250 mbyte/s, ja tu už mám 5 násobok). Žiadne DDR sa u mňa doma ešte nekoná :)

Gb znamená skôr gigabyte, na gigabit sa používa skôr výraz Gbit, alebo dávno sa používala jednotka Baud (bity za sekundu)

ale k veci...

Netvrdím že každý NB alebo diskutujúci zvolí vhodný tón. Platí aj pre Papeza aj pre Huntera aj Wizzyho.

Tak ako nič nevyrieši flam systému "je to spatne" rovnako nič nevyriesi flam systému "si lama čo nevie hrať". Vždy je možné urobiť to čo urobil Silence a dať do problematiky trochu svetla.

UO je ale hra docela stará, Sphera je docela bugová a ked sa to sčíta tak výsledkom je docela neforemné ovládanie. Nechaj hráčov aby skúšali supertajné makrá a výsledkom je len to že niekto doma objaví krásny bug.

Daj ludom informáciu o tom ako veci fungujú (banality ohladne ovládania) a miesto hladania bugmakier budú tú hru hrať a baviť sa u toho...

až príliž vela vecí v ovládaní UO má velký vplyv na fízovosť, ale len málo z toho súvisí s nejakým logickým a jasným ovládaním na ktoré príde každý. Len to ako hodiť suma sa dá urobiť X spôsobmi...

Nemyslím že znalosť týchto postupov patrí k hernému skillu, skôr to patrí k nedotiahnutému ovládaniu hry >> problém z ktorého môžu vyvstať pre herné servre vážne potiaže a ktoré je nutné neskôr riešiť individuálne. Na DP sme toho svedkami... Bohužial...
I believe in miracles.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

tak... konecne to prislo. prefizzoval som sa na 0 sumov 8) a priblizne 15 min cakam aby sa mi uvolnil jeden chaby slot, s ktorym toho moc neurobim. bozstva nase, nezda sa vam to trosku moc? :roll:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Shadowsong píše:tak... konecne to prislo. prefizzoval som sa na 0 sumov 8) a priblizne 15 min cakam aby sa mi uvolnil jeden chaby slot, s ktorym toho moc neurobim. bozstva nase, nezda sa vam to trosku moc? :roll:
a kolik mas magerku?
The Pukka Ranger
Odpovědět