Musky
Musky
1. problem - client resend, asi to nekdo vi, mozna se to nekde psalo. Jak to odstranit, popripade jak proti tomu aspon trochu bojovat?
2. problem - je trochu slozitejsi, mozna pro nekoho sbehlejsiho.
Auto target canceled
Vetsinou se mi to stane napriklad: mam 2 many, chci castit Harm na lasttarget, tudiz zmacku hotkey, napise mi to, ze nemam dostatek many, tak kliknu na hotkey na vypiti tmr, napise to, ze jeste nemuzu pit, takhle to udelam treba jeste 3krat, nez mi to konecne vypije tmr. (jo, sem blbec, nepouzivam timer) Jakmile vypiju tmr, nejakym zahadnym zpusobem ztratim lasttarget a musim zas tercikovat. (jo, sem blbec, nepouzivam nexttarget a nasledovne prevedeni laststatusu na lasttarget)
Ma nekdo nejaky napad, krome toho, abych pouzival timer a nexttarget? (kdyz uz jsme u toho, kdo nevidi lepsi moznost, poslete mi script na timer?)
Jaky slechetny paran mi pomuze? dopredu diky
2. problem - je trochu slozitejsi, mozna pro nekoho sbehlejsiho.
Auto target canceled
Vetsinou se mi to stane napriklad: mam 2 many, chci castit Harm na lasttarget, tudiz zmacku hotkey, napise mi to, ze nemam dostatek many, tak kliknu na hotkey na vypiti tmr, napise to, ze jeste nemuzu pit, takhle to udelam treba jeste 3krat, nez mi to konecne vypije tmr. (jo, sem blbec, nepouzivam timer) Jakmile vypiju tmr, nejakym zahadnym zpusobem ztratim lasttarget a musim zas tercikovat. (jo, sem blbec, nepouzivam nexttarget a nasledovne prevedeni laststatusu na lasttarget)
Ma nekdo nejaky napad, krome toho, abych pouzival timer a nexttarget? (kdyz uz jsme u toho, kdo nevidi lepsi moznost, poslete mi script na timer?)
Jaky slechetny paran mi pomuze? dopredu diky
Re: Musky
odstranit? bojovat s tim? O.o protokol ultimy je dost hloupej takze ver ze bez resendu by se ti hralo dost spatne..Feebee píše:1. problem - client resend, asi to nekdo vi, mozna se to nekde psalo. Jak to odstranit, popripade jak proti tomu aspon trochu bojovat?
Evil League of Evil
ok, dikyMole Two píše:odstranit? bojovat s tim? O.o protokol ultimy je dost hloupej takze ver ze bez resendu by se ti hralo dost spatne..Feebee píše:1. problem - client resend, asi to nekdo vi, mozna se to nekde psalo. Jak to odstranit, popripade jak proti tomu aspon trochu bojovat?
Re: Resend
co to je antivirák? takovej defekt asi na pocitaci nemam...Iverka píše:Na resend mi někdy pomáhá vypnout antivirák.
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
S tou dvojkou - mel sem podobny problem, ale s novym compem sem pak nahral novejsi yoko a kupodivu problem byl fuc... Takze zkus si sehnat novejsi yoko, ktere sice tyhlety hlasky hazi, ale target neztrati.Feebee píše: 2. problem
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Lze. Me klient neresenduje a kdyz nekomu z guildy jo, tak mi posle soubor injection.xml, ja mu prepisu uvodni konfiguraci tou svoji a funguje to. Kde se to da naklikat rucne a co presne resendy zpusobuje nevim.Oximus píše:2 1:
Nelze.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
V podstatě jde o to, jestli v té své konfiguraci prostě jenom nemáš vypnutou volbu, která zajišťuje, aby se informace o "client resend" zobrazovala. Konkrétně "verboose menu".Schonny píše:Lze. Me klient neresenduje a kdyz nekomu z guildy jo, tak mi posle soubor injection.xml, ja mu prepisu uvodni konfiguraci tou svoji a funguje to. Kde se to da naklikat rucne a co presne resendy zpusobuje nevim.Oximus píše:2 1:
Nelze.
post++;
To ne, ani verbose menu mi nehlasi niak casty resend. Konkretne resenduju treba pri prudke zmene pozice (viz post od Pheme), treba pri slapnuti na teleport plosku a podobne. Moc jsem to netestoval, ale treba pri ladeni skriptu verbose menu zapinam a nevsiml jsem si, ze bych resendoval kdyz se nepohybuju.Cpt.Rookie píše:V podstatě jde o to, jestli v té své konfiguraci prostě jenom nemáš vypnutou volbu, která zajišťuje, aby se informace o "client resend" zobrazovala. Konkrétně "verboose menu".Schonny píše:Lze. Me klient neresenduje a kdyz nekomu z guildy jo, tak mi posle soubor injection.xml, ja mu prepisu uvodni konfiguraci tou svoji a funguje to. Kde se to da naklikat rucne a co presne resendy zpusobuje nevim.Oximus píše:2 1:
Nelze.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
a?Schonny píše:To ne, ani verbose menu mi nehlasi niak casty resend. Konkretne resenduju treba pri prudke zmene pozice (viz post od Pheme), treba pri slapnuti na teleport plosku a podobne. Moc jsem to netestoval, ale treba pri ladeni skriptu verbose menu zapinam a nevsiml jsem si, ze bych resendoval kdyz se nepohybuju.
[imho]
Pohyb probiha tak ze se na server posle packet 0x02 obsahujici smer kam se chci pohnout a cislo kroku (0-255, pri 255 dojde k preteceni - je tam zas 0) a to yoko prepisuje dle sebe kvuli smoothwalku, addstep etc. a pokud mu od serveru / klienta ( ? ) prijde spatny cislo tak zazada o resynchronizaci pozice a hodi hlasku, tak jak by to udelal klient kdyby mu od serveru prisla odpoved na spatny cislo kroku.
[/imho]
Evil League of Evil
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nu právě - tady přece nikdo nemluvil, že se mu zobrazuje tahle hláška když jenom stojí na místě - měl jsem na mysli právě situaci, kdy se "prudce" mění pozice - typicky skoky do portů, ano. Pokud verboose menu vypneš, stane se jenom to, že se ti ta hláška nezobrazuje (nikdy).Schonny píše: To ne, ani verbose menu mi nehlasi niak casty resend. Konkretne resenduju treba pri prudke zmene pozice (viz post od Pheme), ...
Už by si konečně mohl někdo ( (-: ) udělat čas, ty pakety si odchytnout a zjistit, jestli se při téhle hlášce opravdu posílá regulérní resend na server.Mole Two píše:...
post++;