Tondo mysme byly takový frajeři žeby tomu krámu čímto fotila praskl oběktiv , a k tomu žesme nebyly v kempu toneni pravda jen sem byl věčně indisponován v přemísťováni bo nohy byly vyzařeny ze hry váhou slivky a tetam kurva proteklo škoda že Q , utekl od toho 5tilitrovýho soudku vína cosme cucaly a to tam kafroval celý večer žetoho vypije
Sir Bimbo píše:
Tondo mysme byly takový frajeři žeby tomu krámu čímto fotila praskl oběktiv , a k tomu žesme nebyly v kempu toneni pravda jen sem byl věčně indisponován v přemísťováni bo nohy byly vyzařeny ze hry váhou slivky a tetam kurva proteklo škoda že Q , utekl od toho 5tilitrovýho soudku vína cosme cucaly a to tam kafroval celý večer žetoho vypije
no je pravda ze ja v patek vyrazil s Goddem pryc ... ale zbytek soudku tam zustalo na priste
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Ricollast píše:velikonoce daleko, chce to něco dřív
Riko má pravdu něco dřív ... tak kdose oto postará , já kdyź udělám sraz tak nikdo nedojede takse oto někdo postarete , jávám budu fandit ! )) Teda Až na Tondy a místní comně znaj
Naposledy upravil(a) Sir Bimbo dne 26.09.2007 14:57:44, celkem upraveno 1 x.
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
...ale už fakt nevím, kdo ho na toho Guláše překřtil. Ernate, Only? Alasseo? ;p
Sir Bimbo píše:
Všici tam z něho byly udělaní jáse jen musel smát :ppp
Tobě taky nic jiného nezbývalo, když jsi viděl sotva na půl metru. ;p
Jn, me treba moc usmevne neprislo, kdyz nas se Stainem ten typek budil rano s nozem v ruce, kterym nam maval pred oblicejem, a ptal se jestli ma nas nebo sebe bodnout
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Ash píše:Jn, me treba moc usmevne neprislo, kdyz nas se Stainem ten typek budil rano s nozem v ruce, kterym nam maval pred oblicejem, a ptal se jestli ma nas nebo sebe bodnout
Tož nesmíś zamáslit a mněls hned říct bodnise a pal někam a nebo chlastat jak já a bylbyty nějákej pošuk někde :p nevim namné nebyl agresivní toje asi tím žese znám z Godem , ale tak svedem to na Archieho to on ho dovezl !!! *bonzuje*
Ash píše:Jn, me treba moc usmevne neprislo, kdyz nas se Stainem ten typek budil rano s nozem v ruce, kterym nam maval pred oblicejem, a ptal se jestli ma nas nebo sebe bodnout :wink:
Tož nesmíś zamáslit a mněls hned říct bodnise a pal někam :D a nebo chlastat jak já a bylbyty nějákej pošuk někde :p nevim namné nebyl agresivní :D toje asi tím žese znám z Godem :D , ale tak svedem to na Archieho to on ho dovezl !!! *bonzuje*
Sir Bimbo píše:
Tož nesmíś zamáslit a mněls hned říct bodnise a pal někam a nebo chlastat jak já a bylbyty nějákej pošuk někde :p nevim namné nebyl agresivní toje asi tím žese znám z Godem , ale tak svedem to na Archieho to on ho dovezl !!! *bonzuje*
Na me taky agresivni nebyl, asi jserm hodnej :p.
Jo tak jeste reknete ze sem konfliktni typ a ze uz od pohledu provokuju
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Sir Bimbo píše:
Na me taky agresivni nebyl, asi jserm hodnej :p.
Jo tak jeste reknete ze sem konfliktni typ a ze uz od pohledu provokuju