Lukasko píše:Prosimte, ty mi hlavne rekni, kama jsi z tech Jedovnic jel, ja jsem jel jak prase a snazil se te dohnat, ale vubec se mi to nepovedlo
QFT
(na to krčení se v "sedadle smrti" si živě vzpomínám ^^)
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Lukasko píše:Prosimte, ty mi hlavne rekni, kama jsi z tech Jedovnic jel, ja jsem jel jak prase a snazil se te dohnat, ale vubec se mi to nepovedlo
QFT
No toz sem jel prece na Vyskov ne? A jaksi ve Vyskove si dali Ernat s Onlym s nama myslim jeste cigarko, pak sem se zamotal ve Vyskove (trapas ) a pak sem se teda konecne vymotal a najel na dalnicu a frcel smer Zlin... Myslim ze sance na to ze sme se minuli je velmi velka, i kdyz na te ceste bylo asi jenom jedno auto, ktere melo na zadnim skle napsane L.B.A.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Lukasko píše:Prosimte, ty mi hlavne rekni, kama jsi z tech Jedovnic jel, ja jsem jel jak prase a snazil se te dohnat, ale vubec se mi to nepovedlo :cry:
QFT
No toz sem jel prece na Vyskov ne? :) A jaksi ve Vyskove si dali Ernat s Onlym s nama myslim jeste cigarko, pak sem se zamotal ve Vyskove (trapas :) ) a pak sem se teda konecne vymotal a najel na dalnicu a frcel smer Zlin... Myslim ze sance na to ze sme se minuli je velmi velka, i kdyz na te ceste bylo asi jenom jedno auto, ktere melo na zadnim skle napsane L.B.A. :lol:
Zamotat se ve Vyskove? ty jsi umelec :pp. Nejvic se mi ale libilo placeni za benzin prazdnejma flaskama od piva :pp.
Me píše:Zamotat se ve Vyskove? ty jsi umelec :pp. Nejvic se mi ale libilo placeni za benzin prazdnejma flaskama od piva :pp.
Noo, to sem si mimochodem doma jeste slizl, bo nebyly povylevane, takze se povylevaly po ceste do kufru... Tam slo jenom o to ze sem hned odbocil nevim proc uplne na opacnou stranu A pak jeste stacila Mara udelat dverama naseho auta sram na dverich jineho auta... Takze vubec ten Vyskov... bez komentare
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
no to asi jak u koho no .. jestli si ses schopen pouze brigadovanim (tzn. bez dostavani penez od rodicu na extra vydaje) vydelat na auto + sponzorovat benzin ( a ony extra vydaje) .. potom veliky respekt
Jistě sem zvladl včera semsi zrovna koupil další auto starý Poršte 911 užmám doma 35 modelů
Inak když pěkněj večer všem dneska odcházím do Hospody paaaa
Tak tady je naproste minimum fotek, bohuzel je to z fotaku na mobilu, takze kvalita je hrozna, nebavilo me fotit, takze je malo fotek a vetsina ucastniku tam vlastne ani neni...
Takze se predem omlouvam tem, co se tam neuvidi, nemeli jste byt lini a vytahnout vlastni fotaky! :p
Mara z Acoma píše:Tak tady je naproste minimum fotek, bohuzel je to z fotaku na mobilu, takze kvalita je hrozna, nebavilo me fotit, takze je malo fotek a vetsina ucastniku tam vlastne ani neni...
Takze se predem omlouvam tem, co se tam neuvidi, nemeli jste byt lini a vytahnout vlastni fotaky! :p
Už jsem chystala ban, když jsem viděla, že dáváte fotky, ale naštěstí jsme maximálně na nějaké té noční a to ještě kdo ví jestli, tak budiž vám odpuštěno
Ale máte tam v popisu mnoho chyb. Stále nazýváte Wizzyho Kvamem, a Acara Onlym. Bimbo bude zmatený. Celou noc rozprávěl s Acarem a žebral support a vy tu teď zbaběle řeknete, že to byl Only Veškerá snaha přijde vniveč
Tak ty ses primov kempu moc nevyskytoval, a Bimba fotit nemelo mco smysl, kdyz neustale schovaval oblicej za flaskou, z ktere neustale popijel Ale vsimnete si me krasne golfove kreace
Tak ty ses primov kempu moc nevyskytoval, a Bimba fotit nemelo mco smysl, kdyz neustale schovaval oblicej za flaskou, z ktere neustale popijel Ale vsimnete si me krasne golfove kreace
ja se na ne prave tesil ze je uvidim a ono nic... doufam ze vsichni nasoskove prijedete treba o velikonocich do fofrnika
ja se na ne prave tesil ze je uvidim a ono nic... doufam ze vsichni nasoskove prijedete treba o velikonocich do fofrnika