Pride

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Drim píše:breceni
tam nechod ne?
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Sir Bimbo
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Sir Bimbo »

Mulambo píše:
Drim píše:breceni
tam nechod ne?
Osobně bych to eťe trošku stižil bo fakt abych řekl pravdu dungy na DP SOU SAKRA EASY
Teda mlčim teť musim prvně odchytit anansiho abychseho zeptal esi fakt buguje ten trosuvek nebo uź je vpořádku v 1+4řce a esi jetam vše OK tak konečně něco složitýho dat The Oneho Bez SUmu a zdí tosemi líbi s těma LSn Inak pride je Good dung Spousta krasnych věci tam padá a kdyź se bojíte riskovat tak to zapíchnite před Molochama potamaď tj pro 5 6 lidi dung vpoho ...
Naposledy upravil(a) Sir Bimbo dne 11 zář 2007 14:31, celkem upraveno 1 x.
Drim
Inkless
Inkless

Příspěvek od Drim »

Ne vážně jen tak Acare zkus to ;-). A nebo udělej turnaj ve stylu napodobeniny tohoto místa a kolik skupin lidí to přežije. Určitě bych se rád podíval a pár lidí taky co je tom místě tak děsného. A jako třešnička na dortu by to mohli zkusit i GM - to by byla návštěvnost, i kdyby bylo vstupné třeba 50k. Myslím že spousta lidí by si jednou za čas přála vidět umřít GM, které ho třeba zavřelo do báňě. Berte to jako exibici :wink: a oživení. Pasti si klidně rozházej jinak ať se netvrdí že si to chce někdo nacvičit.
Naposledy upravil(a) Drim dne 11 zář 2007 14:30, celkem upraveno 1 x.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Poradim, zkus se ucit ... no pak treba az se to naucite tak to bude desna moc lehky oooo ...
Drim
Inkless
Inkless

Příspěvek od Drim »

Mysliš že to má smysl. Abys to potom zase předělal. Nechci ti zbytečně přidělávat práci :roll:. Ne vážně zkusil si to někdy? Já sem dělával PJ v DrD a než sem lidi pustil do dungu tak sem si to prošel se svou postavou a hodně věcí jsem vždy pozměnil.
Naposledy upravil(a) Drim dne 11 zář 2007 14:38, celkem upraveno 1 x.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Drim píše:Mysliš že to má smysl. Abys to potom zase předělal. Nechci ti zbytečně přidělávat práci :roll:
jezis nebrec, proc ostatni lidi to davaj v pohode? takze problem bude realy na tve strane, pride neni dung pro nbiky holt no ...
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Wilson píše:
Drim píše:Mysliš že to má smysl. Abys to potom zase předělal. Nechci ti zbytečně přidělávat práci :roll:
jezis nebrec, proc ostatni lidi to davaj v pohode? takze problem bude realy na tve strane, pride neni dung pro nbiky holt no ...

lol Wilsne zase se tu moc nedelej :D to s tim ldckem taky nebylo nic moc :D

a u molochu to taky nebylo tak "v pohode" jak pises
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Ducky píše:lol Wilsne zase se tu moc nedelej :D to s tim ldckem taky nebylo nic moc :D

a u molochu to taky nebylo tak "v pohode" jak pises

nojo, ale zadna krizovka nebyla, takze to bylo v normalu, a ja nejsem zadnej top tru mejdz takze se furt musim ucit ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Jestli to zvladne i wilzn za maga tam nekoho protohnout tak je to fakt opravdu lehky ... teda nic proti jeho skillu, ale war prevlecenej za maga to nikdy nedelalo dobrotu.
Drim
Inkless
Inkless

Příspěvek od Drim »

Já prostě nechci dosáhnout ničeho víc, než že mě Acar napíše, že si vezme lidi a zkusí si to sám. Dejme tomu nech jim řekne jdeme zhruba támhle, tam se to dá ustát. Otázka je jestli se jim to povede. Já tam včera nebyl, takže mě to zas tak žíli netrhá. Já jen apeluju na logiku tohoto místa.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

A co mam jit za char ? V jaky mame jit sestave? Lidi si muzu vybrat sam doufam ?
Drim
Inkless
Inkless

Příspěvek od Drim »

Tak když nepujdeš máka který jim zazdí každé políčko s pastí (když jsi říkal že si přeně pamatuješ kde jaké je) tak to bude idelál. Tohle není o hádání tohle je o zkoušce. Chápu že nejste už žádní přeborníci v pvm a věnujete se na UO jiným věcem.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Drim píše:Já prostě nechci dosáhnout ničeho víc, než že mě Acar napíše, že si vezme lidi a zkusí si to sám. Dejme tomu nech jim řekne jdeme zhruba támhle, tam se to dá ustát. Otázka je jestli se jim to povede. Já tam včera nebyl, takže mě to zas tak žíli netrhá. Já jen apeluju na logiku tohoto místa.
drime? kdyz se to podle tebe neda ako to ze sme to presli niekolko krat v pohode? a ze sme to dosli cele... a bol si uz v novom destarde 3 ? tam je tez jeden funy skok v lagoch a da sa to (aj ked ltt)
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Morlith píše:
Drim píše:Já prostě nechci dosáhnout ničeho víc, než že mě Acar napíše, že si vezme lidi a zkusí si to sám. Dejme tomu nech jim řekne jdeme zhruba támhle, tam se to dá ustát. Otázka je jestli se jim to povede. Já tam včera nebyl, takže mě to zas tak žíli netrhá. Já jen apeluju na logiku tohoto místa.
drime? kdyz se to podle tebe neda ako to ze sme to presli niekolko krat v pohode? a ze sme to dosli cele... a bol si uz v novom destarde 3 ? tam je tez jeden funy skok v lagoch a da sa to (aj ked ltt)
v destu 3 sme nemeli problem az na tu vec s tim pokladem na konci :D ale ne tak ti molosi nejsou nic neprekonatelnyho. Zkusili sme jednu vec a nevysla tak musime priste jinak no :D

to wilsn: samo to bylo jen takovy popichnuti nic proti tobe :D
Naposledy upravil(a) Ducky dne 11 zář 2007 15:14, celkem upraveno 1 x.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

drime kdyz je to tak strasne ubah nezdolatelny misto ty molochove, tak mi prosimte vysvesetli dko etda furt vybira ty poklady v ty risi, to ma nekdo mark za molochy nebo co?
Drim
Inkless
Inkless

Příspěvek od Drim »

Tak asi jedině ty s Bimbem, nebo možná Acar, aby pak mohl machrovat na trhu. Ne to je vtip. Tak schválně kolik gild došlo v poseldním čtvrt roku za molochy. Acar se neozývá asi hledá lidi dnes večer na výpravu :wink:
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Drim píše:Tak asi jedině ty s Bimbem, nebo možná Acar, aby pak mohl machrovat na trhu. Ne to je vtip. Tak schválně kolik gild došlo v poseldním čtvrt roku za molochy. Acar se neozývá asi hledá lidi dnes večer na výpravu :wink:
za molochama sem ja byl 3x ze 3 navstev toho dungu ...

+ STR to dali cely 2x + 2x za molochy, brat to dali 1x za molochy

+ cop asi 3x za molochy

+ etoiles + bh 1x zaharvit molochy a dali je

------------------

tohle je jen co ja vim kdo to sel, pride ti to na dung kde sou v pokladu top veci malo?
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Desper píše:Hellbeasti u molochu jsou fakt "genitalni" napad. :evil: :evil: :?:
no je to hodne primitnivni past jen skus zjistit kde je a pak vas tam nezabije najednou no :(
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Drime misto uhaneni Acara radsi seber lidi a nakej equip a di to zkusit znova, treba se ti v hlave rozsviti. Neni to zase tak tezky jak pises, je to prsote tezkej dung a tahle pasaz ho dela jiste svym zpusobem zajimavym.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

hmm .. kolikrat ze jsi ten dung uz ctihodny Drime nedosel ? ze na zaklade toho definujes obtiznost dungu .. no tvuj (vasi vypravy .. no nevim o kom ted mluvim) herni skill bych velice nerad diskutoval
Nexios
Odpovědět