Ac trader

Vaše nápady a návrhy
Hitman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Ac trader

Příspěvek od Hitman »

Takze mam isty problem s ac traderom.Mal som 3k ac strasne som sa tesil ze si spravim angelic casti ael co sa mi nestalo 3 krat po sebe som dostal gorget ale povdal som si klud zamenim za inu cast ale kdeze dozvedel som sa ze kazdy kto momentalne zbiera angelic ma len gorget cize mam z 3K ac 3 angelic casti a 2 su mi na nic lebo samostatne ich tahat do dungu to nema vyznam a teraz chcem gmkam polozit otazku.Otazka:Chcete aby situacia dosla az do takeho stadia ze Angelic gorget bude stat 500k a hrud alebo nohy4m ?ako sa to stalo napr pri komponentoch ze wire stoji 6m a ore sa predava za 50k ?Ale aby ste nepovedali ze len frflem tak dam tu isty navrh.Navrh:ked hrac dojde do dungu za ac traderom tak ten mu da taku top cast aku hrac na sebe nema cize kebyze dojde hrac do dungu a nema na sebe ziadnu top cast ac trader by mu dal random jednu z casti ked dojde nabuduce uz bude mat napr ten gorget a ac trader mu da random cast ale uz nie gorge tym by sa predislo nahromadeniu jednej casti a tym padom by neklesala tak na cene a myslim si osobne ze by to bola mudra zmena a predislo by sa tzv koulovitosti ktora z wire spravila top item a z orecka vec ktoru ma dnes kazdy v banke aj niekolko krat.
Drakulia
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakulia »

neviem preco places, mne ten trader dal 1x gorgetu 2x ramena 1x rukavice... vazne je to na kouly jak sa jej zapaci...
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Hitman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hitman »

Neplacem upozornujem na situaciu kym nenastane t oco s komponentmi ked je t uina alternativa tak preco ju aspon nezvazit ?
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Píšu to tu asi tak po padesáté. To, že se vám něco stane třeba 3x za sebou a vašim kamarádům taky, ještě neznamená, že se jedná o nastavení Koule. Ujišťuji tě, že to rozhodně není tak, že by za AC byly jen gorgety, takže je mi líto, že tě stihla taková náhoda a je samozřejmě možné, že tě bude podobná smůla stíhat i nadále, protože tohle je o pravděpodobnosti a ta je někdy nevyzpytatelná. Nicméně nastavení je takové, že všechny části jsou ve skriptech zahrnuty stejnou měrou, takže rozhodně nebudeme nastavení měnit a to ani tak, že: "Hitman už má gorget, drahá Sphero, jemu už ho nedávej".
Hitman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hitman »

No ono mozno nie kazdy by niekomu pozical svoje angelic casti aby ich tahal niekam do dungu typu ice alebo worng kde je dost silna sanca ze clovek narazi na pk jednoducho by clovek tie casti co ma na sebe riskoval ale dobre ked tento stav gmkam vyhovuje budis moc na tom nezmenim...a este k tomu ze by to robili ludia koli predavaniu je dost by som povedal nepravdepodobne lebo ac su len v top dungoch cize sam clovek sa k nim nedostane a vacsina guilda ma predavanie veci z dungov zakzane cize by proste clovek skorej mal komplet a nemusel by ho skladat neviem jak dlho...a otom ze angelic casti hotovu som videl za posledneho pol roka len v 1 dungu ani nehovorim...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

No vidis me treba ten strejda vysolil 4 ruzny casti.Takze mas smulu no proste.
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

myslim ze skor upozornuje na to ze ak pri zamenenii koule nebude prepocitavat aky pocet ktorych casti je ale bude to cisty random casti 1-6 tak sa moze kludne stat ze vo svete bude 20 angelic gorgetov a 4-5 noh/heliem/rukavic/hrudi/ramien.
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Jakub Bohem píše:mozna by to chtelo aby gm vysvetlili nejak jednoduse jak spher pracuje s % a pravdepodobnosti pak by to mozna spouste lidi doslo proc to tak je
Aneb chces to co nikdo nevi :) Tak ja nevim, jestli nevis jak pracuje normalni pravdepodobnost... Proste tam dost zalezi si i uvedomit to, ze nahodne muze i treba petkrat za sebou padnout to same a nic s tim neudelas, protoze nahoda. V clovece nezlob se taky muzes hodit pet sestek za sebou, ovsem je to dost nepravdepodobna varianta, presto muze nastat. To ze u sfey obcas takove veci nastavaji je dane tim, ze dle nahody se tady pocita kotel veci.
Edit: pekny clanecek z wikipedie :) http://en.lba.cz/index.php?page=vypis_clanku&clanek=13
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

A co pridat traderoj moznost ze kdyz mu clovek prinese top cast a k tomu treba 100 AC nebo 100k tak mu ji vymeni za jinou (pokud durabka bude full). Byla by tu urcita moznost pro lidi jak si to vymenit ale neco by je to stalo.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

hm co kdyz je to treba umysl?
treba se pres ac tradera ted "top" komplety stavej tak ze u sebe musite mit jednu cast aby ste dostali dalsi

i kdyz je fakt ze by to bylo celkem smutny reseni, museli by ste tahat angelic do dungu :(

... Vision vs Speech test ...
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Wizzy píše:hm co kdyz je to treba umysl?
treba se pres ac tradera ted "top" komplety stavej tak ze u sebe musite mit jednu cast aby ste dostali dalsi
lenze ono to tak neni :(
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

taky jsem pro zachování současnýho systému a vlastně jsem rád, že vůbec nějaký ac strader existuje :wink:
The Pukka Ranger
Hitman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hitman »

No takze ocividne tu z vas nikto nepochopil o com bol moj post takze aby som to niako uviedol do spravnej roviny.Ja som chcel aby sa ac trader zmenil tak ze by cloveku dal za ac top cast taku ktoru nema na sebe cize ked dojde clvoek a nema na sebe ziadnu je to uplne random ked ma uz napr ten gorget tak ho uz nedostane.Dovod:aby sa zachovala rovnovaha.Vseci dobre vieme ako funguje koulovitst na dp za zivto mi padlo asi 20 dia ore asi 10 logov a mozno tak 3 wirecka.Je to sice len koulovitost ale sposobila nerovnovahu jak svina.To iste sa prave deje s top castami.Dalej by som rad zareagoval nato ze kebyze je ac trader len nieco navyse co nevoplyvni poklady tak nepoviem nic lenze sa stalo super trendom ze gmka do pokladu namiesto topka polozia ac.Ked ac neboli tak gmko hadzalo do pokladu hotove topka cim sa zachovala rovnovaha jak medzi poctom minotauru,angelicu a inych topiek ale taktiez sa zachovala roznorodost priklad:Momentalne co chcem ocenit jedine v pride som nasiel v poklade topko a nie AC co je super jedne tyzden boli rukavice druhy tyzden zase helma (ROVNOVAHA) keby tam boli ac tak mam v banke nie 3 gorgety ale 5 (NEROVNOVAHA) snad ma aspon niekto pochopil... a to ze odsudzujete tento navrh preto ze sa bojite ze vas pojazdi pk no tak chdote plakat a nehrajte..a inak mara zasmial som sa ked si napisala ze ten co nese topko do medium a low dungov si ho nezasluzi.Lebo ten kto nenosi topko do low a medium dungov nenosi ho ani do top lebo tam povie ze s nim lahne a koncim s nim na trhu a presne taky clovek si ho nezasluzi.HOWK domluvil som.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

i kdyz je fakt ze by to bylo celkem smutny reseni, museli by ste tahat angelic do dungu :(
wizzy, my sme tu napsali ze za posledni kratkou dobu vsem lidem co vime dal AC trader pri meneni ACcek u klera pokazdy angelic krk ...

Ptali sme se jestli je to fakt takova pro nas nepredstavitelna "nahoda" koule , ci jestli by nemohli jit o chybu ve skriptu treba napriklad ...

+ Gogo tu dal napady jestli by neslo udelat ze kdyz bys mel na sobe uz nejake angelic casti ze by si uz nedostal tu cast co mas na sobe nasazenou....

------

Tak mi prosimte rekni ten tvuj post k cemu se vztahuje? Psalo snad nejake gm ze zmenili toho tradera na ten navrh co psal gogo? bo ten tvuj post je jeden celej off topic a z toho zacala ta hadka mezi tebou, hunterem a silem. Tak prosimte nejdriv 2x cti a 1x postuj priste,udelas lip sobe i nam ....
Hitman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hitman »

Uprimne je to dost nerealne ze sa to zmeni ked sa to da hodit na koulovistost a odvolat sa na to ze ked t ospravim 1000 ludom 10 krat po sebe tak potom sa to bude riesit :)

edit by Mstislav: zmoderovano
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

takze ten kdo zatim nema zadnou cast by proste mel smulu a nikdy by si za AC zadnou neporidil :D
jedine, ze bys mi jednu pujcil, vid Wizzy :)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Mrs.Beanes píše:takze ten kdo zatim nema zadnou cast by proste mel smulu a nikdy by si za AC zadnou neporidil :D
jedine, ze bys mi jednu pujcil, vid Wizzy :)
on to myslel jinak, ale to by chtelo cist celou diskuzi no ...
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Mrs.Beanes píše: takze ten kdo zatim nema zadnou cast by proste mel smulu a nikdy by si za AC zadnou neporidil :D
jasne no, ma to mouchy :(

... Vision vs Speech test ...
Hitman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hitman »

Beanes daj si facku prosimta dik.
Aldeigjuborg
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aldeigjuborg »

Hitman píše:Beanes daj si facku prosimta dik.
Co kdyby sis ji dal ty za tenhle topik?

Do Fazole se nenavážej :p
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Odpovědět