Vyuziti nekro regu v alchemy
Vyuziti nekro regu v alchemy
Zdravim,
myslim ze uz to tu nekde bylo ale asi to smaznuli. Jde mi o to pridat nove lektvary do alchemy s ingrediencimi s nekro regu.
Mam na mysli treba:
Protection - 2 regy - pridava k armoru 5-15
Elixir kouzleni- 3-5 regu - prida k magery 2-5%
To jako tak na zacatek, dale by se mohli udelat ingrediece vyrobene pouze v alchemy ktere by potrebovali crafti atd.
Jaky je vas nazor??
myslim ze uz to tu nekde bylo ale asi to smaznuli. Jde mi o to pridat nove lektvary do alchemy s ingrediencimi s nekro regu.
Mam na mysli treba:
To jako tak na zacatek, dale by se mohli udelat ingrediece vyrobene pouze v alchemy ktere by potrebovali crafti atd.
Jaky je vas nazor??
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
-
- Misspelling Chicken
- Roland
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu hodnotný příspěvek k využití nekro regů...Wilson píše: jezisi, necro regy proste nejsou proste specialne urcene k alchemce, proto se taky menujou necro regy, budte radi za to co je ...
No nebylo by to marné... pár elixírů navíc a lepší využitelnost regů, které "zahálí".
Nevím jestli by to bylo vůbec možné, ale viděl bych to tak, že by se po požití "nekroelixíru" některé vlastnosti zlepšily a jiné zhoršily - koneckonců nejsou to jen tak běžné ingredience - napadlo mě něco plácnu: tak mě prosím neololujte neoroflujte a hlavně na mě buďte hodní
Kód: Vybrat vše
Daemon Bone Přísada vyvolávající nekontrolovatelnou moc a sílu.
Kód: Vybrat vše
Pig Iron K ochraně před magickými účinky
-takhle by se dalo pokračovat dále, co kdo vymyslí dobrého a povolaní z toho vyberou, zdali to bude k užitku, nebo ne.
*už vidí ty kecy co tu budou, že se téma opět utopí v bahně*
Memento Mori. Mors ultima linea rerum...
Re: Vyuziti nekro regu v alchemy
Take potiony su zbytocne lebo hned ako vypijes tento a po 20 sekundach nieco ine zhodi sa ti efekt toho prveho potionu nie?Joe píše:Zdravim,
Mam na mysli treba:
Jaky je vas nazor??
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyuziti nekro regu v alchemy
ano zhodi, ale jen v pripade, vypijes-li boostovaci potion... pijes-li potiony na doplneni many, HP a staminy tak to neshazuje...Amen píše:Take potiony su zbytocne lebo hned ako vypijes tento a po 20 sekundach nieco ine zhodi sa ti efekt toho prveho potionu nie?
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
prave preto som to postol...Lucky píše:Uz jenom kvuli tomuhle bych rek ze to nebude :pJoeMoe píše:to by bolo cool!
mal by som za clera kratsiu pauzu na svitky...!
do toho
Bejvala tady debata o tom potionu na inteligenci a to se myslim taky v ten cas zavrhlo takze asi ani tohle neprojde

ak si spravne pametam, tak int potionek nebol zamietnuty ale odlozeny...