Tak se taky pridam. Wampa hraju, cim dele tim lepe pro moje horizity. Musim rict, ze sem teda asi zatim jediny wamp co nema dostatek horizitu
. Problem bude v tom, ze nekopu nizsi uroven horizitu, nez ve kterem jsem morfnutej (vetsnou med.). priznam se take, ze chodim i dungy kde horizit neni vubec a jsem schopen tam i chcipnout.
Pamatuju si jak jsem sel s low horizitem Pride.. Rozdil mezi ostatnimi postavami jsem videl po celou cestu a to tak, ze jsem byl extra chutny klamak. Za ten dung jsem lehnul 22x. V high morfu je to pak rozdil, ale to Ik vetsinou dostanete vzdy.
Pro zruseni NB atributu docela souhlasim, ale par zmen k lepsimu by neskodilo. Napr. opetovnemu ziskani nabiti pri odmorfu a pridani horizitu i do Nb dungu a zlepseni kvality horizitu ve stavajicich dungeonech. Kazdy nema sanci chodit kazdy den pro High horizit, z casovych duvodu a tem nechcete dat sanci?
Jinak ted trochu z jineho pohledu, a to z pohledu zacinajiciho hrace. Nevim teda jestli Vy, ale ja tuto hru nebudu hrat navzdy. Zacinal jsem na DP s necromancerem a nechapu ze jsem to vydrzel, predstava klikat v dole 2x na krumpac a pak na zem 5 hodin byla ukrutna.. teprve asi po roce jsem si udelal wampa, ale negra jsem stejne dotrenil driv nez ten wamp k necemu byl.
Jestli to dobre chapu vampire je povolani pro zacinajici hrace, kteri nemaji nic. Pokud tuto hru ztizime natolik, ze ji novi hraci nezacnou hrat a odradi je to hned na zacatku, tak tu vsichni koncime.
Preji prijemnou hru.