Ziadny dual s novou verziou yoka?

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku
Odpovědět
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Ziadny dual s novou verziou yoka?

Příspěvek od Mortius »

dobry den, tak potreboval by som si prehodit veci k dalsej postave no nejak mi nefunguje dual a ludom neverim..uz som tu zazil vela veci o tom sa nebudem vyjadrovat ale nemate nahodou niekto skusenosti s tym dualom??vdaka
Mrak
Book Snake
Book Snake

Re: Ziadny dual s novou verziou yoka?

Příspěvek od Mrak »

Mortius píše:dobry den, tak potreboval by som si prehodit veci k dalsej postave no nejak mi nefunguje dual a ludom neverim..uz som tu zazil vela veci o tom sa nebudem vyjadrovat ale nemate nahodou niekto skusenosti s tym dualom??vdaka
pokial viem dual je zakaznay, ale ak sa nemylim tak je povolane ze ak chces prehodit nejake veci z jednej postavy na druhu tak ze rychlo lognes prehodis a odlog, ale klasicky dual ako myslis ty je zakazany
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Mrak píše:
Mortius píše:dobry den, tak potreboval by som si prehodit veci k dalsej postave no nejak mi nefunguje dual a ludom neverim..uz som tu zazil vela veci o tom sa nebudem vyjadrovat ale nemate nahodou niekto skusenosti s tym dualom??vdaka
pokial viem dual je zakaznay, ale ak sa nemylim tak je povolane ze ak chces prehodit nejake veci z jednej postavy na druhu tak ze rychlo lognes prehodis a odlog, ale klasicky dual ako myslis ty je zakazany
boze vsetci mi len toto hovoria jak keby som to davno nevedel uz je to tak tusim 2 roky pokial sa nemylim...ODPOVEDAJTE MI ASPON K VECI !!! vdaka
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Mortius píše: boze vsetci mi len toto hovoria jak keby som to davno nevedel uz je to tak tusim 2 roky pokial sa nemylim...ODPOVEDAJTE MI ASPON K VECI !!! vdaka
MAS TO ROZBITY!

zkus double sekurku nebo vlastni byt ;) (nebo si to proste v nejakym obchodu schovej do knihovny to stejne nikdo neprolejza)

... Vision vs Speech test ...
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Wizzy píše:MAS TO ROZBITY!

zkus double sekurku nebo vlastni byt ;) (nebo si to proste v nejakym obchodu schovej do knihovny to stejne nikdo neprolejza)
jakze je to rozbite??snad je len zle nastaveny ne?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Naposledy upravil(a) Pheme dne 02.08.2007 21:03:09, celkem upraveno 1 x.
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

hm nemozem prepisat subor tym druhym hlasi mi to ze disk je write-protected a access je denied ... :(
Carda
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Carda »

Zkus vypnout uo :p
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
Encore
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Encore »

Dual je záležitostí clienta, nikoliv Yoka. Na odkazu od Pheme je k dispozici opatchovanech client 1.26.4b, na kterém můžeš dual rozjet.
Mortius píše:hm nemozem prepisat subor tym druhym hlasi mi to ze disk je write-protected a access je denied ...
Pokud máš UO vyplou:
Tohle je zase problém s právy. Podle angličtiny předpokládám, že budeš mít Win Vista.
Visty zatím neznám, ale tady je návod pro Win XP Pro SP2. Možná bude u Vist postup podobnej.

Ještě můžeš zkusit stáhnout zazipovanou verzi toho clienta (taky z odkazu od Pheme) a ten archív rozbalit přímo do složky s UO, ale nezaručuju, že tenhle postup vyjde, nebo že se to ještě víc nepokazí.
Thunder is good, thunder is impressive; but it is lightning that does all the work.

[url=http://www.theitcrowd.cz/tricka/]RTFM[/url]
[b][url=http://www.temnyhaj.yw.sk]Komixy ze světa UO, každý týden nový.[/url][/b]
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Encore píše:Dual je záležitostí clienta, nikoliv Yoka. Na odkazu od Pheme je k dispozici opatchovanech client 1.26.4b, na kterém můžeš dual rozjet.
Mortius píše:hm nemozem prepisat subor tym druhym hlasi mi to ze disk je write-protected a access je denied ...
Pokud máš UO vyplou:
Tohle je zase problém s právy. Podle angličtiny předpokládám, že budeš mít Win Vista.
Visty zatím neznám, ale tady je návod pro Win XP Pro SP2. Možná bude u Vist postup podobnej.

Ještě můžeš zkusit stáhnout zazipovanou verzi toho clienta (taky z odkazu od Pheme) a ten archív rozbalit přímo do složky s UO, ale nezaručuju, že tenhle postup vyjde, nebo že se to ještě víc nepokazí.
nie nie nemam win vista a ani ho nechcem :P uz som to rozchodil dal som toho klienta z linku do adresara yoka lebo ten v adresari uo je daky bugly..a mam win XP 8)
Encore
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Encore »

Tak v případě, že máš:
  • Windows XP Professional
  • Service Pack 2
  • Souborový systém NTFS
tak ti pomůže ten návod na http://dp-bluespace.tym.cz/opravneni.htm .

Verzi operačního systému a service packu najdeš tak, že pravým tlačítkem klikneš na Tento počítač, dáš Vlastnosti, karta Obecné.
Souborový systém zjistíš tak, že klikneš pravým tlačítkem v Tento počítač na disk, kde máš Ultimu, vybereš Vlastnosti a na druhém řádku by mělo být Systém souborů a vedle toho buď FAT32 nebo NTFS.

Pokud můžeš, tak to doporučuju udělat, protože pak ti nebudou blbnout ani desktopy a podobný úpravy verdat.

Edit: Nejspíš není buglý ten client, ale celá složka Ultimy (a myslím že i všechno v ní). Konkrétně pro tu složku nemáš nasastavená žádná práva. Je to častý problém, nejdou pak měnit, mazat, přejmenovávat, přesouvat soubory ve složce UO.

Sám ještě Visty nemam, ale už jsem slyšel, že to v nich buguje stejně, takže pokud je to pravda, tak nám Ultimářům Visty v ničem nepomůžou...
Thunder is good, thunder is impressive; but it is lightning that does all the work.

[url=http://www.theitcrowd.cz/tricka/]RTFM[/url]
[b][url=http://www.temnyhaj.yw.sk]Komixy ze světa UO, každý týden nový.[/url][/b]
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

Ahoj ahoj ahoj
Potřeboval bych poradit. Upravoval jsem si dual clienta (cesty k registrum), abych měl pojizdné dvě instalace ultimy (dva shardy zaráz). Ale teď nemůžu rozjet Yoko > při Loading ilpatch.cfg vyskočí error. To asi znamená, že ten konfigurační soubor musím nějak upravit, jenže v tomhle se já nevyznám a nevím jak. Poradíte pls? :p
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Ten ilpatch můžeš normálně otevřít? Já jen, jestli ti to nezbuglo a yoko se tam teď, chudinka, nemůže dostat. :[
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

Carolyn píše:chudinka yoko
Kdepak, ten soubor je v pořádku. Prostě, s běžným clientem yoko funguje. Upravím v clientovi cestu k registrům (ve dvou řetězcích záměná znaku "O" na "Q") a takto upraveného clienta yoko nechce zbaštit :cry:
Pepik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

A upravil jsi cesty i v Yoku? (projeď všechny xml a cfg soubory, nechce se mi to hledat :))
podpis v rozporu s pravidly fora :D
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

Upravil.

Naštěstí jsem asi našel řešení. Snad to nějak zmáknu... :D
(pro zvědavce http://forum.yoko.com.ua/viewtopic.php?t=74 )
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

No. Móc hezký. To už bych to teda raději reinstalovala. ;D
...ale jinak hodně štěstí, pak napiš, jestli se ti to podle toho návodu povedlo ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

Sice až na třetí pokus, ale přece jen. Viva la Ylaunch :) Dík a čau :P
Odpovědět