Já se tam nevidím, takže mě tam můžeš připsat, že nejeduSofia píše:pokud se tam nevidíte, tak PM mé maličkosti nebo post sem.

no já spíš myslel kdo mě do práglu doveze zadrmíko :pRaegann píše:Neboj, vstup snad bude zadarmo bych rekl :pDr.Kruxminor píše:Jestli mě někdo zadáčo veme, tak přijedu :p
Sněhuláku přideš? ať mám co pálitSofia píše:Dodatečná odpověď: Snad ano, ale musíš si zajistit jeho přítomnost, na mě on moc nedáSkodic píše:A když už sem se dneska rozkecal otázka do placu : "bude se pálit sněhulák?"
Jinak seznam účastníků zájezdu je v prvním postu, pokud se tam nevidíte, tak PM mé maličkosti nebo post sem.
vše by souhlasilo jen to neni rangerka ale wampka:) (naše GM pozn.redak.)Duffy píše:Lulu, to je ta hustá rangerka z Toalet, jak jsem si s ní tak skvěle pokecal a při té příležitosti zasedl Marijaně místo?
Ja nejsem rangerka a uz vubec ne hustaDuffy píše:Lulu, to je ta hustá rangerka z Toalet, jak jsem si s ní tak skvěle pokecal a při té příležitosti zasedl Marijaně místo?
U Toma a Boba v Přerově. Odvolej se na mě a místo máme zaručený :ppSofia píše:Napište mi sem tipy na nějakou hospůdku, kde by to bylo možné provést. Nejlépe i s kontaktem. Já si je obvolám a pak něco vyberu.