Byl horký letní den. Slunce na nebi opisovalo nejvyšší křivku a nenápadná postavička se blížila k branám města. Oblečení bylo pokryto vrstvou silničního prachu ale i přesto bylo vidět ne zrovna levné oblečení. Postavička mířila přímo na radnici města.
"Dobrý den, Pírko Dřevinský jméno mé..." řekl pocestný, když vešel do radničního domu. Za stolečkem zrovna sepisoval papíry starostova pravá ruka Bobromir Zoubek. "Dobrý den cizinče, co si přejete?" otázal se Bobromir.
"Přišel jsem z dalekých zemí a po cestě, v každé zemi navštívím hlavní město, kde žádám o pomoc. A totéž učiním i zde. Naše země postrádá materiály pro stavby domů. Země byla sužována válkami a veškeré stromy byly pokáceny a využity k obraným a útočným účelům. V důsledku toho nám vyhynuli opeřenci a nemáme ani pírka. Proto vás žádám o materiální podporu..."
Bobromir se chvíli díval na cizince a pak se zeptal: "No a co za to bude?"
"Jistě, nebude to zadarmo" řekl Pírko. "Nejschopnější tři lidé z vaší země budou odměněni nějakými kousky z pánova stáda, dvorní kouzelník také něco připravil."
"Tak tedy dobrá. V místní bance bude přistavena truhla. Oznámím to bankéřovi, aby se o to postaral a řeknu mu, aby vám předal od truhly klíče. Je to vše, co pro vás mohu udělat?, zeptal se Bobromir"
"Jistě je to vše. A děkuji..." tyto slova už letěly jen přes zavírající se dveře. Pírko Dřevinský se zabydlel v jednom z městských hostinců a čeká, jak to všechno dopadne...
Pravidla:
V hlavní Britské bance je umístěna truhla. Do této truhly vhazujte pytlíky s peřím a dřevem. Pírka jsou hodnocena dvěma body, dřevo jedním bodem. V pytlíku musí být rovněž knížka, do které se podepište, že jste to vhodili zrovna vy. Soutěž bude trvat do neděle 20:00, kdy během večera vypíšu sem první tři vítěze. Ceny prozrazovat nebudu.
Soutěž je vhodná zejména pro začínající hráče
Edit: Soutěž je časově posunutá.
Ještě dodám, že já z toho nebudu mít vůbec nic. Nechci se obohatit na ostatních, nechci si na tom nahrabat skill. Byl bych rád, kdyby se mi na ICQ ozval človíček, co má na starosti cech kraftů
Přistěhovalý obchodník
- Dr.Kruxminor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Přistěhovalý obchodník
Naposledy upravil(a) Dr.Kruxminor dne 22.05.2007 10:39:12, celkem upraveno 1 x.
Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
Člen Klubu přátel Absinthu
Nejhodnější hráč na DP
Klikni[url=http://krux.ada-net.cz/Krux.wmv]TADY![/url]
Nejhodnější hráč na DP
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Přispěju na ceny výměnou za šipky ... ne vážně, pokud máš zájem, tak se ozvi a přihodim ti tam nějaký black věci, mystiky, coby a podobný nesmysly
Btw + za snahu o příběh
Edit by Excelsior:Znova pročištěno.ach jo.
Btw + za snahu o příběh
Edit by Excelsior:Znova pročištěno.ach jo.
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Re: Přistěhovalý obchodník
Chtelo by to vyhlasit vysledky 

"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
- Iverka
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Dobry quest, az na to, ze stoprocentne nevyhraje zadny NB, ale někdo, kdo má banku naditou peřím a dřevem. No nic no, sám bych se zůčastnil, ale sám nemám peří a dřevo ani na šípy.Dr.Kruxminor píše:Byl horký letní den. Slunce na nebi opisovalo nejvyšší křivku a nenápadná postavička se blížila k branám města. Oblečení bylo pokryto vrstvou silničního prachu ale i přesto bylo vidět ne zrovna levné oblečení. Postavička mířila přímo na radnici města.
"Dobrý den, Pírko Dřevinský jméno mé..." řekl pocestný, když vešel do radničního domu. Za stolečkem zrovna sepisoval papíry starostova pravá ruka Bobromir Zoubek. "Dobrý den cizinče, co si přejete?" otázal se Bobromir.
"Přišel jsem z dalekých zemí a po cestě, v každé zemi navštívím hlavní město, kde žádám o pomoc. A totéž učiním i zde. Naše země postrádá materiály pro stavby domů. Země byla sužována válkami a veškeré stromy byly pokáceny a využity k obraným a útočným účelům. V důsledku toho nám vyhynuli opeřenci a nemáme ani pírka. Proto vás žádám o materiální podporu..."
Bobromir se chvíli díval na cizince a pak se zeptal: "No a co za to bude?"
"Jistě, nebude to zadarmo" řekl Pírko. "Nejschopnější tři lidé z vaší země budou odměněni nějakými kousky z pánova stáda, dvorní kouzelník také něco připravil."
"Tak tedy dobrá. V místní bance bude přistavena truhla. Oznámím to bankéřovi, aby se o to postaral a řeknu mu, aby vám předal od truhly klíče. Je to vše, co pro vás mohu udělat?, zeptal se Bobromir"
"Jistě je to vše. A děkuji..." tyto slova už letěly jen přes zavírající se dveře. Pírko Dřevinský se zabydlel v jednom z městských hostinců a čeká, jak to všechno dopadne...
Pravidla:
V hlavní Britské bance je umístěna truhla. Do této truhly vhazujte pytlíky s peřím a dřevem. Pírka jsou hodnocena dvěma body, dřevo jedním bodem. V pytlíku musí být rovněž knížka, do které se podepište, že jste to vhodili zrovna vy. Soutěž bude trvat do neděle 20:00, kdy během večera vypíšu sem první tři vítěze. Ceny prozrazovat nebudu.
Soutěž je vhodná zejména pro začínající hráče
Edit: Soutěž je časově posunutá.
Ještě dodám, že já z toho nebudu mít vůbec nic. Nechci se obohatit na ostatních, nechci si na tom nahrabat skill. Byl bych rád, kdyby se mi na ICQ ozval človíček, co má na starosti cech kraftů
- Dr.Kruxminor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nadešel den odjezdu. Pírko Dřevinský dopil poslední korbel pěnivého moku a šel za bankéřem. Cestou si našel dva silné klučiny, aby mu pomohli naložit pytle s peřím a klády dřeva na vozy.
Vešel do banky: "Dobrý den pane Šrajtofla, přišel jsem si pro dřevo a pírka, co sem ukládali hodní lidé, kteří chtěli pomoci mojí zemi".
"Ach ano, pan Dřevinský, pojďte za mnou, mám to uschované tady" řekl Hynek Šrajtofla, rozhazujíce rukama při tom a ukazujíc na dveře za jeho zády.
Pomocníci naložili vozy a Pírko Dřevinský se vydal s dobrým pocitem k domovu...
Děkuji všem, kdo se zúčastnili prvního kola a donesli dřevo a peří.
Na 1. místě se umístil Alcedo s 24 000ci body
2. místo obsadil Azurit s 23 492ma body
a na 3. místě se usmívá Hugo II s 1 614cti body
Účastnil se i Ramess, který obsadil 4. místo s 1 410ti body a dostane ode mě cenu útěchy jako poděkování za účast.
O ceny se hlaste na mé ICQ (346 348 444) a domluvíme se, kde vám ceny předám
Vešel do banky: "Dobrý den pane Šrajtofla, přišel jsem si pro dřevo a pírka, co sem ukládali hodní lidé, kteří chtěli pomoci mojí zemi".
"Ach ano, pan Dřevinský, pojďte za mnou, mám to uschované tady" řekl Hynek Šrajtofla, rozhazujíce rukama při tom a ukazujíc na dveře za jeho zády.
Pomocníci naložili vozy a Pírko Dřevinský se vydal s dobrým pocitem k domovu...
Děkuji všem, kdo se zúčastnili prvního kola a donesli dřevo a peří.
Na 1. místě se umístil Alcedo s 24 000ci body
2. místo obsadil Azurit s 23 492ma body
a na 3. místě se usmívá Hugo II s 1 614cti body
Účastnil se i Ramess, který obsadil 4. místo s 1 410ti body a dostane ode mě cenu útěchy jako poděkování za účast.
O ceny se hlaste na mé ICQ (346 348 444) a domluvíme se, kde vám ceny předám
Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
Nejhodnější hráč na DP
Nejhodnější hráč na DP