Zdravim, da se marknout NB runa u hostince ci hotelu, kde jsou najemni pokoje? Musi se to na renters desku nebo vyvesni stit, coz hotely a hospody nemaji.
Arim píše:Zdravim, da se marknout NB runa u hostince ci hotelu, kde jsou najemni pokoje? Musi se to na renters desku nebo vyvesni stit, coz hotely a hospody nemaji.
Wizzy píše:mno tak co resi? sphere client / CoT a markne v poho
No ja ten byt prave jeste nemam, tak se ptam, jestli se tam nejak dostanu :p
Takze jestli to spravne chapu, tak si to marknu na tu ceduli s cislem bytu, na ktery se normalne plati najem a pak me to bude kopat primo do pokoje ???
Arim píše:Takze jestli to spravne chapu, tak si to marknu na tu ceduli s cislem bytu, na ktery se normalne plati najem a pak me to bude kopat primo do pokoje ???
Arim píše:Takze jestli to spravne chapu, tak si to marknu na tu ceduli s cislem bytu, na ktery se normalne plati najem a pak me to bude kopat primo do pokoje ???
V hostincoch je antimagic na markovanie a teleport takze na tu tabulku to asi nemarknes (teda mne to nikdy neslo), skus tu cedulku co je nad vchodom do hostinca(to mi slo) ...
Pain píše:V hostincoch je antimagic na markovanie a teleport takze na tu tabulku to asi nemarknes (teda mne to nikdy neslo), skus tu cedulku co je nad vchodom do hostinca(to mi slo) ...
tys vubec nez si neco napsal necet co se tu psalo vid?
Hostinec se přinejhorším dá také vyřešit tím že si to markneš na nejbližší štít nějakýho baráku někoho cizího =)
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"