Q: Nejde mi updatovat klient
Q: Nejde mi updatovat klient
Answer: Stahni si znovu soubor http://www.darkparadise.cz/soubory/up2date.exe a uz to zase pujde.
Trochu jsem pozmenil protokol, aby stare ukradene verze nefungovaly (a tim padem mi jine servery nekradly pasmo ktere kupodivu platim)
--------------------------------------------------
2007-05-12 11:20 - tak je na webu uz opravena verze, parametr -nv chodi jak ma
Trochu jsem pozmenil protokol, aby stare ukradene verze nefungovaly (a tim padem mi jine servery nekradly pasmo ktere kupodivu platim)
--------------------------------------------------
2007-05-12 11:20 - tak je na webu uz opravena verze, parametr -nv chodi jak ma
Naposledy upravil(a) Baltik dne 12 kvě 2007 11:19, celkem upraveno 2 x.
srbqf
Mel by, vzal jsem posledni zdrojak a prepsal tam jedno cisilko (aspon doufam ze ten zdrojak je aktualni) - checknu to vecer.Dexxter píše:funguju este prikazy ako -nv? mne nie tak mi to premazalo desktop
Edit: mas pravdu, to je tak kdyz clovek nacpe do CVSka mirne starsi verzi... holt to jeste znovudodelam
srbqf
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
-nv nefunguje a jediné co se mi updatovalo byla verdata.mul
Tož nevím jestli update teprve bude či mám něco špatně
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Předpokládal jsem, že je i nová mapa, když je nový program...Wizzy píše:neni nova mapa jen program, navic to nv neni tak hrozny vzhledem k tomu ze to puvodni verdata zalohujeYoshua píše:-nv nefunguje a jediné co se mi updatovalo byla verdata.mul
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
jo neni, kazdopadne mam vsechno nove hotove a dodelane, uvazuju ze pridam par novych vychytavek co delal origin ted v novem updatu, takze:
1) mapa je hotova, otazka je jestli to ma smysl ji nahravat
2) muzu pridelat jeste par veci, coz je na par dni
1) mapa je hotova, otazka je jestli to ma smysl ji nahravat
2) muzu pridelat jeste par veci, coz je na par dni
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
mno od originu tu je par veci ohledne dungu, vypada to hezci.
Pak tu mam neco pro vezne a dalsich par veci :p
Pak tu mam neco pro vezne a dalsich par veci :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jo tohle mi taky dělalo. Musíš si nastavit nějaký práva nebo co ve Windows. Někde se to tu řešilo na foru, tady maš řešení:
Kód: Vybrat vše
No, tenhle problém jsem měl taky, jde o to, že ti XPéčka sebrali možnost použití téhle složky ( práva ). Mě se to stává s Up2date.
Takže si ty "práva" musíš nastavit.
Klik na tento počítač ( otevřeš ), nahoře máš nástroje/možnosti složky/zobrazení a odklikneš "použít zjednodušené sdílení souborů" ( dáš použít a ok )
Pak klikneš na tu složku hues.mul, dáš vlastnosti, a tím, jak jsi odškrtl to v tom zobrazení tam budeš mít "zabezpečení".
Na to klikneš a pravděpodobně tam nebudeš mít žádnýho uživatele, tak dáš přidat/dole máš upřesnit a dát najít, vyjede ti seznam uživatelů, dej si svého uživatele ( většinou administrator ), odklikni ok, v té předchozí nabídce taky ok, a až se dostaneš do úplně 1. nabídky, tak na toho uživatele klikni a dej si práva ( většinou všechny )...potvrď a ted by ti barvy měli jít v pohodě.