Rrevize summonu 2. fáze
No me to fungovalo ted par dni taky celkem dobre a nestezoval sem si,ale dnes sem si dal mensi dungik na hodinku a pocet sumu se mi neustale snizoval, az jsem poslednich 20minut sel jen s jednim a vice nepovolilo a na posledni mistnost sem nemohl uz zadneho suma. Cimz chci rict,ze to stale dela neplechu...
No, kouzlení summonů se testuje jen na čistém klientovi, nicméně aby to přes nějaký podpůrný program nefungovalo jak má, to je velmi, velmi nepravděpodobné.
Co se týče bugnutí, buguje to jen jedním způsobem a žádným jiným. Někdy se stane, že z ničeho nic nejdou summoni vůbec kouzlit (někteří hráči tvrdí že jde vykouzlit jeden, ale to se nám nikdy nepovedlo nasimulovat - nemá jít žádný). Příčina bugnutí je prozatím neznámá, snažíme se na ni přijít.
Pakliže to takhle bugne, automaticky se to opraví v následujícím způsobem:
1) Pokusíte se vykouzlit summona, ale nejde, protože vám to buglo.
2) Během 30s se vešekeré nastavení zresetuje a summoni už půjdou jak mají.
Mezi bodem 1) a 2) můžete dělat cokoliv, nemá to na zresetování nastavení žádný vliv.
Nijak jinak to nebuguje.
Co se týče bugnutí, buguje to jen jedním způsobem a žádným jiným. Někdy se stane, že z ničeho nic nejdou summoni vůbec kouzlit (někteří hráči tvrdí že jde vykouzlit jeden, ale to se nám nikdy nepovedlo nasimulovat - nemá jít žádný). Příčina bugnutí je prozatím neznámá, snažíme se na ni přijít.
Pakliže to takhle bugne, automaticky se to opraví v následujícím způsobem:
1) Pokusíte se vykouzlit summona, ale nejde, protože vám to buglo.
2) Během 30s se vešekeré nastavení zresetuje a summoni už půjdou jak mají.
Mezi bodem 1) a 2) můžete dělat cokoliv, nemá to na zresetování nastavení žádný vliv.
Nijak jinak to nebuguje.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Dám tam dočasně nějakou hlášku, abyste věděli kdy se vám to opravilo.
Na řešení tohohle problému se pracuje, pokud se nezjistí co to dělá, podniknou se ještě další změny tak, aby to nezabránilo vykouzlení summona a aby nebylo nutno čekat těch 30s. Bude to mít ale negativní dopad na lagy, takže je to až poslední řešení.
Na řešení tohohle problému se pracuje, pokud se nezjistí co to dělá, podniknou se ještě další změny tak, aby to nezabránilo vykouzlení summona a aby nebylo nutno čekat těch 30s. Bude to mít ale negativní dopad na lagy, takže je to až poslední řešení.
The First
Triglav: Co ymslis podpurnym programem? Kdyz kouzlim suma pres yoko tak to beres jako podpurny program? To mam kouzlit kazdeho sumona pres ikonku a sipkou si cekat az me to najde jesterku:)
Problem, ktery tu popisujes,ze se muze stat se mi tak jeste ani nestal. Ale ze mi postupne ubyva mnozstvi sumiku a po nekolika hodinach se mi stane,ze jde jeden a konretne vcera jsem mohl jednoho, ten kdyz zmizel a ja kouzlil noveho tak fizl a od te doby jsem 10minut nemohl nic a pak sel spat:) Takze to bude jeste v necem jinem. Pokud me teda neodkazes na to,ze yoko a assista nemame pouzivat a zacneme tu hrat pres ikonky
Problem, ktery tu popisujes,ze se muze stat se mi tak jeste ani nestal. Ale ze mi postupne ubyva mnozstvi sumiku a po nekolika hodinach se mi stane,ze jde jeden a konretne vcera jsem mohl jednoho, ten kdyz zmizel a ja kouzlil noveho tak fizl a od te doby jsem 10minut nemohl nic a pak sel spat:) Takze to bude jeste v necem jinem. Pokud me teda neodkazes na to,ze yoko a assista nemame pouzivat a zacneme tu hrat pres ikonky
Ano, myslel jsem yoko/assist, ale jak jsem řikal, v tom by problém být skutečně neměl.
Napiš page a do ní serial té postavy. Zkontroluju to ve volné chvilce. Když to bude ok, ani se nebudu ukazovat.
Jinak to co tu popisuješ zní skoro jako by sis ty summony profizzoval. Není možné toto?
Napiš page a do ní serial té postavy. Zkontroluju to ve volné chvilce. Když to bude ok, ani se nebudu ukazovat.
Jinak to co tu popisuješ zní skoro jako by sis ty summony profizzoval. Není možné toto?
The First
Ja teda ac nerad musim pricist nynejsi lagy poslednich dni revizi sumonu. Posledni mesice behala uo i pres vecery krasne. Mnoho stezovacu si toho mozna ani nevsimlo,ale doba, kdy sem se na uo po vecerech cukal tak jako posledni dny byla davno pryc. ted je tu bohuzel zpet a dost me to mrzi. UDelat neco s timhle je mnohem primarnejsi nez ta revize,pokud to s tim souvisi.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Sumy u ranga vpoho, porad jich ma dost co sem videl kdyz sem lognul
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Ja musim uznat ze ten clerik nema s poctem sumonu sebemensi problem ale take mi to obcas buguje a to kdyz staci jednoho fiznout a uz se vezu tak mi jedn fizlej zabere vsechny sloty a nebo se mi v deciku stalo to ze jsem nevim jak presumil na 10 sumu a v tu chvili jak sumove umreli tak KO a nemohl jsem jedineho
Po zakouzlení svitku světla s craftem se objeví jediná hláška "Oprava chor provedena!". Quest Book nepřidá, nevim, jak to je s novým báglem, protože ten jsem už měl dřív. Po dalším zakouzlení svitku to už pouze hodí světlo a žádná další oprava se provede.
Thunder is good, thunder is impressive; but it is lightning that does all the work.
[url=http://www.theitcrowd.cz/tricka/]RTFM[/url]
[b][url=http://www.temnyhaj.yw.sk]Komixy ze světa UO, každý týden nový.[/url][/b]
[url=http://www.theitcrowd.cz/tricka/]RTFM[/url]
[b][url=http://www.temnyhaj.yw.sk]Komixy ze světa UO, každý týden nový.[/url][/b]
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
hodil jsem si svetlo a cekal, ze to vyhodi hlasku jako u ostatnich povolani ale nic
jestli to probehlo tak jak ma nevim, pac quest book i novy bagl jsem uz davno mel... tak kdyby mohla byt naka ta hlask... vubec by to nevadilo
PS: dik za moznost presunuti quest booku, ikdyz trva nekdy docela dlouhou dobu, nez si najde dobre misto
edit: beru z5 to stou hlaskou, bracha logl krafta zatim co jsem spal, hodil si svetlo a tu hlasku mu to prej hodilo

PS: dik za moznost presunuti quest booku, ikdyz trva nekdy docela dlouhou dobu, nez si najde dobre misto

edit: beru z5 to stou hlaskou, bracha logl krafta zatim co jsem spal, hodil si svetlo a tu hlasku mu to prej hodilo

Naposledy upravil(a) Machlik dne 08.05.2007 12:13:08, celkem upraveno 1 x.
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P