Rrevize summonu 2. fáze

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Boromir
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boromir »

Nechci se znepokojovat ale uz asi hodinu a pulk v dungu mi to nepovoli vic jak jednoho suma.
-Hádankář v Lagu-

Coito Ergo sum
Sadist
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadist »

Boromir píše:Nechci se znepokojovat ale uz asi hodinu a pulk v dungu mi to nepovoli vic jak jednoho suma.
mnu hele zkuz ho hodit ručně :) mě to nechtělo pustit skoro hodinu a pak sem se nas*ehm* a hodil sem si to ručně a voala :) sumon byl na světě :)
Scorpio
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpio »

No me to fungovalo ted par dni taky celkem dobre a nestezoval sem si,ale dnes sem si dal mensi dungik na hodinku a pocet sumu se mi neustale snizoval, az jsem poslednich 20minut sel jen s jednim a vice nepovolilo a na posledni mistnost sem nemohl uz zadneho suma. Cimz chci rict,ze to stale dela neplechu...
Lucmas
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Lucmas »

Mne to taky dela blbosti obcas, minule na mapke som mohol iba dvoch summov :?: :?: co to :?: :?:
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

No, kouzlení summonů se testuje jen na čistém klientovi, nicméně aby to přes nějaký podpůrný program nefungovalo jak má, to je velmi, velmi nepravděpodobné.

Co se týče bugnutí, buguje to jen jedním způsobem a žádným jiným. Někdy se stane, že z ničeho nic nejdou summoni vůbec kouzlit (někteří hráči tvrdí že jde vykouzlit jeden, ale to se nám nikdy nepovedlo nasimulovat - nemá jít žádný). Příčina bugnutí je prozatím neznámá, snažíme se na ni přijít.
Pakliže to takhle bugne, automaticky se to opraví v následujícím způsobem:
1) Pokusíte se vykouzlit summona, ale nejde, protože vám to buglo.
2) Během 30s se vešekeré nastavení zresetuje a summoni už půjdou jak mají.
Mezi bodem 1) a 2) můžete dělat cokoliv, nemá to na zresetování nastavení žádný vliv.

Nijak jinak to nebuguje.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Jimbo
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Jimbo »

Jak popisuje triglav, kdyz castime v pvp, a chcem hodit suma, tak zatium mi to vzdycky neslo, az po tom resetu to slo....
Slunce v duši
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Dám tam dočasně nějakou hlášku, abyste věděli kdy se vám to opravilo.
Na řešení tohohle problému se pracuje, pokud se nezjistí co to dělá, podniknou se ještě další změny tak, aby to nezabránilo vykouzlení summona a aby nebylo nutno čekat těch 30s. Bude to mít ale negativní dopad na lagy, takže je to až poslední řešení.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Scorpio
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpio »

Triglav: Co ymslis podpurnym programem? Kdyz kouzlim suma pres yoko tak to beres jako podpurny program? To mam kouzlit kazdeho sumona pres ikonku a sipkou si cekat az me to najde jesterku:)

Problem, ktery tu popisujes,ze se muze stat se mi tak jeste ani nestal. Ale ze mi postupne ubyva mnozstvi sumiku a po nekolika hodinach se mi stane,ze jde jeden a konretne vcera jsem mohl jednoho, ten kdyz zmizel a ja kouzlil noveho tak fizl a od te doby jsem 10minut nemohl nic a pak sel spat:) Takze to bude jeste v necem jinem. Pokud me teda neodkazes na to,ze yoko a assista nemame pouzivat a zacneme tu hrat pres ikonky
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Ano, myslel jsem yoko/assist, ale jak jsem řikal, v tom by problém být skutečně neměl.

Napiš page a do ní serial té postavy. Zkontroluju to ve volné chvilce. Když to bude ok, ani se nebudu ukazovat.

Jinak to co tu popisuješ zní skoro jako by sis ty summony profizzoval. Není možné toto?
The First
Scorpio
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpio »

No mozna by byla verze, ze bych sumony postupne profizoval,tech 6 slotu a byla by chyba v jejich opetovnem uvolnovani. Pisnu ti serial postavy az budu mit cas lognout uo.dik
Scorpio
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpio »

Ja teda ac nerad musim pricist nynejsi lagy poslednich dni revizi sumonu. Posledni mesice behala uo i pres vecery krasne. Mnoho stezovacu si toho mozna ani nevsimlo,ale doba, kdy sem se na uo po vecerech cukal tak jako posledni dny byla davno pryc. ted je tu bohuzel zpet a dost me to mrzi. UDelat neco s timhle je mnohem primarnejsi nez ta revize,pokud to s tim souvisi.
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Sumy u ranga vpoho, porad jich ma dost co sem videl kdyz sem lognul
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Už jsme odhalili situace za kterých to buguje, teď se pokusíme vymyslet řešení.
The First
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Postreh ... skoro sem si zmeny nevsim, kdyz sem sel klerika do hythlothu, sli sme bez prska a s rangem, kterej teda nic moc nekouzlil ... a bylo to uplne vychazkove tempo a proste summoni me nedosli a hralo se s tim uplne v pohode.
Lynx
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lynx »

Ja musim uznat ze ten clerik nema s poctem sumonu sebemensi problem ale take mi to obcas buguje a to kdyz staci jednoho fiznout a uz se vezu tak mi jedn fizlej zabere vsechny sloty a nebo se mi v deciku stalo to ze jsem nevim jak presumil na 10 sumu a v tu chvili jak sumove umreli tak KO a nemohl jsem jedineho
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Jednu kratkou otazecku spojenou s moznosti provedeni oparvy u crafta. Nejakou hlasku, ze to problehlo nebo efekticek by nebyl? Zakouzlil jsem na sebe svitek a podle me se vubec nic nestalo, ale treba je to jen muj pocit.
Bez podpisu
Encore
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Encore »

Po zakouzlení svitku světla s craftem se objeví jediná hláška "Oprava chor provedena!". Quest Book nepřidá, nevim, jak to je s novým báglem, protože ten jsem už měl dřív. Po dalším zakouzlení svitku to už pouze hodí světlo a žádná další oprava se provede.
Thunder is good, thunder is impressive; but it is lightning that does all the work.

[url=http://www.theitcrowd.cz/tricka/]RTFM[/url]
[b][url=http://www.temnyhaj.yw.sk]Komixy ze světa UO, každý týden nový.[/url][/b]
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Encore píše: žádná další oprava se provede.
a tos poznal jak ?
Machlik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machlik »

hodil jsem si svetlo a cekal, ze to vyhodi hlasku jako u ostatnich povolani ale nic :( jestli to probehlo tak jak ma nevim, pac quest book i novy bagl jsem uz davno mel... tak kdyby mohla byt naka ta hlask... vubec by to nevadilo :roll:

PS: dik za moznost presunuti quest booku, ikdyz trva nekdy docela dlouhou dobu, nez si najde dobre misto :lol:

edit: beru z5 to stou hlaskou, bracha logl krafta zatim co jsem spal, hodil si svetlo a tu hlasku mu to prej hodilo :wink:
Naposledy upravil(a) Machlik dne 08.05.2007 12:13:08, celkem upraveno 1 x.
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jestli to u crafta ma psat po pouziti svitku svetla stejnou hlasku jako u ostatnich, tak me to probehlo spatne
zadny bagl byl zmenen, zadnej quest book
Odpovědět