Rrevize summonu 2. fáze

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Hitman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hitman »

Mozno to tu bolo neviem necital som cely ten topic ale preco sa rata aj fiz sumona za sumona ? priklad dam 4 sumonov a piateho fiznem a pocita mi to ako 5 sumonov.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Ted jsem videl jak to rangerovi zbuglo na jeden summon u bronzky, a na to mu stacilo 5 minut. Takze krize...
Pracant Feer
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pracant Feer »

ty fizznuty sumy by se mely vazne promyslet... dotkne se to predevsim dvou pripadu:

1. utoky (at uz solo nebo v grupe) na kouzlici monstra (massovaky, vao, etc) nebo mirrorici se - to mag profizzuje 6 sumu ani nevi jak...

2. pro NBiky a hrace s nonGM magery - urcite ted pujdou fizzovat do dungu misto makrovani svetla/sipky v GZ...

ale s vyjimkou pro me nelogickeho zapocitavani fizzu s tim jako mag moc problemu nemam, i kdyz 5 sumu u ranga a 6 u klera je v porovnani s magovejma 6ti trosku usmevne :) ale hre by to vadit (narozdil od tech fizznutejch) moc nemelo...

EDIT: ten napad s kouzlenim summonu s cislovkou se mi libi, skoda jen ze to nepujde na elementaly....
Mole Two
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mole Two »

summuj na sebe nebo primo na moba -> nefizzne pri zasahu
Evil League of Evil
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Mole Two píše:summuj na sebe nebo primo na moba -> nefizzne pri zasahu
si jim nemel rikat :( byla to sranda poslouchat top magy ze jim hit fizzuje summa :(

... Vision vs Speech test ...
Pracant Feer
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Mole Two píše:summuj na sebe nebo primo na moba -> nefizzne pri zasahu
budu sumit na sebe a pak se nepohnu, protoze budou prekazet...

budu sumit na monstrum i za roh? to by me zajimalo jak...

a budu si chtit sumy pojmenovat a hraju s assistem? tezko budu sumit na sebe nebo na monstrum, to nez prejmenuju....

takze rada hezka i kdyz zadna novinka, ale rozhodne ne pokazde pouzitelna :)
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Pracant Feer píše:budu sumit na sebe a pak se nepohnu, protoze budou prekazet...

budu sumit na monstrum i za roh? to by me zajimalo jak...

a budu si chtit sumy pojmenovat a hraju s assistem? tezko budu sumit na sebe nebo na monstrum, to nez prejmenuju....

takze rada hezka i kdyz zadna novinka, ale rozhodne ne pokazde pouzitelna :)
post hezkej, ale nesmyslnej, si precti proc to Krysa psal....

wizzy: njn, neni top jako top :p

Edit: kdyz budes mit pod sebou summa, tak ti fakt v nicem prekazet nebude...
Naposledy upravil(a) Patejl dne 25.04.2007 23:03:24, celkem upraveno 1 x.
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Summ na sebe + klamak + Teleport svitek ?
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Že to fizzne při přerušení útoků, to nevidím jako takový problém. Holt musíte summit v klídku nebo to prostě risknout.
Problém je to v případě těch NBíků. Na řešení už se pracuje a jistý nástin už čeká na nahození na server.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Pracant Feer
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Triglav píše:Co se týče toho že byl mág degradován na úroveň klerika, není to pravda. Buď mohl mít o něco víc normal summonů a málo elementů, nebo, což je cesta kterou jsme šli, jsme ho mohli trošku omezit v normálních summonech a podpořit elementály. Těch totiž může navzdory jejich síle poměrně dost.
7 slepic nebo koni nebo 6 viperu nebo 6 skorpu nebo 6 EE - asi jsem to trosku nepochopil :)

1. neni rozdil mezi poctem EE a viperu/skorpu
2. kun mi neprijde srovnatelnej s viperem/skorpem
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Pracant Feer píše:2. kun mi neprijde srovnatelnej s viperem/skorpem
nj, kun je mnohem silnejsi sum...
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pracant Feer píše:asi jsem to trosku nepochopil :)
proste .. kdyz mas omezeno slotama, tak radsi udelas treba 4 elemy a dva skorpy, nez 10 skorpu a 5 hadic jako clovek hazel driv, protoze bylo jedno kolik toho ma
Nexios
Pracant Feer
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Hunter píše:
Pracant Feer píše:asi jsem to trosku nepochopil :)
proste .. kdyz mas omezeno slotama, tak radsi udelas treba 4 elemy a dva skorpy, nez 10 skorpu a 5 hadic jako clovek hazel driv, protoze bylo jedno kolik toho ma
jo takhle... tak to zadna zmena, 10 skorpu a 5 hadic sem nikdy nehazel, spis, vetsinou max 2-3 EE, 3 skorpy a hadici :)

ale mel jsem docela strach, ze se pocet sumu bude snizovat s rustem jejich HP a to by u EE byla bida :P
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

hrat se s tim da naprosto v pohode, akorat teda obcas se mi stalo ze uz sem dalsiho suma nemoh vycastit, ale to bylo spise to ze sem si to zas tak nehlidal a nebylo to nic co by se nedalo jednoduse predvidat...
A tech masteru co si davaj vsechno solo se taky zas az tak moc nedotklo, ale musi se holt zmenit taktika na kterou byli dlouho zvykli, jenze vsichni tady rvou jak je ta zmena naprd a pritom si to ani nevyzkousela....
Vretoman
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vretoman »

Osobne sa mi tato revizia paci len ma dva nedostaky, myslim dost zasadne z mojho pohladu.

add1 uz rozoberany nedostatok pri fizzu suma
add2 chyba mi ze sumy nenasleduju svojho zosielatela ked sa im vzdiali na viac obrazoviek, mali by portnut k nemu. (odpadla by starost na release) Neviem ci som to dostatocne vysvetlil ale nieco ako je na _ pri all follow a behu, ked sum nestiha za vami behat ako keby sa portil na vasu poziciu - nie je to az taka katastrofa ale bola by to taka pekna pomoc, neviem ci je to na sfere mozne.
Rixx
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rixx »

Tak jsem si nový systém vyzkoušel v praxi. Nejsem proti změně, ale to s tim fizzem je opravdu děsný. Ono když monstrum zabije summa po 5ti vteřinách, můžu vykouzlit dalšího, ale když mi to fizzne, tak dlouho nic. Ten fizz by se měl nějak upravit (nejlíp odstranit čekání po fizzu ;) ).
Ach jo..
Teď už dvakrát: Ach jo, ach jo..
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

nwm jestli to semhle nekdo psal ale enchce se me procitat 9 stranek, ja sem moc enchodim, ale kdyz mam za maga kone a caruju vorta: vort mi fizzl a dalsiho uz nemuzu

hmm supr, po chvili jsem znova logla a kun sqamozrejme an ort, nemam zadnyho summa a ani zadnyho nemuzu
Jezis Kristus
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jezis Kristus »

Možná se to tu řešilo,nece se mi to celé číst,ale mi jdou vykouzlit jen dva sumy :( Ano,mám max magery(100% bez róbek apod.) Ne,nemám další 4 sumy jako jezdítka!
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Jezis Kristus píše:Možná se to tu řešilo,nece se mi to celé číst,ale mi jdou vykouzlit jen dva sumy :( Ano,mám max magery(100% bez róbek apod.) Ne,nemám další 4 sumy jako jezdítka!
a proc by se to tu resilo ? mas to v novinkach
DP hot news píše: Tento počet závisí na schopnostech jejich majitele a hlavně na jeho povolání. Bližší informace sdělovat nebudeme, přesný princip fungování si budete muset vypozorovat sami.

... Vision vs Speech test ...
Hitman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hitman »

No system neni dokonaly ale urco sa este chyby vychytaju teda ten fiz sumonov ma troska serie no ale co uz.... a tesi sa na ten item co bude rusit sumonov :)
Odpovědět