Rrevize summonu 2. fáze

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Muzzy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muzzy »

mě se ta změna náhodou líbí a vítám ji
a měli byste přestat furt držkovat a spíš děkovat těm lidem co svůj volný čas věnujou tomu, abyste vy měli co hrát :roll:

jinak nechci tímhle lézt nikomu do prdele, občas bych džíemka taky za nějaký věci nakopal
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali!!!

The Witchers
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Brumik píše:
Lombardin píše:
Brumik píše:Ja hlavne nepochopim i to, ze kdyz nekde zapomenu sumy, tak v dalsi mistnosti je proste nevycaruju a sem odepsanej. Proste kdekoli zapomenu sumy tak pak sem jinde v pr.. protoze nic nevycaruju. Ty sumy musim jako tahat sebou, nebo hazet vao, nekr treba ho ani nema, ten si je asi bud ortit po jednom, musim se ted s tim v dungu zatezovat abych nekde nejakyho nezapomnel? Tohle je trosku postaveny na hlavu.
tohle treba chapu....ber to tak ze si mag a proste ani ti nejlepsi nemuzou ovladat neomezene mnozstvi priserek....no sumy ti beztak npereziji, a kdyz tak max jeden dva.....a ty bud ortnes nebo je naka dmg umlati na dve rany...toto bych vubec neresil
A myslis ze zbudou jen sumy po magovi? Dung chodi vic povolani co sumi ne? Takze dmg zabije tak dva hady, jednoho spirita, dva medvedy, jednoho skel wara, na to bude casu jeeje :p
a jen tak mezi řečí klerik je imho v 95% dungů a ten to vao skutečně má...
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Tak jelikos a protoze hraju rangera, tak jsem silne sklaman revizi, pac se trema summama si pri solo harvu (z drujdkou behat po pvp zone solo mi prijde trocha nesmyslne) ani neuprdnu!! Na obicenjnou nightu budu muset hodit ty 2-3 summy co me to dovoli kolem ni, aby menila targety a ja ji ustrilel(trosku z dlouhave a doopravdy se to neoplati casove). Socret LSN si nedokazu predstavit jak mam jako posolovat. LSN bez drujdky taky spis jen otrava a neoplati se zabijet stejne jako fena. I malej dracek bude robit potize pri tech fizzech a to nemluvim o troloj waroj kteryho jsem harvil s vlkama a elvenem kdysi davno. Takze tet uz budu ciste jen markovat bo chodit dungy, pac solo harv se mi vubec neoplati a abych nekoho shanel kdo semnou bude harvit ve tri rano taky neni sranda (rad hraju prez noc).No mozna bych mohl chodit harvit na hb tam to zvladnu bez summu
:lol: . No jeste bych to mohl prirovnat k tomu, jako kdyz paladinoj vezmete stit a cast brneni. No nic nebudu to dal rozpitvavat bo tu bude propostovana stranka narazek na to jak brecim atd.
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

si rang natamuj si leopardy,polar beary a mas to .) leopard je rychlej nightu das pri trose stesti z jednym
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Odečte se mi summon když ho ortnu? Zapřemýšlejte prosím o resetu max summonů při VAO, nějak co jsem zkoušel nefunguje, obzvláště to odmítá odečíst přičtené fizzem.

PS: udělejte tu hlášku "Tvá moc..." aby byla vidět pro všechny, díky.
Haldir
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haldir »

Njn pokazilo sa uz i to posledne co sa dalo na dp delat HARVENIE 1.Rang nic si solo neda/2. Cler styma jeho ,,silnimi" summonmi si da akorat tak maliho dracika a 6 summonu nic moc/3.Negr 6-10 summonu celkom ujde:)/4. za maga sem dal 10 summu vypisalo mi Presahl si limit a odvtedy mi kouzli maximalne 6/5. Nevim no znemoznilo to MNOHO lidem harveni,dungeony budu urco tezsi kdyz bude min summu.Dal se nebudu vyjadrovat.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

A hlavně tu nikdo nebrečte, že to buguje, GMka to tu pořád omezujou a co sklízí? Nevděk!

Nebrečte, nebo bude hůř...

IMHO já bych to nechal jak to bylo.

Sleduju a uklizim Orisa
Carda
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Carda »

Longhorn píše:...
Zkus sbírat skillpointy, protože pak dáš summů o 2 víc pokud vim. Předpokládám, že pro ranga by to mohlo bejt třeba v Animal Lore tk du makrovat, protože se třema sumama co mám teď + fiz by to šlo fakt blbě mno a někde harvit potvory ze kterejch SP padaj se mi nece :p Ale pokavaď těch summů dám pak aspoň 5 tk no problem :-) To, že nic sám nedáš bych se nebál. Na LSN nbo najtu nepotřebuješ zas tolik moc summů, pokavaď se ty monstra nesnažíš udusit. Hlavně bych problém v tom fizzu, protože nejní problém fiznout 4* za sebou pokavaď je štěstí :p
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

A co se týče tohohle bugu fizzlých summonů, tak čim nižší skill mgry, tím větší tendenci bude mít se projevovat.

Nebo tam dejte hlášku "Nemůžeš další, už jsi všechny summony profizzoval" :D
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:A co se týče tohohle bugu fizzlých summonů, tak čim nižší skill mgry, tím větší tendenci bude mít se projevovat.

Nebo tam dejte hlášku "Nemůžeš další, už jsi všechny summony profizzoval" :D
jezis dyt to tu psal Triglav este se to bude upravovat , ale to by se to muselo aspon cist a ne jen brecet po forech ...
Jesus Reloaded
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesus Reloaded »

taky dam s negrem 10 sumu, tolik jich ani nepouzivam, vyjimkou jsou situace kdy kouzlim klamaky, ale to ten limit 10 bude (muset) stacit :twisted:
Salvakoor
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Salvakoor »

Ja bych jenom podotknul co padlo nekolikrat, a to ze ranger je diky soucasnemu timeru na fizz a nestastne 60% magery jednoznacne oslaben v relaci ke vsem ostatnim "summonerům".

- Mam neco pres 50%magery a v praxi se mi stava ze tak tak vyjde kun na kterem se povezu ). Limit 5 by klidne stacil, ale s tim fizzem to skoro hranici s nepouzitelnosti.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Novinky píše:Co dál je třeba říci?
Celá změna, ač poměrně "malá" z hráčského pohledu, byla poměrně velkým zásahem do skript a proto bude následujících 14 dní (nebo do do odvolání) vyhlášen žlutý bezpečnostní stav serveru. To znamená, že je zvýšené riziko návratu save k času zavedení změn (viz. Scriptové Novinky).
Opět ovšem není třeba panikařit. Věříme, že nic takového nebude třeba a že žádné problémy nenastanou. Abychom vás ale ke hře motivovali, je možné, že se v průběhu těchto 14 dní budou v dungeonech objevovat o něco málo větší poklady a i monstra u sebe budou občas nosit něco víc.
V souvislosti s tím bychom vás chtěli poprosit o report jakýchkoliv anomálií spojených s druhou fází revize. A na co si tedy dávat pozor?
1) Na extrémně zvýšené lagy.
2) Na nemožnost vyvolat žádného summona, i když jste si naprosto jisti že žádného summona vyvolaného nemáte (a to ani nikde zapomenutého apod.).
3) Na hlášku "Summon Magic Iniciated". Pokud se vám zobrazí při pokusu o vykouzlení summona, je třeba kontaktovat GM.
V případě že zaznamenáte nějaký z těchto problémů, kontaktujte prosím GM buď formou page nebo přes fórum. V případě bodu 2) a 3) je nejlépe kontaktovat GM Triglava, buď formou page nebo na ICQ (viz. Kontakty).
Nexios
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Carda píše:
Longhorn píše:...
Zkus sbírat skillpointy, protože pak dáš summů o 2 víc pokud vim. Předpokládám, že pro ranga by to mohlo bejt třeba v Animal Lore tk du makrovat, protože se třema sumama co mám teď + fiz by to šlo fakt blbě mno a někde harvit potvory ze kterejch SP padaj se mi nece :p Ale pokavaď těch summů dám pak aspoň 5 tk no problem :-) To, že nic sám nedáš bych se nebál. Na LSN nbo najtu nepotřebuješ zas tolik moc summů, pokavaď se ty monstra nesnažíš udusit. Hlavně bych problém v tom fizzu, protože nejní problém fiznout 4* za sebou pokavaď je štěstí :p
no ze skill pointu mam skilli uz max a fizzi profizuju cely tmr jak prd...
no jinak tet jsem skousel s kamesem clerem dat water a je to bez sance nemel tam zadnyho summa a nemohl delat dalsiho... no proste pro gm :clap: :clap: :clap:
Naposledy upravil(a) Longhorn dne 25.04.2007 16:43:00, celkem upraveno 1 x.
Lucmas
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Lucmas »

Podla mna dajte kazdemu max. pocet 10 summov to by mohlo stacit... :roll:
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Sofia píše:Samozřejmě, že pokud nám bude stávající systém bugovat či se vyskytnou neočekávané chybky, které nebudeme moci opravit, tak se vrátíme ke starému systému a pokusíme se to vyřešit jinak. Prozatím však vše až na pár drobností funguje tak jak má.

Dlouhé savy s tím nemají nic společného, jde zřejmě o HW závadu a intenzivně pracujeme na jejím opravení. Během tohoto týdne se nám ji snad podaří definitivně odstranit.
Ehm kdyz clovek nemam zadneho summa honiho kraken a nenecha ho to udelat dalsiho vidis jako drobnost?? Mi prijde jak kdybych dostal vyplatu, tam pulka penez chybela a sef mi rek ale kdyt je to jen drobnost...
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Longhorn píše: Ehm kdyz clovek nemam zadneho summa honiho kraken a nenecha ho to udelat dalsiho vidis jako drobnost?? Mi prijde jak kdybych dostal vyplatu, tam pulka penez chybela a sef mi rek ale kdyt je to jen drobnost...
psalo se ze se s tim bude jeste neco delat, naucte se cist
btw existuje vis drobnost jako para nebo drobnost jako klamak

... Vision vs Speech test ...
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Wizzy píše:
Longhorn píše: Ehm kdyz clovek nemam zadneho summa honiho kraken a nenecha ho to udelat dalsiho vidis jako drobnost?? Mi prijde jak kdybych dostal vyplatu, tam pulka penez chybela a sef mi rek ale kdyt je to jen drobnost...
psalo se ze se s tim bude jeste neco delat, naucte se cist
btw existuje vis drobnost jako para nebo drobnost jako klamak
no ja chapu ze se psalo ze stim budou problemy ale kdyz napise ze todle je drobnost coz me to prijde pomalu jak fatal eror...
jj jeste abych doplnil tak ho parne no a tet mi rekni pane chtry jak dlouho ma cekat nez mu pujdou delat summy pac krom toho ze ve wateru jsou rychly respy a moc cekat na neco se tam neda
Naposledy upravil(a) Longhorn dne 25.04.2007 17:35:12, celkem upraveno 1 x.
Salvakoor
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Salvakoor »

Stain píše:
Salvakoor píše:No dejme tomu ze je to (argument) ... lepsi nez dratem do oka. ;) My proste lobujem nic vic ) treba mne uklidnite kdyz reknete ze je porad jeste moc preboost.
Taky z toho nejsem 2x nadsenej, ale pocital jsem s tim. Myslim Triglav tu rikal po te prvni, ze revize c.2 dopadne jako kdyby kazdy povolani dostalo facku za 50 hp a nekr jen za 20hp. Navic omezeni poctu byl myslim puvodne hracsky napad
To vsechno beru, omozeni poctu summonu je to nejlepsi co mohlo byt. Veskere vyhrady smeruji jen a jen proti tomu timeru za fizz, o kterem bylo jiz uvedeno ze bude patrne snizen a jen si chci zacit delat jasnou predstavu o tom, co ono mozne snizeni bude zahrnovat.
Hlavne jsem nenasel jediny podklad pro timer za fizz. jako takovy, jediné co mne napada jsou "prekazky ciste technickeho razu".
Naposledy upravil(a) Salvakoor dne 25.04.2007 17:21:26, celkem upraveno 3 x.
Rob Roy
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rob Roy »

Dnes kolem 12h jsem s mágem zakouzlil - dostal jsem questbook, upgrade batohu a povolenou magii.
Kolem 13h jsem vysummil (cca 3 summony), pak jsem již summony nekouzlil.
Od 17h do ted mi nejde vysummit ani jeden summon.
Magery 98, EI, AL atd. 50...
Tak nevím co s tím :)

Edit: Pořád nejede, ale už vím že je to normální :P
Naposledy upravil(a) Rob Roy dne 25.04.2007 17:24:51, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět