Rrevize summonu 2. fáze

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Lombardin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lombardin »

Korgan píše:
Rixx píše:
Breezeway píše:Edit .. schvalně jsem to zkusila a pofizzovala všech 6 sumu ... TO SI DĚLÁTE SNAD SRANDU NE ???? :evil: :evil: :evil:

eDIT 2: u maga pauza cca 3 minuty
Na druhou stranu jak často se ti stane, že (zvlášť u mága) pofizzuješ všech 6 summů? U ranga je to víc možný, ale dá se to.
Staci 6 krat prokleti od maltezaka a myslim ze cela skupina uz nema co carovat:pp
muzou udelat zed a pockat 5 minut:)))))))
Rixx
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rixx »

Triglav píše:Harvest to pro šikovného hráče taktéž neomezilo, možná jen u klerika. To je však mimo jiné žádoucí a podle toho co tu na tomhle fóru hráči píšou, klerik už beztak o možnost harvestu dávno přišel. Navíc se nyní může uvažovat o opětovném posílení jeho summonů.
Myslím si, že posílení clerikovo summonů na jejich úroveň před první revizí (alespoň :p ) by nebylo od věci.
Ach jo..
Teď už dvakrát: Ach jo, ach jo..
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Lombardin píše:taky mi to prijde trosku ulitlý, vemte si caruju a kazdej sum mi bere urcitou cast mozkove kapacity cize dokazu ovladat jen urcite mnzostvi...ja ho fiznu = nevycaruju, to znamena misto v hlave mi nebere, a i kdyby tu byla potreba naka doba na "zotaveni se" po neuspesnem pokusu, podleme by nemela byt tak dlouha...takovych 10-20 vterin by melo stacit:) i tak to bude silene...no zitra pisnu postrehy z jeskyne:)
Jako carodej si pro kazdeho zamysleneho sumika vyclenis misto misto v makovici potrebne na jeho vyvolani. Vyvolavas zle, silne a nebezpecne monstra, coz je tak namahava prace, ze holt chvili trva nez se z toho zotavis a dokazes si udelat misto pro noveho:) I kdyz se vyvolani nepovede, tak priprava, co mu predchazela byla stejne narocna, jako kdyby se pomocnik povedl.

(Proste garbage_collector fantazy postavam v hlavach nefunguje zrovna optimalne:))
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Lombardin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lombardin »

Stillwater píše:
Jako carodej si pro kazdeho zamysleneho sumika vyclenis misto misto v makovici potrebne na jeho vyvolani. Vyvolavas zle, silne a nebezpecne monstra, coz je tak namahava prace, ze holt chvili trva nez se z toho zotavis a dokazes si udelat misto pro noveho:) I kdyz se vyvolani nepovede, tak priprava, co mu predchazela byla stejne narocna, jako kdyby se pomocnik povedl.

(Proste garbage_collector fantazy postavam v hlavach nefunguje zrovna optimalne:))
de o to ze misto v kebuli musis mit i kdyz mas sest sumu ( chodis, dychas a tak) cize ja jako mag pouziji tuhle cast mozkove kapacity (prirovnejme to treba k ramce) k tomu abych mohl suma vykouzlit, pokud se to povede presunu jeho ovladani do jine casti pameti (hard disk), pokud se to nepovede chvili mi bude trvat se z toho neuspechu "zotavit" ale jako zkuseny mag to nemuze byt tezke - preci jen neco uz nasumil a na neuspechy je zvykly - nerikam ze to ma byt bez pauzy ale opravdu jen nejake minimalni
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Je nejaka sanca ze tych sumov vratite spat ako boli? ci mozem aspon dufat...
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Samozřejmě, že pokud nám bude stávající systém bugovat či se vyskytnou neočekávané chybky, které nebudeme moci opravit, tak se vrátíme ke starému systému a pokusíme se to vyřešit jinak. Prozatím však vše až na pár drobností funguje tak jak má.

Dlouhé savy s tím nemají nic společného, jde zřejmě o HW závadu a intenzivně pracujeme na jejím opravení. Během tohoto týdne se nám ji snad podaří definitivně odstranit.
Naposledy upravil(a) Sofia dne 25 dub 2007 14:14, celkem upraveno 1 x.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Taky mě to nějak zlobí: potom co mi párkrát fizzlo se mi podařilo vyčarovat 2 koně a nešlo víc, zatímco předtím se mi podařilo vyčarovat 4 koně. na další pokus jenom tři. Doufám že to nezáleží na nějaké množině "max summonů vykouzlených hráči"

Edit: poprvé po restartu před savem se mi podařilo udělat čtyři summony, a po restartu mi teď jdou jen tři. Byla po pádu Sphery nějaká změna?
Naposledy upravil(a) Papez dne 25 dub 2007 14:30, celkem upraveno 2 x.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Jen tak jsem zkoušel čarovat koně a dát "all stay". Dostal jsem se k tomu že mi šly vyčarovat jen dva summony a v jednu chvíli dokonce jeden. To už je doufám bug. :D

Celkem to zlobí, nepočítá to dispel a teď jsem se dostal na rekord max jeden summon. Nepomohl ani relog, jinak pokusy jsem dělal s postavou mag Stistko ( ID=0x001C8967) . Chvlku si s tím hrajte, hlavně kdo máte dispel, jestli nenarazíte na podobné problémy.
Naposledy upravil(a) Papez dne 25 dub 2007 14:44, celkem upraveno 1 x.
Lombardin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lombardin »

jak sem psal drive, revize si myslim je fajn a bude uzitecna, s tim fizovanim sumu a pote nemoznosti nakouzlit dlasiho je IMHO opravdu smrt v nekterych situacich....
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Sem spokojenej ... 10 demilichu je porad dost :P
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Brumik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brumik »

Ja hlavne nepochopim i to, ze kdyz nekde zapomenu sumy, tak v dalsi mistnosti je proste nevycaruju a sem odepsanej. Proste kdekoli zapomenu sumy tak pak sem jinde v pr.. protoze nic nevycaruju. Ty sumy musim jako tahat sebou, nebo hazet vao, nekr treba ho ani nema, ten si je asi bud ortit po jednom, musim se ted s tim v dungu zatezovat abych nekde nejakyho nezapomnel? Tohle je trosku postaveny na hlavu.
Lombardin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lombardin »

Brumik píše:Ja hlavne nepochopim i to, ze kdyz nekde zapomenu sumy, tak v dalsi mistnosti je proste nevycaruju a sem odepsanej. Proste kdekoli zapomenu sumy tak pak sem jinde v pr.. protoze nic nevycaruju. Ty sumy musim jako tahat sebou, nebo hazet vao, nekr treba ho ani nema, ten si je asi bud ortit po jednom, musim se ted s tim v dungu zatezovat abych nekde nejakyho nezapomnel? Tohle je trosku postaveny na hlavu.
tohle treba chapu....ber to tak ze si mag a proste ani ti nejlepsi nemuzou ovladat neomezene mnozstvi priserek....no sumy ti beztak npereziji, a kdyz tak max jeden dva.....a ty bud ortnes nebo je naka dmg umlati na dve rany...toto bych vubec neresil
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Brumik píše:Ja hlavne nepochopim i to, ze kdyz nekde zapomenu sumy, tak v dalsi mistnosti je proste nevycaruju a sem odepsanej. Proste kdekoli zapomenu sumy tak pak sem jinde v pr.. protoze nic nevycaruju. Ty sumy musim jako tahat sebou, nebo hazet vao, nekr treba ho ani nema, ten si je asi bud ortit po jednom, musim se ted s tim v dungu zatezovat abych nekde nejakyho nezapomnel? Tohle je trosku postaveny na hlavu.
ok .. poraď .. jak chces omezeni summu resit jinak ? umis to napsat tak, aby to pocitalo jen ty sumy, ktere mas zrovna u sebe a ty ve vedlejsi mistnosti ne ?
Nexios
Brumik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brumik »

Lombardin píše:
tohle treba chapu....ber to tak ze si mag a proste ani ti nejlepsi nemuzou ovladat neomezene mnozstvi priserek....no sumy ti beztak npereziji, a kdyz tak max jeden dva.....a ty bud ortnes nebo je naka dmg umlati na dve rany...toto bych vubec neresil
A myslis ze zbudou jen sumy po magovi? Dung chodi vic povolani co sumi ne? Takze dmg zabije tak dva hady, jednoho spirita, dva medvedy, jednoho skel wara, na to bude casu jeeje :p
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Tak teď už nemůžu žádný summon. Asi to dělá problémy když nějaký fizzne, a započítá se jako úspěšný.
Brumik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brumik »

Lombardin píše:
A myslis ze do dungu chodi jen jedno povolani co sumi? Tak dmg pak zabije tak dva hadky, jednoho spirita, dva medvedy, jednoho skel wara. No na to bude v dungu casu jeeeje :p
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

Chcel by som podotknut, len take info Rano som dal 3 Sumonov, predtym 2 fizly, prisiel som po skole dal som 2 sumonov lebo 3 predym fizly, mozno sa mi to len zda ale ako tu niekto povedal ze sa mu za ranga podarilo vyvolat 5 sumonov tak do "Vyvolanych" sa pocitaju aj fiznuty :( ... mozno sa mylim

edit: tak je to potvrdene za necra som 1 vyvolal a 9 fizol a dalsi uz nesiel :((
Naposledy upravil(a) Dante dne 25 dub 2007 14:58, celkem upraveno 1 x.
Lombardin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lombardin »

Brumik píše: A myslis ze do dungu chodi jen jedno povolani co sumi? Tak dmg pak zabije tak dva hadky, jednoho spirita, dva medvedy, jednoho skel wara. No na to bude v dungu casu jeeeje :p
v tom pripade chodi do dungu i klerik, ktery si veme vice regu a hold se bude hazet VAO, uz vidim tu situaci pred kopem branou ddolu jak nekr rve aaaa zustali mi tu sumy:) hihi
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Já teda nevim, ale kolik sumů máš v jednu chvíli vykouzlených? 10? v každé místnosti v dungeonu kouzlíš a doplňuješ na 10 summonů? imho ne. Za negra ti bohatě stačí dva tři sumy, a ty ortneš po jednom...
Lombardin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lombardin »

Dante píše:Chcel by som podotknut, len take info Rano som dal 3 Sumonov, predtym 2 fizly, prisiel som po skole dal som 2 sumonov lebo 3 predym fizly, mozno sa mi to len zda ale ako tu niekto povedal ze sa mu za ranga podarilo vyvolat 5 sumonov tak do "Vyvolanych" sa pocitaju aj fiznuty :( ... mozno sa mylim
jop zapocitavaj se do toho i fizle sumy....precti si diskuzy od zacatku
Odpovědět