Rrevize summonu 2. fáze
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
-
- Inkless
- Bydliště: Vychodna jaskyna severneho horskeho ubocia juhozapadne od Trinsicu
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som bol aspon za ten all kill ted uz by to bola len futurka ne 20 sumov jednym tahom(nekrov neratam) Takemu rangovi na tie 2 medvede by sa to siklo.Enquea píše:Heh tak trosku jsem cekal ze s timhle krokem se zavede funkcnost all killu a vraceni all releasu ... ale bohuzel upravy k lepsimu se na tomhle serveru asi nedelaji
Taky je dost nedomysleny, ze kdy mi zustanou v dungu v jine mistnosti sumy, tak je v dalsi nevykouzlim a budu muset cekat az tam zmizi,hmm.
Naposledy upravil(a) Brumik dne 24.04.2007 22:54:28, celkem upraveno 1 x.
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to neviem moze to byt v inskripte campingu a lumberjacku lebo stale sumim za maga len 5Crogenius píše:Jelikoz je pod revizi podepsanej vicemene Trigrav a myslim ze se na nej ma i obracet tak je jasny, ze ma svoji zalibu v ne rychlokvaskovejch postavach, takze to bude na mnoha zajimavych skillech jak ho znam:p

All kill funguje (resp. nefunguje) na DP přesně tak jak má. Změna nejen že neni možná, ale navíc je i nežádoucí.
Zavedení all release se plánovalo a nic se na tom nemění. Je to jen o něco komplikovanější a tak se to nejspíše bude řešit NB itemem (podobně jako Pet Leash), pomocí kterého půjde velmi efektivně likvidovat své vlastní summony. Item už je i nascriptěný, ale ještě u něj něco zvažujeme a do hry bude přidán nejspíš formou questu.
Zavedení all release se plánovalo a nic se na tom nemění. Je to jen o něco komplikovanější a tak se to nejspíše bude řešit NB itemem (podobně jako Pet Leash), pomocí kterého půjde velmi efektivně likvidovat své vlastní summony. Item už je i nascriptěný, ale ještě u něj něco zvažujeme a do hry bude přidán nejspíš formou questu.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
a co treba v "sile" summona? treba jinych summu vykouzlis vic...Pain píše:Aha tak to neviem moze to byt v inskripte campingu a lumberjacku lebo stale sumim za maga len 5
Edit: tak ja 6 hadic vykouzlim v pohode
Naposledy upravil(a) Patejl dne 24.04.2007 22:57:53, celkem upraveno 1 x.
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Sumil som kone...Jedine ze silnejsich viac ale to by bolo celkom nelogicke vzhladom na to ze tu chcu stazovat veci a ne zlahcovat:)Patejl píše:a co treba v "sile" summona? treba jinych summu vykouzlis vic...Pain píše:Aha tak to neviem moze to byt v inskripte campingu a lumberjacku lebo stale sumim za maga len 5
EDIT:no tak hadic dam tez 6 ale koni len 5 hmm divne nake antilag opatrenie asi:)
skoušela jsem s nahým magem demony a taky 6Patejl píše:Edit: tak ja 6 hadic vykouzlim v pohode
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ukaz mi trubku co dispeluje summy kdykoli jde jinam..Hunter píše:vis o tom, ze mag ma dispel ?Brumik píše:Taky je dost nedomysleny, ze kdy mi zustanou v dungu v jine mistnosti sumy, tak je v dalsi nevykouzlim a budu muset cekat az tam zmizi,hmm.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
JJ taky jsem myslel že dostaneme ke klerikovi jen pětBreezeway píše:Mag mgr 100-120 6x
Cler mgr 90 6x

Jinak nevím co jste čekali ale tak nějak jsem tohle přesně čekal a není to nic překvapujícího ... hrál jsem zatím nekra, klera, ranga a nikdy jsem nepotřeboval nutně více sumů než bylo teď nastaveno až na jednu ale velmi specifickou situaci kdy bych se bez hodně sumů fakt hodně bál

Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jj ted bude bohuzelHunter píše:ukaz mi trubku, co je od ted nebude dispelovat ;PErik Nighelt píše:ukaz mi trubku co dispeluje summy kdykoli jde jinam..

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
když myslíšWilson píše:snad 90 - 110 ?Gil-Galad píše:navíc proč tam nenapíšeš taky že clerik 90-120 mgr?

Edit:
Triglav psal ze an ortovat se bude pomoci NB itemu like vodítko.Erik Nighelt píše:jj ted bude bohuzeldalsi mana navic..
Naposledy upravil(a) Gil-Galad dne 24.04.2007 23:10:50, celkem upraveno 1 x.
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica