Jak napsat *, ale neodeslat na server?
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jak napsat *, ale neodeslat na server?
Čus.
Chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nějaký příkaz ( obdoba "uo.type"), kterým by se dal napsat text do okna klienta aniž by ho odeslal na server ( jako nezmáčknout enter :p ).
Dík.-)
Chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nějaký příkaz ( obdoba "uo.type"), kterým by se dal napsat text do okna klienta aniž by ho odeslal na server ( jako nezmáčknout enter :p ).
Dík.-)
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
uo.print
Edit Aha, blbost, až pozdě mi došlo, co chceš.
Edit Aha, blbost, až pozdě mi došlo, co chceš.
Naposledy upravil(a) Dondor dne 16.04.2007 00:04:01, celkem upraveno 1 x.
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Drakulia
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Hmm tak to ma potom napada este jedno riesenieCpt.Rookie píše:Tak přesně tohle nemyslel. Chtěl, aby se to napsalo normálně na řádek, kam píšeš text, ale aby to zůstalo napsáno a neodeslalo se to.
Kód: Vybrat vše
var temp = ""
uo.textopen()
uo.textclear()
.
.
.
temp = temp + "fraza ktora sa ma ulozit"
.
.
.
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Asi to pořád vysvětluju blbě. Nuž. Jde o to, že človíček má prázdný řádek, do kterého píše. Když spustí určitý script, tak chce, aby mu to do toho řádku (do kterého normálně píše obyčejný text... třeba "Nazdar Karle!") napsalo nějaký text (například "Nazdar "), neodeslalo se to (což vylučuje fce uo.say(), uo.msg()), on za tento text mohl dopsat "Karle!" a až poté zmáčknout ENTER a odeslat na server. Jasnější?Drakulia píše:Jedine to ze to budes mat v Text subore(ako ked das na nieco ,info tak ti vyskoci take okno ze text...Kód: Vybrat vše
...
post++;
- Drakulia
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Jo.Cpt.Rookie píše:Asi to pořád vysvětluju blbě. Nuž. Jde o to, že človíček má prázdný řádek, do kterého píše. Když spustí určitý script, tak chce, aby mu to do toho řádku (do kterého normálně píše obyčejný text... třeba "Nazdar Karle!") napsalo nějaký text (například "Nazdar "), neodeslalo se to (což vylučuje fce uo.say(), uo.msg()), on za tento text mohl dopsat "Karle!" a až poté zmáčknout ENTER a odeslat na server. Jasnější?
Tak to pochybujem, ale teoreticky by dalo sa spravit to, ze on by napisal nieco do riadku(v tomto pripade "Karle") a script by to prepisal pred tym ako to posle. Hovorim teoreticky
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Drakulia
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Skor som premyslal nad Uo.Press, cize podla toho co stlacis to zapise do nejakeho tempu... ale to by bolo asi na dlho a na veeela veeela riadkovCpt.Rookie píše:I teorie musí být na něčem založena. Ta tvoje není. uo.say() bude psát za text, uo.msg() bude napsaný text ignorovat.
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Přesně tenhle princip jsem měl na mysliCpt.Rookie píše:Asi to pořád vysvětluju blbě. Nuž. Jde o to, že človíček má prázdný řádek, do kterého píše. Když spustí určitý script, tak chce, aby mu to do toho řádku (do kterého normálně píše obyčejný text... třeba "Nazdar Karle!") napsalo nějaký text (například "Nazdar "), neodeslalo se to (což vylučuje fce uo.say(), uo.msg()), on za tento text mohl dopsat "Karle!" a až poté zmáčknout ENTER a odeslat na server. Jasnější?

...a tohle ( pokud se správně domnívám, že se jedná o funkci, která se používá např. pro chodící skripty - mačkání šipek ), by snad mohlo být onoDrakulia píše:Skor som premyslal nad Uo.Press, cize podla toho co stlacis to zapise do nejakeho tempu... ale to by bolo asi na dlho a na veeela veeela riadkov

[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
- Drakulia
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Uz nehraj radsej totu dotu bo uz to s tebou vyzera zleWizzy píše:pres dotakeye by to mohlo jit

Jo cez ten press to nejde , som to teraz skusal. Som myslel na prikaz nieco ako je v pascale: repeat until keypressed
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No, jsem línej, tak na nakupování používám tohle - ale je to s klikem myši
A protože jsem ještě línější, tak:
Možná to využiješ, nějak žádný jiný příkaz na text do console nevidím ani v asm... Pokud je to jen na pozdravy a jiný jednoduchý věci...

sub MyBuy()
UO.Print("Od koho nakupovat?")
AddObj("vendor")
UO.Msg(UO.GetName("vendor")+" buy")
end sub
Sub addObj(obj)
UO.Set("quiet",1) ;hlasky co je co, si nastav v makru...
UO.addObject(obj)
while UO.targeting()
wait(100)
wend
UO.Set("quiet",0)
end sub
podpis v rozporu s pravidly fora :D
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
-
- Inkless