Sraz u rybnika na konci prazdnin - odmeknuta cast.

Záležitosti hráčské komunity (srazy, IRC a podobně)
Aldeigjuborg
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aldeigjuborg »

Piscot píše:jde přece o alkohol
...tak já asi taky přijedu :oops:
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Piscot píše:Tak Carol zamluv nějakou menší ... no, větší ... vilku pro Brotherhood, beztak zase bude hojná účast...jde přece o alkohol nebo ne ? :idea:
Vilku? Nono... já chci soukromý pokoj ! Protože jestli dojedou Regis a spol. a Joe se namete jak minule, tak je na pokoji fakt nechci ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

nějakej srazík??a kde jsou nejake info?vyčetl sem jen že to pořáda Carolyn a je to v nejakych chatkach :P
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

urcite nejedu.
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Erik Nighelt píše:nějakej srazík??a kde jsou nejake info?vyčetl sem jen že to pořáda Carolyn a je to v nejakych chatkach :P
Šmarjá, chlape... asi o topik vedle, ale je zamknutý, aby ty informace byly přehledné a na jednom místě, odtržené od všeho toho posthantu, na který se místo udělalo tu... ale jak se tak koukám, tak spousta lidí asi ten topik nenajde ^^
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Carolyn píše:
Erik Nighelt píše:nějakej srazík??a kde jsou nejake info?vyčetl sem jen že to pořáda Carolyn a je to v nejakych chatkach :P
Šmarjá, chlape... asi o topik vedle, ale je zamknutý, aby ty informace byly přehledné a na jednom místě, odtržené od všeho toho posthantu, na který se místo udělalo tu... ale jak se tak koukám, tak spousta lidí asi ten topik nenajde ^^
nevim no hystericky si narikala, ze se ti tamten topik aspamuje, ale nikdy sem si nevsim, ze by se ten prvni post posouval nekam do stredu "diskuze" kde by nesel najit no. Ale proste chtelas to takhle tak at si kazdej nejdriv zjisti prectenim postuhuntu o co jde, a ze existuje nakej duplicitni zahrabanej loklej nekde uplne dole topic :p
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Acarus píše:nevim no hystericky si narikala, ze se ti tamten topik aspamuje, ale nikdy sem si nevsim, ze by se ten prvni post posouval nekam do stredu "diskuze" kde by nesel najit no. Ale proste chtelas to takhle tak at si kazdej nejdriv zjisti prectenim postuhuntu o co jde, a ze existuje nakej duplicitni zahrabanej loklej nekde uplne dole topic :p
twe... jenže minule... to bylo... "a kde najdu jako nějaké info? se mi nechce číst všechny ty stránky" ... tak jsem to tentokrát udělala takhle... a ejhle... má s tím problém asi ta druhá polovina, co si minule nestěžovala. ^^
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Carolyn píše:
Acarus píše:nevim no hystericky si narikala, ze se ti tamten topik aspamuje, ale nikdy sem si nevsim, ze by se ten prvni post posouval nekam do stredu "diskuze" kde by nesel najit no. Ale proste chtelas to takhle tak at si kazdej nejdriv zjisti prectenim postuhuntu o co jde, a ze existuje nakej duplicitni zahrabanej loklej nekde uplne dole topic :p
twe... jenže minule... to bylo... "a kde najdu jako nějaké info? se mi nechce číst všechny ty stránky" ... tak jsem to tentokrát udělala takhle... a ejhle... má s tím problém asi ta druhá polovina, co si minule nestěžovala. ^^
to je fakt desnej problem si to najit v prave a jedinem prvnim postu no, kterej se hleda temer nejhur ze vsech tech postu no.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

*jde hledat to lock* ono koukat na lockovany posty v pokecu je trochu blbost:)) ja se rad vyajdřuju :D a lock?na co mi to je??.)
edit:ook soory ne v pokecu v mimoherních aktivitách -ale je to stejnej posthunt:D
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Acarus píše: to je fakt desnej problem si to najit v prave a jedinem prvnim postu no, kterej se hleda temer nejhur ze vsech tech postu no.
no mně to nevysvětluj, já tam ty základní informace normálně hledám... ^^
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

nerad vsem kazim radost, ale vzhledem k okolnostem tam teda nakonec budu .. a to primo urcite :(
Nexios
Aldeigjuborg
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aldeigjuborg »

:(
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jestli tam chcete videt svy kamarady, idoly a ja nevim koho(i kdyz ja bych vedel), tak jim o te akci reknete, jestli je to takovej problem ziskat info
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Hunter píše:nerad vsem kazim radost, ale vzhledem k okolnostem tam teda nakonec budu .. a to primo urcite :(
To je škoda :? A nemohl by sis to nějak zařídit? :shock:
Odpovědět