...tak já asi taky přijeduPiscot píše:jde přece o alkohol
Sraz u rybnika na konci prazdnin - odmeknuta cast.
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Vilku? Nono... já chci soukromý pokoj ! Protože jestli dojedou Regis a spol. a Joe se namete jak minule, tak je na pokoji fakt nechci ^^Piscot píše:Tak Carol zamluv nějakou menší ... no, větší ... vilku pro Brotherhood, beztak zase bude hojná účast...jde přece o alkohol nebo ne ?
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nějakej srazík??a kde jsou nejake info?vyčetl sem jen že to pořáda Carolyn a je to v nejakych chatkach
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Šmarjá, chlape... asi o topik vedle, ale je zamknutý, aby ty informace byly přehledné a na jednom místě, odtržené od všeho toho posthantu, na který se místo udělalo tu... ale jak se tak koukám, tak spousta lidí asi ten topik nenajde ^^Erik Nighelt píše:nějakej srazík??a kde jsou nejake info?vyčetl sem jen že to pořáda Carolyn a je to v nejakych chatkach
nevim no hystericky si narikala, ze se ti tamten topik aspamuje, ale nikdy sem si nevsim, ze by se ten prvni post posouval nekam do stredu "diskuze" kde by nesel najit no. Ale proste chtelas to takhle tak at si kazdej nejdriv zjisti prectenim postuhuntu o co jde, a ze existuje nakej duplicitni zahrabanej loklej nekde uplne dole topic :pCarolyn píše:Šmarjá, chlape... asi o topik vedle, ale je zamknutý, aby ty informace byly přehledné a na jednom místě, odtržené od všeho toho posthantu, na který se místo udělalo tu... ale jak se tak koukám, tak spousta lidí asi ten topik nenajde ^^Erik Nighelt píše:nějakej srazík??a kde jsou nejake info?vyčetl sem jen že to pořáda Carolyn a je to v nejakych chatkach
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
twe... jenže minule... to bylo... "a kde najdu jako nějaké info? se mi nechce číst všechny ty stránky" ... tak jsem to tentokrát udělala takhle... a ejhle... má s tím problém asi ta druhá polovina, co si minule nestěžovala. ^^Acarus píše:nevim no hystericky si narikala, ze se ti tamten topik aspamuje, ale nikdy sem si nevsim, ze by se ten prvni post posouval nekam do stredu "diskuze" kde by nesel najit no. Ale proste chtelas to takhle tak at si kazdej nejdriv zjisti prectenim postuhuntu o co jde, a ze existuje nakej duplicitni zahrabanej loklej nekde uplne dole topic :p
to je fakt desnej problem si to najit v prave a jedinem prvnim postu no, kterej se hleda temer nejhur ze vsech tech postu no.Carolyn píše:twe... jenže minule... to bylo... "a kde najdu jako nějaké info? se mi nechce číst všechny ty stránky" ... tak jsem to tentokrát udělala takhle... a ejhle... má s tím problém asi ta druhá polovina, co si minule nestěžovala. ^^Acarus píše:nevim no hystericky si narikala, ze se ti tamten topik aspamuje, ale nikdy sem si nevsim, ze by se ten prvni post posouval nekam do stredu "diskuze" kde by nesel najit no. Ale proste chtelas to takhle tak at si kazdej nejdriv zjisti prectenim postuhuntu o co jde, a ze existuje nakej duplicitni zahrabanej loklej nekde uplne dole topic :p
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
*jde hledat to lock* ono koukat na lockovany posty v pokecu je trochu blbost:)) ja se rad vyajdřuju a lock?na co mi to je??.)
edit:ook soory ne v pokecu v mimoherních aktivitách -ale je to stejnej posthunt:D
edit:ook soory ne v pokecu v mimoherních aktivitách -ale je to stejnej posthunt:D
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
no mně to nevysvětluj, já tam ty základní informace normálně hledám... ^^Acarus píše: to je fakt desnej problem si to najit v prave a jedinem prvnim postu no, kterej se hleda temer nejhur ze vsech tech postu no.
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele: