Nevite nekdo co s tim?
Nebo mi prosim aspon poslete odkaz na stazeni jineho yoko injektona, ktereho pouzivate vy.
Dekuji
Pokial viem tak Yoko samo od seba nic nezapne.Tommy píše:Neni to třeba nějakej ubah autoload script ? Ktery neco zapne
Zkus si zatrhnout v záložce "Main" políčko "Autoload" a do Autoload.sc prdni třebaDrakulia píše:Pokial viem tak Yoko samo od seba nic nezapne.
Kód: Vybrat vše
sub autoload()### možná velký A, nvm
uo.msg("afdgasdafgsd")
end sub
Prosim ake yoko to sakra pouzivas?Carda píše:...a při lognutí by ti to mělo napsat "afdgasdafgsd" :p
A koho jsi to zpravila?Leslie píše:Dekuji uz sem to nejak zpravila
Takze, Ked si zaskrtnem v Main autostart a v scripte autoload.sc mam sub s nazvom autostart tak sa mi spusti sam od seba? alebo to musi byt script autostart.sc ?Carda píše:Srry, autostart (i skript musí bejt autostart)
Ssoubor autoload.sc a skript sub autostart()Drakulia píše:Takze, Ked si zaskrtnem v Main autostart a v scripte autoload.sc mam sub s nazvom autostart tak sa mi spusti sam od seba? alebo to musi byt script autostart.sc ?
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Ahoj,stava se mi to same ,jenomze i v PvM a je to opravdu dost na prd.Uz vis co s tim ?Diky za kazdou radu vsem.Miky Mora píše:Zdravim, mám taky takový problém..
Neustále mi laguje klient. Prostě běhám běhám a najednou se mi to úplně zblázní, začne se to hrozně sekat, včetně myši, pomůže jen relognout, což v případě zběsilého pvp není zrovna moc ideální..Nevíte někdo co s tím?
Jen upozorňuju,že PC na to abych dostatečně rozjel UO mám..