Kód: Vybrat vše
13.03.2007 23:10:07 - Triglav
- Při vstupu do světa bude každé postavě automaticky přidělen Quest Book.

Něco ke čtení by tam bát mohlo mno, dyž už je to ta knížka :p
13.03.2007 23:10:07 - Triglav
- Při vstupu do světa bude každé postavě automaticky přidělen Quest Book.
To není cvičiště, ale NB room - rozcestník.Borondir píše:NB cvičiště je společný, protože my (hraničáři) ho tam máme takyPapez píše:Můžu vědět co dělá Lojziccin Otec na Nb cvičišti mágů, když tohle není quest pro mága?
jestli je to ten v serpents hold, tak je asi vadnej... pokud to on je, tak podrobnosti dodam PMkou nebo na ICQ...Anansi píše:Zprovoznil jsem další dva questíky - hašení draka (všichni) a psí útulek (rangové)
To řekni panu Papezovi.Yoshua píše:To není cvičiště, ale NB room - rozcestník.
Cvičiště byla přece zrušena...
Slusny clovek mluvi slusne a zdrovire zdravi.
Asi anoHugo II. píše:Mam takovou mensi pripominku ke knizce slusneho chovani na Gallante quest. Je tam napsanoA podle meho nazoru by tam melo byt zdvorile ne?Kód: Vybrat vše
Slusny clovek mluvi slusne a zdrovire zdravi.
tak to mě asi nemá rád:( za mnou jde prostě jen kus a pak se na jednom fleku rozhodne že si pujde jinam a umře..Carda píše:Zkoušeno teďka, funguje to normálně :p
ne..jdu dycky kosuek pred nej a pockam az me dobehne...po čtvrte sem to zkousel krok po kroku a zase nic..asi me nema rad..Cardovi to pry funguje v pohode skousel to dvakrat..tak uz nwm..treba vymyslim nejakou fintu.. ale tak asi funguje uplne normalne jen ja sem nejakej divnej..Borondir píše:A neutekl jsi mu?Erik Nighelt píše:tak to mě asi nemá rád:( za mnou jde prostě jen kus a pak se na jednom fleku rozhodne že si pujde jinam a umře..