NB questy
NB questy
Tento topic by měl sloužit k oznámeních o nových nb questech a k reportování chyb.
Dnes jsem zprovoznil tři nové questíky: Carsiniho škatuli, nemocnou Lojzičku a žebráka na umření.
Známé chyby (aneb Anansiho úkolovníček - co je tady, bude opraveno):
[opraveno] Žebrák zlobí a občas se mu nechce vydávat odměny.
[opraveno] Lojziččin tatík pouští pouze paladiny, na kleriky zapomíná.
Dnes jsem zprovoznil tři nové questíky: Carsiniho škatuli, nemocnou Lojzičku a žebráka na umření.
Známé chyby (aneb Anansiho úkolovníček - co je tady, bude opraveno):
[opraveno] Žebrák zlobí a občas se mu nechce vydávat odměny.
[opraveno] Lojziččin tatík pouští pouze paladiny, na kleriky zapomíná.
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
To je Žebrák, on tu odměnu fakt nechce pustit
Zkoušeno dvakráte.
Questík jinak zábavný
Lojzička nalezena, tatíka zatím pohřešuji
Škoda že mi Lojzina neřekne co tam dělá nebo kde má tatínka.
Zkoušeno dvakráte.
Questík jinak zábavný
Lojzička nalezena, tatíka zatím pohřešuji
Škoda že mi Lojzina neřekne co tam dělá nebo kde má tatínka.
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
Prevazne v tom ze jejich splneni je velice snadne, tudiz jsou urceny pro zacinajici hrace coby rozjezd. Odmena je take uzpusobena potrebam zacinajicich hracu: spotrebak, +1cky apod. Taktez by nbiky mely nektere z nich seznamit se svetem, slusnym chovanim, hernimi mechanismy a podobne. Splnit je pokud vim muze kdokoliv (kdyz nejsou omezeny na nějaké povolání). To ovsem nevylucuje u dalsich questu moznost ze budou omezeny treba skillove/famove apod. Cilova skupina jsou proste nbici.Luxian píše:V cem se lisi nb kvest od normalnich? Muzou je delat i hraci kteri se nedostanou na cechovni cviciste? (jine oddeleni nb od ostatnich me nenapada)
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Já bych byl pro zachovat možnost plnění těchto questů i lidem co NB zdaleka nejsou.
Pro ty kdo si s tím dají tu práci to bude zpestření hry.
A myslím že vymýšlet extra questy pro NB a pak dalších X pro pokročilé je zbytečná práce (myšleno nových, ne stávajících).
Přece jen ne všechny questy co jsou uvedeny na webu může pokročilý hráč splnit sám.
Což mne tak napadlo, že to samozřejmě nevylučuje, aby byl i NB quest co bude vyžadovat kooperaci několika povolání.
Cílem je se zabavit a nikoli se obohacovat.
Ještě k tomu pokud NB questy jsou plnitelné pouze jednou.
Pro rejpaly: ano, ve dvou topicách jsem "remcal" nad odměnama za Gallante. Ale nikoli nad jejich hodnotou, ale nad jejich smyslem.
Pro ty kdo si s tím dají tu práci to bude zpestření hry.
A myslím že vymýšlet extra questy pro NB a pak dalších X pro pokročilé je zbytečná práce (myšleno nových, ne stávajících).
Přece jen ne všechny questy co jsou uvedeny na webu může pokročilý hráč splnit sám.
Což mne tak napadlo, že to samozřejmě nevylučuje, aby byl i NB quest co bude vyžadovat kooperaci několika povolání.
Cílem je se zabavit a nikoli se obohacovat.
Ještě k tomu pokud NB questy jsou plnitelné pouze jednou.
Pro rejpaly: ano, ve dvou topicách jsem "remcal" nad odměnama za Gallante. Ale nikoli nad jejich hodnotou, ale nad jejich smyslem.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mna docela zaujalo ako sa hraci postavili ku questu gallante. jednym slovom kemp. iste, zakazane to nieje a poviete si ked ho bavi tam cely den stat a cakat.... (snad ich to raz prestane bavit) ide ale o to ze tieto questy su primarne urcene nb. nemohli by teda nb dostat nejake specialne miesta na resp casti na splnenie questu? napada ma napr jasle pri tom prvom fire orcovi, v nb vespri na zaciatku ako je tlacitko k prvej miestnosti v ktorej je ghoul. pri tom tlacitku je nejaky skeleton ak sa dobre pamatam. mohlo by to byt aj tam...
(cisto navrh. nebite ma. plz ne )
(cisto navrh. nebite ma. plz ne )
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Gallante - pekny quest, srozumitelne zadany a clovek ho pochopi (narozdil od jinych questu). Odmena adekvatni (jsem magyne, takze -censored- a par -censored- mi prijde dobre).
Zebrak Yoba - az moc snadny, mozna by to chtelo delsi trasu, kdyz jsem ho plnila ja (misto asi nemuzu rict...), tak to byla otazka chvilky. Odmena za tu namahu v poradku, skoda ze to nejde splnit vicekrat :0).
Monsieur Carsini - v poradku quest, jenom mi neprijde adekvatni odmena, nebo spise by to chtelo neco jineho nez zase -censored-, to clovek dostane u zebraka, mozna nejakou robu nebo neco takoveho...
Zebrak Yoba - az moc snadny, mozna by to chtelo delsi trasu, kdyz jsem ho plnila ja (misto asi nemuzu rict...), tak to byla otazka chvilky. Odmena za tu namahu v poradku, skoda ze to nejde splnit vicekrat :0).
Monsieur Carsini - v poradku quest, jenom mi neprijde adekvatni odmena, nebo spise by to chtelo neco jineho nez zase -censored-, to clovek dostane u zebraka, mozna nejakou robu nebo neco takoveho...
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Bude. Normalne v ramci sekce Questy jako jsou skupiny questu podle povolani. Jen jaksi nemame pribehy, takze kdyby nekoho z vas nejaky hezky pribeh napadl, tak sem s nim.Carolyn píše:Malinkatý a úplně nepodstatný dotaz: Bude na webu spešl sekce s NB kvestíkama ? :]
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
- Yoshua
- Walking Scribbler
Report:
Na cílové pozici Žebráka je pak moc blízko vendora. Při požádání o odměnu se mi několikrát otevřelo vendor menu.
Nutno oslovit "zebrakovo jmeno" odmena.
Anebo posunout pozici vendora o něco dál, aby se navzájem nepletly dialogy.
Na cílové pozici Žebráka je pak moc blízko vendora. Při požádání o odměnu se mi několikrát otevřelo vendor menu.
Nutno oslovit "zebrakovo jmeno" odmena.
Anebo posunout pozici vendora o něco dál, aby se navzájem nepletly dialogy.
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Questy jsou to nádherný, avšak jsem narazil na problém s quest bookem.
Jak mnozí víte, průchodem do podzemí Fire se vám spálí všechny věci,
čili také i quest book. Když jsem však skočil ke kamenu,
abych si zajistil nový quest book, byl jsem zklamán.
Kámen mě nechtěl další quest book vydat.
Chtěl bych se vás teda zeptat: "Co včil??"
- Yoshua
- Walking Scribbler
Myslím že se to tu kdesi řešilo a řešením je "napiš si Page ve znení "Quest Book shorel ve Fire""Cemnotar píše:Questy jsou to nádherný, avšak jsem narazil na problém s quest bookem.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
pokud jsou kvesty pro nb vazane na kvestbook tak by mozna bylo vhodne aby je nova postava vykopana z dolu dostavala rovnou do vybavy.
Zaroven by bylo fajn kdyby se pri pokliku zobrazili kvesty ktere postava jiz dokoncila.
Samozrejme pokud tomu jiz tak neni u obou pripadu :p
Zaroven by bylo fajn kdyby se pri pokliku zobrazili kvesty ktere postava jiz dokoncila.
Samozrejme pokud tomu jiz tak neni u obou pripadu :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56