Pls poradíte mi? Nejde mi se přihlásit k serveru, kdyz spustim UO přes yoko. Vyhodí mi to tuhle hlášku:
Uo client performed an unrecoverable invalid operation Terminate ?
Postupoval jsem podle návodu na UO trick site.. IP adresu serveru mám dát jakou? Jako v souboru login.cfg z DP?
Už se to tu řešilo, ale i když jsem udělal, co tu radili, tak nic. Pls help.
mrkni jestli máš správně nastavenou a uloženou cestu do adresáře s yokem a ke klientu a ignition.cfg
a správně zvoleného klienta, i když podle té hlášky to spíš vypadá na verzi clienta...zkus stáhnout jinou
mrkni jestli máš správně nastavenou a uloženou cestu do adresáře s yokem a ke klientu a ignition.cfg
a správně zvoleného klienta, i když podle té hlášky to spíš vypadá na verzi clienta...zkus stáhnout jinou
To je stará ip, ne? Má tam bejt snad 82.208.28.203,2593
Piscot píše:Hmm, já to instaloval před sto lety, a pořád to na té ip funguje stejně.
Hmmm kamo , tak asi nie ...
Časom som zistil , že GM's DP 1 sú vlastne good ľudia len nemajú vždy dosť času na shard , čo je normálne vzhľadom k ich veku ... Škoda že som to zistil neskoro .
Btw , Acarus dík za rychlé vybavenie môjho nového acc .
-= Power Metal 4Ever =-
Piscot píše:Hmm, já to instaloval před sto lety, a pořád to na té ip funguje stejně.
Hmmm kamo , tak asi nie ...
Tak to zkus.
Skusal som to a ide to len cez IP 82.208.28.203,2593 , tak nefim
Časom som zistil , že GM's DP 1 sú vlastne good ľudia len nemajú vždy dosť času na shard , čo je normálne vzhľadom k ich veku ... Škoda že som to zistil neskoro .
Btw , Acarus dík za rychlé vybavenie môjho nového acc .
-= Power Metal 4Ever =-