Barva písma
- Borondir
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Barva písma
Mám problém s nastavením barvy písma, nastavit jde, ale po logoutu a následném vypnutí už zase nastavená není, co bych s tím měl dělat? (barvu nastavenou v options to ignoruje)
...adûn izindi batân tâidô ayadda: îdô kâtha batîna lôkhî...
Borondir ~ Hraničář
Reloaded
Borondir ~ Hraničář
Reloaded
- Borondir
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
já jméno accountu nepíšu, jméno a heslo mám uloženýDante píše:Problem byva v tom ze aj ked meno Acc pises - login LOgin LoGin login - tak vzdy je to ako keby iny login - ja som maval tento problem so skratkami
Borondir ~ Hraničář
Reloaded
Borondir ~ Hraničář
Reloaded
No, mě teda barva písma v Yoku nastavit taky nejde
Nebo spíš se to po ukončení UO neuloží, i když mačkám "Save" jak zběsilej.
Seš si jistej, že v UO v Options tu barvu písma nastavuješ na správným místě ??? Mě to taky nejdřív mátlo. Jednou je tam jakýsi "My text color" a to je nastavení na Chat, takže to není ono (je to přeposlední záložka vlevo). Pak je tam ještě v záložce co vypadá jak oko (druhá vpravo), a tam je Speech Color, a to je ta správná možnost (musíš v té záložce popojet trošku dolů). Na tu možnost klikneš, objeví se ti okýnko kde nastavíš tu barvu a zmáčkneš OK. Pak ještě musíš zmáčknout Apply a Okay a mělo by to jít

Seš si jistej, že v UO v Options tu barvu písma nastavuješ na správným místě ??? Mě to taky nejdřív mátlo. Jednou je tam jakýsi "My text color" a to je nastavení na Chat, takže to není ono (je to přeposlední záložka vlevo). Pak je tam ještě v záložce co vypadá jak oko (druhá vpravo), a tam je Speech Color, a to je ta správná možnost (musíš v té záložce popojet trošku dolů). Na tu možnost klikneš, objeví se ti okýnko kde nastavíš tu barvu a zmáčkneš OK. Pak ještě musíš zmáčknout Apply a Okay a mělo by to jít

http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
- Borondir
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
a co je prosímtě na mojí odpovědi neslušnýho? a btw co je na tvým jj přínosnýho, když sem vysvětlil, že mi to nefunguje, já nejsem tak blbej jak vypadám (kdyby si to náhodou chtěl někdo myslet)Lilith píše:jj,btw borondire,kdyz chces radu tak odpividej aspon slusne nebo se na tebe ostatni vyse*ouMole Two píše:Je tam takový kouzelný tlačítko s nápisem "SAVE".. skusil bych ho zmáčknout, pokud nepomůže tak nevim :/
Borondir ~ Hraničář
Reloaded
Borondir ~ Hraničář
Reloaded
Jako nechci rejpat, ale on opravdu odpovídá slušněLilith píše:jj,btw borondire,kdyz chces radu tak odpividej aspon slusne nebo se na tebe ostatni vyse*ouMole Two píše:Je tam takový kouzelný tlačítko s nápisem "SAVE".. skusil bych ho zmáčknout, pokud nepomůže tak nevim :/

http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
tiez by si sa mal trocha krotit lebo z nicoho si zacal spamovat na forum same blbosti do kazdeho si musi rypnut do kadeho topicu musis napisat nieco ...Lilith píše:jj,btw borondire,kdyz chces radu tak odpividej aspon slusne nebo se na tebe ostatni vyse*ouMole Two píše:Je tam takový kouzelný tlačítko s nápisem "SAVE".. skusil bych ho zmáčknout, pokud nepomůže tak nevim :/