Stain píše:
Ne Ashi prosim fotak ne:). No stejne by tam chybela Mara, ta si snad k nam ani nesedla:)
No, ale prochazela kolem sem tam, chvilku se zastavila, jo jednou si i sedla pak sla pryc, pak sem ju videl, jak mela Kirin mobil, a pak uz sem videl jenom spici siluetu za stolem
holt regise nepřepiješ
.....regise přepije v budějcích každá malá holka.tak tam taky mužete zajet.... tam když se sejde brotherhood tak už je to 7lidí:))
jinak....moc se omlouvám za nonbh a ghééé.....přijel jsem.bez mozku bez prachů..sedl jsem ke kompu a v 1hodinu v noci namlátil na net fotky na ktery jsem ani pořádně neviděl.když mi někdo řekne jak to upravit tak to upravim....
pletu si lidi...nefotim lba ,válim se pod stolem, kalim jak starej námořník, ale ...zkuste mě změnit:)) hele ten foták jsem vubec neměl brát. dostal jsem ho před 2ma tydnama k narozeninam.škoda že jsme ho hned po první fotce roztřískali a pak už se fotilo jen poslepu
Ash píše:
Jenom ty jo priste bych uvitel aspon jednu fotku LBA stolu, ne jenom jakousi polovicatou s komentarem nonBH, to me teda urazilo Bylo nas tam 5, to snad druha nejpocetnejsi guilda (BH ma holt monopol), tak bysme si snad napriste zaslouzili nejakou fotku spolecnou No asi zapracujem na tom a prinesem si vlastni fotak
DoHRu bylo taky pěěěěěěěět takze se o to ruhy msito asi podelime
Když realita může zničit sen, proč sen nemůže zničit realitu?
Stain píše:
Ne Ashi prosim fotak ne:). No stejne by tam chybela Mara, ta si snad k nam ani nesedla:)
No, ale prochazela kolem sem tam, chvilku se zastavila, jo jednou si i sedla pak sla pryc, pak sem ju videl, jak mela Kirin mobil, a pak uz sem videl jenom spici siluetu za stolem
holt regise nepřepiješ
No taak nepomlouvejte me porad Ja si to nepamatuju :p
Mara z Acoma píše:
nooo bylo to modre.. aspon myslim :p doufam ze ti to pomuze
klasika kdyz se zenske zeptas co to je za karu
jj
Bych se pánové, do tohoto tématu moc nepouštěl, nebo se ještě najde nějaká slečna, která vám dá vypracovat stostránkovou práci o modré! Protože není tenhle odstín je víc do zelena, zato tento spíš připomína nebeskou modř .... ( ony znaj a uměj popsat i barvy o kterých jsme vživotě neslyšeli, tak jako bacha :p )
Silence píše:
Bych se pánové, do tohoto tématu moc nepouštěl, nebo se ještě najde nějaká slečna, která vám dá vypracovat stostránkovou práci o modré! Protože není tenhle odstín je víc do zelena, zato tento spíš připomína nebeskou modř .... ( ony znaj a uměj popsat i barvy o kterých jsme vživotě neslyšeli, tak jako bacha :p )
To je sice pravda ze sou schopny popsat (hlavne pro me s narusenym barvocitem:P) neuveritelny mnozstvi barev, ale porad to neznamena ze by(az na par ojedinelych vyjimek) rozeznaly porsche od velorexu
Když realita může zničit sen, proč sen nemůže zničit realitu?
Ulter-Bes píše:Proč na každé fotce, kde jsem je popisek naznačující, že jsem pk !
Undertaker?
bože....
jo.......
ja psal co jsem si pamatoval......i když jsem si pamatoval blbě. ja jsem tam kua nejel jako nějakej fotograf.ten foták jsem našel náhodou.vubec neřešte popisy.........
proč pk?:)) dyt jsem se o tom s tebou bavil.nebo s někym......... a pak jsem řešil něco.....s někym...o něčem.......a pak jsem byl někde....a pak......neřešit.hele jestli vás ty fotky nebo popisky uráží tak ja to smažu.ale neni důvod kvůli tomu pořádat rozbroje nebo se nějak přít....
dyt šlo o to se ožrat a to jsme splnili. fotky jsou jen bonus
Trollhammaren píše: co já vím čím si atme vozí zadek
Ten vecer jsem tam mnel dve auta a vsechny pujcene ) Do 0:00 jsem mnel cervenu fabku a po 0:01 jsem byl modrym Roomstrem :p Ktery Mara a Nait malem znicily