posledních 5 stránekLizard píše:Ona byla řeč o nějaký bitce?Trollhammaren píše:já nejsem též žádnej killer ale téměř dva metry už něco dá kór kdybych se dostal ke své dřevárnické sekeře z dubové násady né sranda Lizi zbytečný se bít radši bych pokecalSchonny píše: Lizard neni uplna susinka, ale ani zadnej killer.
Brněnský vánoční sraz...?
- Trollhammaren
- Paper Elemental
YHBT. YHL. HAND.
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
- Lizard
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
A proč bych se s někým bil?Já nic nezačínámTrollhammaren píše:posledních 5 stránekLizard píše:Ona byla řeč o nějaký bitce?Trollhammaren píše: já nejsem též žádnej killer ale téměř dva metry už něco dá kór kdybych se dostal ke své dřevárnické sekeře z dubové násady né sranda Lizi zbytečný se bít radši bych pokecal
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
- Trollhammaren
- Paper Elemental
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jo fotky fakt mazec, mylsim ze Mara jako Kire nedela zas ostudu, to ne Navic jak sem tak uvazoval, tak na te fotce je mozna i mych par vlasu, jestli sem tam zrovna sedel tak tam mam kousicek hlavy, primo pod Marou, hec Jinak postradam jakoukoliv svoji rozumnou fotku, fotka s komentarem Gheee, to jako sem ja, ale podoba to neni moc verohodna
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
-
- Misspelling Chicken
)kdo je stain?:))) hele ja vás lidi fakt neznám....nepamatuju si ani jak jsem se tam dostal ani jak jsem se dostal domu....nebo co jsem kalil.nepamatuju si proč jsme dali skleničkovou bitvu......takže jmena musí bejt zákonnitě blbě.....Stain píše:Andymu jsem vysvetloval, ze je fotak na srazu zlo, behem toho pokecu, stihl vyfotit vsechny u stolu a nekteri o tom ani nevedeli:))). Ale ja tam stihl dat ruku:))Carolyn píše:Komentáře udělal Andy parádní, těm jsem se smála snad nejvíc :]
jediny co si pamatuju bylo jak jsem si roztřískal nos o šipko-terčo-automat...kterej mi způsobil hodinový krvácení z držky a nosu.
- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
V poho, ja se moc nepredstavoval, obesel jsem jen znamy tvare z Jedovnic a parkrat se s nekym zakecal na baru.Undertaker píše:)kdo je stain?:))) hele ja vás lidi fakt neznám....nepamatuju si ani jak jsem se tam dostal ani jak jsem se dostal domu....nebo co jsem kalil.nepamatuju si proč jsme dali skleničkovou bitvu......takže jmena musí bejt zákonnitě blbě.....
jediny co si pamatuju bylo jak jsem si roztřískal nos o šipko-terčo-automat...kterej mi způsobil hodinový krvácení z držky a nosu.
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
- Shart
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Ze strachu ??? .Tak ási jo, když to říkáš .Trollhammaren píše:
no já nevím kdo se tam ze strachu ani neukázal
navíc nebyl si tam tak do toho nekecej a vysmaž jak už řekl piškot
Měl bys zajít zase za svým psychiatrem, ať ti dá nějaký prášky na zklidnění, zase se vymykáš kontrole
Zakomplexovanej ubohej malej smrad- Piscot mě odhalil :(
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
jo no, ale bacha, ted ta posledni fotka, tam dal zas gheee, ale to uz ja nejsemCarolyn píše:Komentáře udělal Andy parádní, těm jsem se smála snad nejvíc :]Stain píše:edit:tomu komentari, ne Ashovi, ikdyz tam ten vyraz je genialni:)
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
- Trollhammaren
- Paper Elemental
- Shart
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Oooooo, ale teď jsi byl sprostý ..Že tě huba nebolí, nebo spíš prsty teda .Víš Trolle, já si z tebe jen dělám srandu, bereš to moc vážně.Samozřejmě, že jsi zcela normální, jak dokazujou tvoje inteligentí a všemi uznávané příspěvky.Snad tě to nějak neurazilo...Trollhammaren píše:nechcu se opičit ale víš co Sharte? di do prdele
Zakomplexovanej ubohej malej smrad- Piscot mě odhalil :(
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No osobne hosani, vykriky tech kteri tam nebyli o ubohosti nekterych lidi kteri tam byli, mi prijdou naprosto, ale naprosto mimo misu Protoze kdo byl, tak vi jaka tam byla sranda, pohodka, a i kdyz jako ne kazdy si pokecal s kazdym, tak prece jenom se dalo poznat, ze kotel lidi tam bylo naprosto v pohode.
Jenom ty jo priste bych uvitel aspon jednu fotku LBA stolu, ne jenom jakousi polovicatou s komentarem nonBH, to me teda urazilo Bylo nas tam 5, to snad druha nejpocetnejsi guilda (BH ma holt monopol), tak bysme si snad napriste zaslouzili nejakou fotku spolecnou No asi zapracujem na tom a prinesem si vlastni fotak
Jenom ty jo priste bych uvitel aspon jednu fotku LBA stolu, ne jenom jakousi polovicatou s komentarem nonBH, to me teda urazilo Bylo nas tam 5, to snad druha nejpocetnejsi guilda (BH ma holt monopol), tak bysme si snad napriste zaslouzili nejakou fotku spolecnou No asi zapracujem na tom a prinesem si vlastni fotak
- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ne Ashi prosim fotak ne:). No stejne by tam chybela Mara, ta si snad k nam ani nesedla:)Ash píše:Jenom ty jo priste bych uvitel aspon jednu fotku LBA stolu, ne jenom jakousi polovicatou s komentarem nonBH, to me teda urazilo Bylo nas tam 5, to snad druha nejpocetnejsi guilda (BH ma holt monopol), tak bysme si snad napriste zaslouzili nejakou fotku spolecnou No asi zapracujem na tom a prinesem si vlastni fotak
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No, ale prochazela kolem sem tam, chvilku se zastavila, jo jednou si i sedla pak sla pryc, pak sem ju videl, jak mela Kirin mobil, a pak uz sem videl jenom spici siluetu za stolemStain píše:Ne Ashi prosim fotak ne:). No stejne by tam chybela Mara, ta si snad k nam ani nesedla:)Ash píše:Jenom ty jo priste bych uvitel aspon jednu fotku LBA stolu, ne jenom jakousi polovicatou s komentarem nonBH, to me teda urazilo Bylo nas tam 5, to snad druha nejpocetnejsi guilda (BH ma holt monopol), tak bysme si snad napriste zaslouzili nejakou fotku spolecnou No asi zapracujem na tom a prinesem si vlastni fotak
- Trollhammaren
- Paper Elemental
holt regise nepřepiješAsh píše:No, ale prochazela kolem sem tam, chvilku se zastavila, jo jednou si i sedla pak sla pryc, pak sem ju videl, jak mela Kirin mobil, a pak uz sem videl jenom spici siluetu za stolemStain píše:Ne Ashi prosim fotak ne:). No stejne by tam chybela Mara, ta si snad k nam ani nesedla:)Ash píše:Jenom ty jo priste bych uvitel aspon jednu fotku LBA stolu, ne jenom jakousi polovicatou s komentarem nonBH, to me teda urazilo Bylo nas tam 5, to snad druha nejpocetnejsi guilda (BH ma holt monopol), tak bysme si snad napriste zaslouzili nejakou fotku spolecnou No asi zapracujem na tom a prinesem si vlastni fotak
YHBT. YHL. HAND.