to je jedno kde, ale zopakoval bych to
ale pekanda by se me ,libila vic, zaprvy uz urco uklidili, zadruhy sem se tam k pulce veci nak dostal zadara za treti to mam bliz dom
Když realita může zničit sen, proč sen nemůže zničit realitu?
Jupiiiiii, prave sem se dozvedel ze to nakonec byla ta moznost ve kterou sem doufal, kamoska byla vykalena a dorazila domu asi tak nak podobne jako ja, takze nastvana neni
Kritix píše:to je jedno kde, ale zopakoval bych to
ale pekanda by se me ,libila vic, zaprvy uz urco uklidili, zadruhy sem se tam k pulce veci nak dostal zadara za treti to mam bliz dom
Mě je to fuk, v brně budu, když se přidá víc lidí - jedině dobře...
V pátek...ale nijak na dlouho, jedu na akci, tzn. tak nejdýl do desíti. A pokud v sobotu tak by mě musel někdo na noc pátek/sobota ubytovat páč jet zpět domů a pak zase odpoledne do brna, nevim nevim
Piscot píše:V pátek...ale nijak na dlouho, jedu na akci, tzn. tak nejdýl do desíti. A pokud v sobotu tak by mě musel někdo na noc pátek/sobota ubytovat páč jet zpět domů a pak zase odpoledne do brna, nevim nevim
tak v patek
ale vypada to ze zatim se nasi pozvanky moc nechytaj...
Shart píše:Bych tě chtěl vidět jak tohle říkáš Lizardovi do očí, bys plakal ještě týden u matky pod sukní.
Lizard neni uplna susinka, ale ani zadnej killer.
já nejsem též žádnej killer ale téměř dva metry už něco dá kór kdybych se dostal ke své dřevárnické sekeře z dubové násady né sranda Lizi zbytečný se bít radši bych pokecal
btw příští tejden jsou vánoce vy blázni prodáte rodinný kruh za ultimu? super jsem pro
Shart píše:Bych tě chtěl vidět jak tohle říkáš Lizardovi do očí, bys plakal ještě týden u matky pod sukní.
Lizard neni uplna susinka, ale ani zadnej killer.
já nejsem též žádnej killer ale téměř dva metry už něco dá kór kdybych se dostal ke své dřevárnické sekeře z dubové násady né sranda Lizi zbytečný se bít radši bych pokecal
Ona byla řeč o nějaký bitce?
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.