Brněnský vánoční sraz...?
- Trollhammaren
- Paper Elemental
tos to ještě rozjel? já měl za to že si jeden z nejstřízlivějšíchAlassea píše:Lol sem spal 2 hodky v autobuse na to ze cesta trvala 40 minutridic me tam nechal spat ...
Jinak pohodova akce ...

edit: za to jak jste mě s tím nightem zblbli vám nezapomenu

YHBT. YHL. HAND.
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
Tys tam stejne prisel, chvili ses kysele sklebil na okoli, pak rekl ze te to nebavi a sels. Kdybys byl z BH, tak te po vcerejsku rezignujeme my.Lizard píše:Bejt z Brotherhoodu tak po včerejšku rezignuju z gildy
Musel bys projit zdravotni prohlidkou, dukladnym testem zpusobilosti jater a pravidelne s nama trenovat PvP (Player vs Pivo) kazdou stredu na Selepce.Kritix píše:no vis jak, druha pulka lidi co tam byla po vcerejsku premysli ze by presli k brotherhoodu
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
- Trollhammaren
- Paper Elemental
ježiš já prošvihl lizarda:( a já sem s tím ubah mastah mega hej hou oujé čegeda frajerem chtěl pokecat
no asi zjevně dostal bobky z BH když mu došlo že v realu už není takovej heroj jako na foru 

Naposledy upravil(a) Trollhammaren dne 17.12.2006 21:07:22, celkem upraveno 1 x.
YHBT. YHL. HAND.
- Trollhammaren
- Paper Elemental
NASEL SE SVETR
http://nait.kec.cz/svetr.JPG
Kdo si ho poznal at se mne ozve a prinese minimalne flasku jinak svetr nevracim
http://nait.kec.cz/svetr.JPG
Kdo si ho poznal at se mne ozve a prinese minimalne flasku jinak svetr nevracim

- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
ty vole..
no hele.. mam par pripominek a otazek..
jako to ze sme tam (budejovice) prisli nality jak dela uznavam.. jinak to ani neslo, ale do te doby to ma bylo nejake klidne..
pak bych rad rekl, ze to pivo nebylo z nejlepsich, ale po 20ti pivech je vam to jedno..
jianac to byl zupa sraz, kde jsme si popovidali uplne napohodu..
potom, to moje chocezni po stoje nebrte vazne.. legrace byt musi..
piti vlastnich napoju? a co mam delat kdyz nejsou schopny mi prinest pivko?
add lezeni na stole.. to sem nemyslel vazen, sem jenom hral..
add lezeni pod stolem.. to sem taky vazne nemyslel, byla to jenom hra..
ty rvacky.. no hrali sme si a bylo to fajn, jenom by mne zajimalo, ci byla ta krev, kterou sem mel od prstu az po loket leve ruky..
jo atme.. sorry.. prdel byla ne?
andy ja sem ti ten fotak rozbit nechtel, ale nemel si mne poustet na zem..
jo pak sorry este par lidem za veci o kteryc ani nevim..
kdyz uz sem u tech omluv, tak heitzmanne z amonthie.. promin, ja vim ze to pivko a panak byly tvoje, ale ty ses dlouho nevravcel, tak to nenecham odnest.. btw: to slejvani pivek sem taky nemyslel vazne, bylo to z legrace..
pak nejaky to a tamto, pak sem videl najta.. 3x na jednom miste (asi mel trojnika)..
jako celkem jsme se opili, ale bylo to fajne ne?
to kritix, najt & spol: ty vole.. mazec, kdybych si pamatoval neco z rozhovoru s vama, tak sem stastny..
to alassea: ty ses pk co?
to andy: ty vole, to vole nenimozny vole, vole moc vole volu vole, jak sme to prezili ty pady a drky a rvacky? nechapu, nevim nerozumim..
to kdokoliv: ja to jenom hral
proste lidi diky, bylo to zase jednou super..
btw: cesta z brna: ve vlaku 3 osoby, vypili sme 3 litry vina a nekolik pivek, do budejovic sme dorazili po ctvrte odpoledni.. sli jsme do hospody na nekolik piv a rumy.. ja osobne nechapu jak tohle nekdo muze ustat, mys to neustali
ale uz sem doma a fakt se zacnu modlit za svuj zivot, protoze tohle prezit je umeni 
prosim.. nema nekdo moje klice? ztratil sem klice od baraku, matka me chtela zabit, ale nastesti mam IVM.. sak ale ona mne da deadly a me dojdou regy na an nox a pudu do pytle.. prosim!!
no hele.. mam par pripominek a otazek..
jako to ze sme tam (budejovice) prisli nality jak dela uznavam.. jinak to ani neslo, ale do te doby to ma bylo nejake klidne..
pak bych rad rekl, ze to pivo nebylo z nejlepsich, ale po 20ti pivech je vam to jedno..
jianac to byl zupa sraz, kde jsme si popovidali uplne napohodu..
potom, to moje chocezni po stoje nebrte vazne.. legrace byt musi..
piti vlastnich napoju? a co mam delat kdyz nejsou schopny mi prinest pivko?
add lezeni na stole.. to sem nemyslel vazen, sem jenom hral..
add lezeni pod stolem.. to sem taky vazne nemyslel, byla to jenom hra..
ty rvacky.. no hrali sme si a bylo to fajn, jenom by mne zajimalo, ci byla ta krev, kterou sem mel od prstu az po loket leve ruky..
jo atme.. sorry.. prdel byla ne?

andy ja sem ti ten fotak rozbit nechtel, ale nemel si mne poustet na zem..
jo pak sorry este par lidem za veci o kteryc ani nevim..
kdyz uz sem u tech omluv, tak heitzmanne z amonthie.. promin, ja vim ze to pivko a panak byly tvoje, ale ty ses dlouho nevravcel, tak to nenecham odnest.. btw: to slejvani pivek sem taky nemyslel vazne, bylo to z legrace..
pak nejaky to a tamto, pak sem videl najta.. 3x na jednom miste (asi mel trojnika)..
jako celkem jsme se opili, ale bylo to fajne ne?
to kritix, najt & spol: ty vole.. mazec, kdybych si pamatoval neco z rozhovoru s vama, tak sem stastny..
to alassea: ty ses pk co?

to andy: ty vole, to vole nenimozny vole, vole moc vole volu vole, jak sme to prezili ty pady a drky a rvacky? nechapu, nevim nerozumim..
to kdokoliv: ja to jenom hral

proste lidi diky, bylo to zase jednou super..
btw: cesta z brna: ve vlaku 3 osoby, vypili sme 3 litry vina a nekolik pivek, do budejovic sme dorazili po ctvrte odpoledni.. sli jsme do hospody na nekolik piv a rumy.. ja osobne nechapu jak tohle nekdo muze ustat, mys to neustali

prosim.. nema nekdo moje klice? ztratil sem klice od baraku, matka me chtela zabit, ale nastesti mam IVM.. sak ale ona mne da deadly a me dojdou regy na an nox a pudu do pytle.. prosim!!
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
- Trollhammaren
- Paper Elemental
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem doma ... :p
sraz byl zajimavy :p kdyby nekdo nahodou vcera zbalil tmavemodrou mikinu s napisem blowjob is better than no job tak hlaste ta je moje :p a taky jestli nekdo nema -2 dioptrie (do dalky) bryle navic, ty moje sem si zrusil.. :p ( http://karcoolka.ic.cz/bryle.jpg )
Jinak naky typek (asi majitel) na te pekande rikal cosi o tom ze neni moc poteseny z toho jak mu tam nekdo rozbil tu kameru :p ze novy objektiv stoji cca 2ooo kč :p
nekdo tam asi do pivek hazel nejake prasky na spani nebo co, co si pamatuju (:p) tak tam porad nekdo vytuhaval, a vsichni tam byli roztomile nasrot :p treba Oldrich, Sheari ze kterym sem se zkamaradil.. :p
nas symbol zneuctuje i kroniku BH 
sraz byl zajimavy :p kdyby nekdo nahodou vcera zbalil tmavemodrou mikinu s napisem blowjob is better than no job tak hlaste ta je moje :p a taky jestli nekdo nema -2 dioptrie (do dalky) bryle navic, ty moje sem si zrusil.. :p ( http://karcoolka.ic.cz/bryle.jpg )
Jinak naky typek (asi majitel) na te pekande rikal cosi o tom ze neni moc poteseny z toho jak mu tam nekdo rozbil tu kameru :p ze novy objektiv stoji cca 2ooo kč :p
nekdo tam asi do pivek hazel nejake prasky na spani nebo co, co si pamatuju (:p) tak tam porad nekdo vytuhaval, a vsichni tam byli roztomile nasrot :p treba Oldrich, Sheari ze kterym sem se zkamaradil.. :p
:p Order se siri rychlePiscot píše:Jo a co sakra dělá order štít na mý dlani? Co Naite? S tvým podpisem?

- Trollhammaren
- Paper Elemental
- Lizard
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Wowowow že mi to tam nikdo nebyl schopnej říctTrollhammaren píše:ježiš já prošvihl lizarda:( a já sem s tím ubah mastah mega hej hou oujé čegeda frajerem chtěl pokecatno asi zjevně dostal bobky z BH když mu došlo že v realu už není takovej heroj jako na foru

Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.