Brněnský vánoční sraz...?
Prave jsem byl vyprovodit Budejovickou BH frakci na vlak. Furt mi je blbe. Jinak do ty hospody uz nikdy nemuzem, ten bordel, co tam po nas zustal jsem jeste nezazil. Nekdo tam rozbil zem, poblil bezpecnostni kameru, vylilo se co se dalo...
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Prosímtě... říká se "poblil zem a rozbil bezpečnostní kameru" ^^Schonny píše:Prave jsem byl vyprovodit Budejovickou BH frakci na vlak. Furt mi je blbe. Jinak do ty hospody uz nikdy nemuzem, ten bordel, co tam po nas zustal jsem jeste nezazil. Nekdo tam rozbil zem, poblil bezpecnostni kameru, vylilo se co se dalo...
No, při troše štěstí na nás za rok zapomenou... co Andy s Regem, jak to zvládli?
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
S nema nebyl problem, vsichni dosli k nam na privat po svych. Jen jsem Andymu vecer zabavil dva litriky cervenyho. Horsi to bylo s Marou. Tu jsem nesl jeste s nekym do auta a to jsem mel co delat sam se sebou. Fakt nevim, jak se nam povedlo se ani jednou nevysypat.Carolyn píše:Zajímalo by mě, jak dopadl Schonny, který musel táhnout domů Agathu, opraváře hodinek Hajnaka a hlavně Regise domů...
Andy a Regis se meli cile k svetu. Nechapu ty lidi, rano vstaly, zjistili co vsechno nemaj, sbalili se na vlak/bus a sli. Byl jsem je vyprovodit a ty alpy do sebe tlacili jeste litrik bilyho, zatimco ja byl zelenej, jak ta flaska.Carolyn píše:No, při troše štěstí na nás za rok zapomenou... co Andy s Regem, jak to zvládli?
- Kritix
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Ale muzem, co sme tam zustavali dyl tak sme pak castecne uklidili ten bordel a bavili sme se s pani servirkou/barmankou/buhvicim jeste a prej nas rada znovu uvidi ...akorat si rpej vy hovada nemate brat vlastni chlastSchonny píše:...Jinak do ty hospody uz nikdy nemuzem, ten bordel, co tam po nas zustal jsem jeste nezazil. Nekdo tam rozbil zem, poblil bezpecnostni kameru, vylilo se co se dalo...
a nemeli ste odchazet, pak tam ybla jeste sranda
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Bodejť by nás ráda neviděla, i s tím vlastním chlastem museli mít tržbu jak sviň... ^^Kritix píše:Ale muzem, co sme tam zustavali dyl tak sme pak castecne uklidili ten bordel a bavili sme se s pani servirkou/barmankou/buhvicim jeste a prej nas rada znovu uvidi ...akorat si rpej vy hovada nemate brat vlastni chlast
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
- Kritix
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
zapomelas na regise ten se mozna slozil na stul az potom cos odesla ale taky stal za toCarolyn píše: Největší výtuh: Hajnak, Oldřich, Mara, Nait a chvilku Andy. Zapomněla jsem na někohoho? :p
jo to urcite museli no i kdyz ej fakt ze nakym zahadnym zpusobem sem tam mel pulku veci zadarmo, nak se to ztratilo v tom mnozstvi
No to nevim co mne rikala tak pry zazila i vetsi kalby coz urcite jo bylo to take lehke a fajne .. Barmanku srala ta kamera pry si to od majitele schyta tak nevim..Carolyn píše:Bodejť by nás ráda neviděla, i s tím vlastním chlastem museli mít tržbu jak sviň... ^^Kritix píše:Ale muzem, co sme tam zustavali dyl tak sme pak castecne uklidili ten bordel a bavili sme se s pani servirkou/barmankou/buhvicim jeste a prej nas rada znovu uvidi ...akorat si rpej vy hovada nemate brat vlastni chlast
Jinak fajn srazik jsem rad ze si mne par lidi (doufam) uz oddelalo s Ignore listu a tak vse kolem
Hospoda se zavirala nekdy kolem 5 hodiny mam neci svetr tak komu schazi at se mne ozve ..
To Uther:Mam zase palec v pi... a bud rad ze jsem za tebe prekecal tu policii at te neseberu malem volali posily a Antona )
Ano ano uvidí nás tam rádi ... jsme to za vás vyžehlili a pomohli jí trošku a trochu ze zdrželi do tří, čtyř rána ještě Akorát ten koláč co byl přímo před dveřima mě malinko překvapil nevěděl jsem že si tam někdo objednával pizzu i s donáškou před dveře
to Kritix: nezávidím ale nějak to dopadne máš pořád ty svoje možnosti =)
to Kritix: nezávidím ale nějak to dopadne máš pořád ty svoje možnosti =)
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Regis byl online porad, jen obcas nekam spadnul. Horsi to bylo s Marou, pry chtela Rega upit, coz byl jeji posledni hrdinsky skutek.Kritix píše:zapomelas na regise ten se mozna slozil na stul az potom cos odesla ale taky stal za toCarolyn píše: Největší výtuh: Hajnak, Oldřich, Mara, Nait a chvilku Andy. Zapomněla jsem na někohoho? :p
jo to urcite museli no i kdyz ej fakt ze nakym zahadnym zpusobem sem tam mel pulku veci zadarmo, nak se to ztratilo v tom mnozstvi
Mrzi me, ze jsme sli uz o pul druhy. Vypadalo to, ze se lidi houfne rozchazeji, tak jsme to zabalili taky. Ale mozna je to dobre, protoze buh vi, co by Budejovicka frakce provedla.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Kritix
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
mno to mam a cim dal tim vic to vypada na to ze to je ta posledni s tim ze se nekde vykalila taky a ted vyspava, ale uz si pomalu zacinam rikat.. sakra pul treti?!? to uz by se snad musela probrat... tak je asi spis nasrata... taky me zacina napadat jesi se ji neco nestalo ale to doufam neGil-Galad píše: to Kritix: nezávidím ale nějak to dopadne máš pořád ty svoje možnosti =)
kazdopadne mozna se budes divit ale ja si i vzpominam kterej ses aa jak vypadas
- Kritix
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
mno a videls jak lezel na stole a kdyz sem mu zvedl a pustil hlavu tak zase na ten stul padl zpatky? a jak pak odchazel a ustlal si na zemi s tim ze nikam nepude a bude spat tam?Schonny píše: Regis byl online porad, jen obcas nekam spadnul. Horsi to bylo s Marou, pry chtela Rega upit, coz byl jeji posledni hrdinsky skutek.