Pujdem a projdeme lisopadovy dung.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
takze trosicku pozdni vyhlaseni:
1. místo: Defenders of Holly Relic (skupina 1)
2. místo: Defenders of Holly Relic (skupina s kočkou)
3. místo: Kradi
4. místo: Circle of Power
5-6. místo: Dvur Lorda Elrica
5-6. místo: Zlaty Kruh
7. místo: Brotherhood
1. místo: Defenders of Holly Relic (skupina 1)
2. místo: Defenders of Holly Relic (skupina s kočkou)
3. místo: Kradi
4. místo: Circle of Power
5-6. místo: Dvur Lorda Elrica
5-6. místo: Zlaty Kruh
7. místo: Brotherhood
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
imho ta skupina s kockou je ta myslis ty, jinak hodnotil se cas, loot - itemy, loot - gp, co kdo vykraftil za ekvip a pak jedna tajna disciplina
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Mno, nic mi do toho není, ale přijde mi zvláštní hodnotit co padlo za itemy, když je to úplně o náhodě a hodnotit co si kdo vyrobil za ekvip. To jako mág měl silver robku tak dostal 10 bodů a mág za myth robku 25? Já jen že mi to přijde zvláštní... Myslel jsem, že jde o to, to projít co nejrychleji a ukázat skill v pvm a ne že to je hodně o náhodě.
No ale co. Už nějak moc nehraju, spíš vůbec, takže mi to může být vcelku jedno, že? Prostě můj názor. Zvláštní..
Edit: no je to v pravidlech, ale i tak, zvláštní
No ale co. Už nějak moc nehraju, spíš vůbec, takže mi to může být vcelku jedno, že? Prostě můj názor. Zvláštní..
Edit: no je to v pravidlech, ale i tak, zvláštní
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
ok tak ja vam to trosku rozepisu co se vse hodnotilo a prumerovalo, prepocitavalo a zapisovalo.
Cas/pocet lidi/povolani - zalezelo na tom, v jakem skupina dosla slozeni a jak rychle. Toto hodnoceni bylo pro hrace co maji radi dung rychle za sebou
GP - spocivalo v tom, jak si skupinka namastila kapsu. Tentokrat zamereno na hrace co si radi namamoni.
Loot - opet hodnoceni zamerene na mamonare
Ekvip - v teto discipline slo o to, jak rychle kraft vyrobil itemy, jak se mu povedlo vyrobit veci z ingotu, kolik jich profizoval, kolik si udelal veci ktere nebyly nutne, ale ostatnim to mohlo byt jen minimalne pomoci, nebo to bylo zbytecne, ale do jineho dungu by se to hodilo protoze jste samozrejme nemohli predpokladat do ceho jdete.
Tajna disciplina - jelikoz to byla tajna disciplina tak samozrejme nemuzu prozradit o co slo :p ale byla jak o stesti, tak o hernim skillu hracu
+ - pak zde byl maly bonus za tamnuti klamaku, tamnuti lamky apod.
Edited by Martialis: Promazáno od závěrečného flamu. Soutež skončila, výsledky byly zveřejněny, kritéria hodnocení také, takže zamykám.
Cas/pocet lidi/povolani - zalezelo na tom, v jakem skupina dosla slozeni a jak rychle. Toto hodnoceni bylo pro hrace co maji radi dung rychle za sebou
GP - spocivalo v tom, jak si skupinka namastila kapsu. Tentokrat zamereno na hrace co si radi namamoni.
Loot - opet hodnoceni zamerene na mamonare
Ekvip - v teto discipline slo o to, jak rychle kraft vyrobil itemy, jak se mu povedlo vyrobit veci z ingotu, kolik jich profizoval, kolik si udelal veci ktere nebyly nutne, ale ostatnim to mohlo byt jen minimalne pomoci, nebo to bylo zbytecne, ale do jineho dungu by se to hodilo protoze jste samozrejme nemohli predpokladat do ceho jdete.
Tajna disciplina - jelikoz to byla tajna disciplina tak samozrejme nemuzu prozradit o co slo :p ale byla jak o stesti, tak o hernim skillu hracu
+ - pak zde byl maly bonus za tamnuti klamaku, tamnuti lamky apod.
Edited by Martialis: Promazáno od závěrečného flamu. Soutež skončila, výsledky byly zveřejněny, kritéria hodnocení také, takže zamykám.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56