Njn ale to se fakt musí uznat že to bylo stylem ... Atme: jeden za Atmu, jeden za Mira, jeden za Atmu, jeden za Mira, jeden za Atmu, jeden za Mira .... tak to se nedivím že vypadal jak vypadal =)
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Gil-Galad píše:Njn ale to se fakt musí uznat že to bylo stylem ... Atme: jeden za Atmu, jeden za Mira, jeden za Atmu, jeden za Mira, jeden za Atmu, jeden za Mira .... tak to se nedivím že vypadal jak vypadal =)
Ale mohl si za to sám :p
No, dneska ještě brnknu do té hospody a jestli mi řeknou, že na bandu PCmaniaků kašlou, tak si můžem udělat třeba open-air na Špilasu... a nebo vás třeba šecky nacpu ke mně domů ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Gil-Galad píše:Njn ale to se fakt musí uznat že to bylo stylem ... Atme: jeden za Atmu, jeden za Mira, jeden za Atmu, jeden za Mira, jeden za Atmu, jeden za Mira .... tak to se nedivím že vypadal jak vypadal =)
No Mir rekl ze mu to "Nechuti" a tak ja jsem se rozjel a pak si uz nic nepamatuji.Tedy krom toho jak zvracim a jak si leham do spacaku ale zazil jsem i horsi....
Atmelavza píše:Tak kdo si na nas troufa v te prepijene?
Kdyby si mi to zaplatil tak se i opiju :p
Kazdy tym si urci co bude pit a musi to pit i protivnik takze jednuc nas tym podruhe druhy tym nebo nej bude kdyz se typ slozi na flasku a soutez se bude poradta venku