Pujdem a projdeme lisopadovy dung.
- Hajnak
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Sranda... :)
Vazne by me zajimalo, jaka sadisticka opice stvorila tak vybornej dung... : ))
Re: Sranda... :)
Pozor, už ti trčia len nohy :pHajnak píše:Vazne by me zajimalo, jaka sadisticka opice stvorila tak vybornej dung... : ))
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
Zase tak často ty soutěžní dungy nejsou ne A pokud jo tak to bude samej Santa
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
Já ještě na DP Ježíška neviděl ty jo? ale jak si přeješ tak to bude samej Black Ježíšek.
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
http://cop.gfx.cz/index.php?menu=membersKyklop píše:Nevěřím...Duffy píše: Ježíšci nejsou
uz lehate i s bastetama tak ste si poridili jezise jo ?Jork píše:http://cop.gfx.cz/index.php?menu=membersKyklop píše:Nevěřím...Duffy píše: Ježíšci nejsou
Takze dung doslo sedum vyprav ... Circle of Power+ VIR+ NADACE, Zlaty Kolecko, Lordi a mix, Dohr, Dohr II a mix , Brotherhood a Kradi.
NEdoslo to cca 6 vyprav a ty nebudu jmenovat protoze si to nepamatuju, jen vim ze jich par pomrelo hned v prvni mistnosti a hodne v ty druhy a pak ti jedni v posledni. Jo rad bych kapitany teamu co to dosli aby se mi ozvali ... a pokud si nekdo mysli ze to dosel a neni tu napsanej tak at mi taky klidne napise.
NEdoslo to cca 6 vyprav a ty nebudu jmenovat protoze si to nepamatuju, jen vim ze jich par pomrelo hned v prvni mistnosti a hodne v ty druhy a pak ti jedni v posledni. Jo rad bych kapitany teamu co to dosli aby se mi ozvali ... a pokud si nekdo mysli ze to dosel a neni tu napsanej tak at mi taky klidne napise.
Naposledy upravil(a) Acarus dne 02 pro 2006 00:39, celkem upraveno 1 x.